Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KAHKÜLE ALTERNATİF: PERÇEM MODELLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜNLER
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL

Saç

KAHKÜLE ALTERNATİF: PERÇEM MODELLERİ

  • Aralık 02, 2022

Kahkül gibi dramatik bir değişiklik yerine daha yumuşak bir geçiş planlıyorsanız, perçemli saç modellerine göz atabilirsiniz.

2022 yılında güzellik algımız 90’lı yıllarla doğru orantıda ilerlerken, eskilerden pek çok trend aramıza dönüş sağladı. Bunlardan biri de elbette perçemli saç modelleri oldu. Kahküle daha yumuşak bir alternatif oluşturması, kolay şekillendirilmesi ve “supermodel blowout” isimli fön trendinin ihtişamının parçası olması, perçem modellerini iyice yükselişe geçirdi.
Trendin ötesinde perçemli saç modelleri her yüz şekline veya alın boyuna yakışmasıyla da pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Ayrıca saç stiline gösteriş ve biraz da karakter kattığını itiraf etmek gerek. Üstelik yan perçem, katlı perçem ya da perde perçem gibi farklı modelleriyle kahküllerini uzatmaya karar verenler için de harika bir seçenek.

Perçem kimlere yakışır?
Bu noktada saç boyu ya da saç tipi fark etmeksizin denemek isteyen herkes perçemli saç modelleri için küçük bir kuaför ziyareti gerçekleştirebilir. Perçem saç, çok yönlü stiller oluşturmak adına devreye girerken, şekillendirme aşamasında büyük zahmetlere girmeyi gerektirmiyor.

Öne çıkan perçem modelleri
Perçem kestirmeden önce modelleri incelemek ve size en uygun olanını keşfetmek isteyebilirsiniz. 

Yan perçem
İstediğiniz yöne doğru hareket ettirebileceğiniz için yan perçem, konforlu bir kullanım sağlıyor. İsterseniz sağ ya da sola ayırarak bir anda görünümünüzü değiştirebilirsiniz.

Katlı perçem
Yüzün çevresine doğru katlarla birlikte inen bu perçem modeli, saçlarını kısaltmadan daha iddialı olmak isteyenler için devreye giriyor. Saçlarınız dalgasıyla bu perçem saç modelini deneyebilir, We Are Paradoxx Volume Blow Dry Spray ile perçeminizi daha da havalı hale getirebilirsiniz.


 

Perde perçem
“Supermodel blowout” isimli saç şekillendirme trendiyle sıkça karşımıza çıkan perde perçem, Elsa Hosk ve Emily Ratajkowski gibi ünlü isimler sayesinde giderek daha da popüler hale geliyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ