Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KALICI OJE SONRASI ZARAR GÖREN TIRNAKLARA NE İYİ GELİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
PURE REPARING HAND CREAM
MARGARET DABBS
Onarıcı El Kremi
1.350,00 TL
PURE REPARING HAND CREAM - 300 ML
MARGARET DABBS
Onarıcı El Kremi
3.300,00 TL
NOURISHING NAIL & CUTICLE SERUM PEN
MARGARET DABBS
Besleyici Tırnak & Kütikül Serum Bakım Kalemi
1.000,00 TL
INTENSIVE ANTI-AGEING HAND SERUM
MARGARET DABBS
Yaşlanma Karşıtı El Serumu
2.300,00 TL
PURE OVERNIGHT HAND MASK
MARGARET DABBS
Gece El Maskesi
2.250,00 TL

Tırnak Bakımı

KALICI OJE SONRASI ZARAR GÖREN TIRNAKLARA NE İYİ GELİR?

  • Haziran 28, 2024

Tırnaklarınız kalıcı oje ya da protez tırnak yüzünden zarar gördüyse, nasıl sağlıklı hale getirebileceğiniz dair birkaç tüyo ister misiniz?

Son zamanlarda en sık yaptırılan iki işlemin başında geliyor kalıcı oje ve protez tırnak. Birinde ojenizin yaklaşık 1 aya kadar kalıcı olması sağlanırken, diğerinde ise tıpkı sizinmiş gibi tırnaklara sahip olmanız sağlanıyor. Tırnaklara zarar verip vermediği ise büyük bir tartışma konusu diyebiliriz.

Kimileri bu işlemlerden sonra tırnaklarının hiç zarar görmediğini söylese de, kimileri için durum hiç de böyle değil. Aksine deyim yerindeyse tırnaklarının tıpkı bir kağıt gibi inceldiğini söyleyenlerin sayısı epey fazla.

Bunun nedeni farklı şeyler olabilir. Tırnaklarınızı yaptırdığınız yerde kullanılan malzemelerden tırnaklarınızın kendi yapısına kadar her şey etken bir rol oynayabilir. Ancak kalıcı oje ya da protez tırnak yüzünden tırnaklarınızın zarar gördüğünü düşünüyorsanız, bunun için birkaç şey yapabilirsiniz.

Zarar gören tırnaklara ne iyi gelir?
Tırnaklarınızı tekrar sağlıklı hale getirme yolculuğunda tırnak bakımı için aşağıdaki maddelere özen gösterebilirsiniz. 
1-    Yaptırdığınız işlemlerden sonra tırnaklarınız yıprandığı için daha kuru bir hale gelebilir. Ellerinizi nemlendirme alışkanlığı edinmek, hasarlı tırnakları onarmanın harika bir yoludur.

2-    Direkt tırnaklarınıza ve tırnak etlerinize bakım yapan kütikül yağı ya da kremi mutlaka tırnak bakım rutininizde yer almalı. Kitikül yağı kullanmak tırnak etlerinizi yumuşatır ve nemlendirir.

3-    Tırnaklarınızı günde yaklaşık 10 ila 15 dakika zeytinyağında bekletin. Bu da beslenmelerine yardımcı olacaktır. 

4-    Nemli, güçlü ve sağlıklı tırnaklar için güçlendirici ürünler kullanın

5-    Hasar görmüş tırnakları onarmanın en iyi yollarından biri kimyasal madde içeren ürünlere maruz kalma oranınızı en aza indirmektir.


6-    Tırnaklarınızın daha da kurumasını önlemek için bulaşık veya diğer ev işlerini yaparken, el sağlığını korumak için daima eldiven giyin.

7-    Haftalık olarak yoğun nem maskelerinden yardım alın. 

8-    Tırnaklarınızın uçlarını bir şey açarken alet olarak kullanmaktan kaçının. Bu hali hazırda yıpranmış tırnaklarınıza daha çok zarar vermenize neden olur. 

9-    Bir süre oje kullanmamanız daha iyi ancak yine de sürmeniz gerekiyorsa altına bir kat baz kullanmak hasarı azaltmaya yardımcı olabilir.

10-    Tırnaklarınızın ne kadar hasar gördüğüne bağlı olarak tırnaklarınızın tamamen sağlıklı bir şekilde yeniden uzamasının yaklaşık üç ay sürebileceğini unutmayın ve bakımlarınızı aksatmadan yapın. 

Zarar gören tırnaklar için hangi ürünleri kullanabilirsiniz?

Margaret Dabbs Nourishing Nail & Cuticle Serum Pen tırnakları ve tırnak etlerini nemlendirmeye, güçlendirmeye ve korumaya yardımcı olmak için besleyici, doğal bitki özleri ile formüle edilmiş kalem şeklinde bakım serumudur. Çay Ağacı Yağı içeren benzersiz formü kuru, hasarlı tırnakları ve tırnak etlerini dönüştürmeye yardımcı olur ve enfeksiyona karşı etkili bir şekilde tedavi eder ve korur. Zayıf, kırılgan, kuru, pul pul ve kalınlaşmış tırnaklar için mükemmeldir.

Margaret Dabbs Intensive Anti-Ageing Hand Serum cildi dolgunlaştırmak, sıkılaştırmak ve korumak için formüle edilmiş yaşlanma karşıtı el bakım serumudur. Elleri ipeksi, pürüzsüz ve yenilenmiş hale getirir. Düzenli kullanımı cildin elastikiyetini ve kolajen seviyelerini artırır. Kenevir Tohumu Yağı sayesinde sağlıklı hücre yenilenmesini teşvik eder. Yaşlılık lekelerini ve pigmentasyonu hedef alır ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya destek verir. 

Margaret Dabbs Pure Overnight Hand Mask yaşlanma belirtilerini gözle görülür şekilde azaltmaya ve ilk kullanımdan itibaren ellerin daha genç görünmesine yardımcı olan gece el maskesidir. Ellerin görünümünü yenilemeye ve canlandırmaya yardımcı olan güçlü doğal bitkisel özler ve antioksidanlar içerir. Buriti yağı kolajen üretimini artırır, sıkılığı ve elastikiyeti teşvik ederken ince çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatır. 

Margaret Dabbs Pure Repairing Hand Cream yoğun onarıcı formüle sahip el kremidir. 72 saate kadar kalıcı ve derin nemlendirme sağlayan Pentavitin içerir. Pentavitin'in susuz kalmış cildin 5 belirtisini giderdiği kanıtlanmıştır. Nem seviyelerinde, pullanmada, cilt rahatsızlığında, pürüzsüzlükte ve genel görünümde gözle görülür bir iyileşme sağlar. Aşırı kuru elleri anında nemlendirme konusunda son derece etkilidir. Cildi yumuşatmak ve pürüzsüzleştirmek için Tatlı Badem Yağı içerir.

KATEGORİLER
Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ