Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KAÇINMANIZ GEREKEN 5 MAKYAJ HATASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM ENRICHED 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Kuru ve Çok Kuru Ciltler)
4.750,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM 75ML
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Krem - Normal ve Karma Ciltler
7.850,00 TL
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
SOFT MATTE PRIMER
NARS
Cildi Matlaştıran ve Pürüzsüzleştiren Makyaj Bazı
1.880,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
LIGHT REFLECTING PRESSED SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL
SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER
NARS
Cilt Dokusunu Pürüzsüzleştiren Mat Pudra
1.890,00 TL

Makyaj

KAÇINMANIZ GEREKEN 5 MAKYAJ HATASI

  • Haziran 14, 2023

Eğer makyajınız istediğiniz gibi durmuyorsa, kaçınılması gereken bazı makyaj hatalarını ve bununla birlikte önemli ipuçlarını öğrenmeniz gerekebilir.

Kendinizi iyi hissetmek ya da var olan güzelliğinizi daha doğru şekilde destekleyip ön plana çıkarabilmek için makyajın gücünü elbette yadsıyamayız. Ancak burada bilinmesi gereken şey şu ki, ne kadar profesyonel ürünler kullanırsanız kullanın bazı uygulama hatalarını yapıyorsanız ya da gözden kaçırdığınız noktalar varsa, makyajınız istediğiniz gibi durmayacaktır. O halde makyaj yaparken kaçınmanız gereken hataları keşfederek işe başlayabilirsiniz.

1- Cildi makyaja hazırlamamak
Makyajınızın olabildiğince uzun süre parlak ve canlı kalmasını istiyorsanız, öncesinde iyi bir cilt bakımı yapmak çok önemli. Özellikle de cildinizi çok iyi şekilde nemlendirmelisiniz ki pürüzsüz görünüm elde edebilin. Ayrıca nemlendirici adımının ardından makyajınızın kalıcılığını daha da artırmak istiyorsanız primer yani makyaj bazından destek almalısınız.

- Nemlendirici adımında eğer kırışıklarla mücadele ediyorsanız ve ince çizgileri düzelten bir ürün arıyorsanız Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream,
- Daha sıkı, toparlanmış ve aydınlık bir cilt elde etmek istiyorsanız Shiseido Uplifting and Firming Cream,
- Sağlıklı, ışıltılı ve canlı bir cilt ile birlikte SPF özelliği de bulunsun istiyorsanız Shiseido Essential Energy Hydrating Day Cream SPF20,
- Nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtileriyle savaşıyorsanız Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream,
- Lekeleriniz varsa ve lekelere karşı cildi aydınlatıcı özellikte bir nemlendirici arıyorsanız Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream kullanabilirsiniz.

Primer adımında ise matlaştırıcı etkisi için NARS Soft Matte Primer, donuk ve yorgun cildi anında canlandırarak ışıltı katması için ise NARS Radiance Primer SPF35’i deneyebilirsiniz.

2- Göz farını doğru uygulamamak
Eğer uyguladığınız far uzun süre kalıcı olmuyorsa ya da gün içinde çizgilere doluyorsa, kalıcı göz makyajı için aynı tonda bir krem formülünün üzerine pudra bazlı bir göz farı kullanmanız gerekir. Krem formda göz farınız yoksa da far bazıyla, far bazınız da yoksa cildinize kullandığınız primer ile öncesinde bir hazırlık yapmalı, ardından göz farınızı uygulamalısınız.

3- Kaşları fazla ve yanlış doldurmak
Kaşların bakışları nasıl etkilediğiniz biliyoruz. Bunun için doğal ve güçlü görünmeleri elbette önemli. Ancak kendi kaş renginizden koyu ürünler kullanmak ya da kaşları kalıp gibi duracak şekilde doldurmak, ağır bir görüntü ortaya çıkarabilir. Açılı bir göz farı fırçası ve kaş renginize uygun bir göz farı kullanarak daha doğal kaş makyajı elde edebilirsiniz. 

4- Makyajı sabitlememek
Bu pek çok kişinin atladığı ancak es geçilmemesi gereken adımlardan biri. Makyajınızın kalıcılığını korumak istiyor ve gün içinde sık sık tazelemekten kaçınıyorsanız, mutlaka bir pudra ile sabitlemelisiniz. Kapatıcı ve fondöten uyguladıktan sonra cildinizin en yağlı bölgelerinize pudra uygulayarak hem yağlı görüntüyü engelleyebilir, hem de ten makyajınızın gün içinde daha uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz.
NARS Light Reflecting Pressed Setting Powder: Parlaklığı anında emerek ışığı harika şekilde yansıtır. Makyajı sabitlemesinin yanı sıra kadifemsi bir yumuşaklık verir, ince çizgileri, kırışıklıkları ve gözenekleri çok iyi gizler.
NARS Light Reflecting Loose Setting Powder: Eğer toz formda pudraları kullanmayı seviyorsanız, bu pudra her kişinin kendi cildine özel ayrı bir aydınlatma efekti yaratıyor. Light Reflecting Pressed Setting Powder’ın toz versiyonu olarak aynı etkiler bunda da mevcut.
NARS Soft Matte Advanced Perfecting Powder: Cildi kurutmadan matlaştıran, kusurları pürüzsüzleştiren ve cildi mükemmelleştiren bu pudra, dört hafta içinde gözeneklerin ve cilt dokusunun görünümünü de en aza indiriyor.

5- Makyajı doğru sırayla uygulamamak
Doğru bir makyaj görünümünü elde etmek için ürünleri de doğru sırayla uygulamalısınız. Bunun için takip edebileceğiniz adımlar şöyle;
-    Güneş kremi/Nemlendirici
-    Primer
-    Fondöten
-    Kapatıcı
-    Bronzlaştırıcı, Allık ve Highlighter
-    Kaş
-    Göz farı
-    Eyeliner
-    Maskara
-    Pudra
-    Dudak makyajı

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ