Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIŞ AYLARINA UYUMLU 5 PARFÜM ÖNERİSİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
HALFETI EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Çiçeksi Odunsu
10.900,00 TL
THE TRAGEDY OF LORD GEORGE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Aromatik Odunsu
11.900,00 TL
EMPRESSA EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum – Odunsu Aromatik
10.900,00 TL
CONSTANTINOPLE EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
10.900,00 TL
HALFETI LEATHER EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
10.900,00 TL

Parfüm

KIŞ AYLARINA UYUMLU 5 PARFÜM ÖNERİSİ

  • Aralık 07, 2023

Parfüm koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz ve kışa çok yakışacak parfümlerle farklı koku deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Her ne kadar parfümler zaman ya da mekan fark etmeksizin yılın her anına uyum sağlama gücüne sahip olsalar da, yaz aylarında daha çiçeksi ve soft kokular tercih edilirken, kışın ise bu tercih yerini biraz daha baharatlı ve oryantal kokulara bırakabiliyor. Eğer parfüm koleksiyonunuzu biraz daha genişletmek istiyor ve yeni kokular keşfetmeyi seviyorsanız, Penhaligon’s dünyasının kışa en yakışacak 5 parfümünü sizler için seçtik. Dilerseniz kendiniz için dilerseniz de sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz!

HALFETİ
Trade Routes koleksiyonunun bir parçası olan Halfeti, ilhamını çay, baharat, ipek, inci, rom gibi detaylardan alıyor çünkü serinin çıkış hikayesi ticari yollar… Penhaligon’s markasının en çok satan parfümlerinin başında gelmesiyle birlikte bu parfümü özel yapan bir başka detay daha var; o da adını Fırat Nehri’nin yakınlarında nadir bulunan kara güllere ithafen Şanlıurfa’nın Halfeti bölgesinden almış olması… 

Greyfurt, bergamot ve yeşil notalar Halfeti'de ilk dikkat çeken notalar arasında bulunurken, orta notalarda lavanta, kakule, kimyon, hindistan cevizi, safran, menekşe, tarçın, gül, yasemin, selvi ve müge yer alıyor.


THE TRAGEDY OF LORD GEORGE
İngiliz aristokrasisini anlatan sıradışı ve lüks bir parfüm serisi olan Portraits’e ait The Tragedy Of Lord George, aromatik odunsu bir koku ve kış aylarına kesinlikle yakışacak güce sahip. İçeriğinde rom-konyak, berber sabunu ve tonka fasulyesi gibi notalar bulunuyor. Parfüm koleksiyonunuza şıklık ve farklılık katacağına ise emin olabilirsiniz.


EMPRESSA
Bir kez daha Trade Routes koleksiyonunun egzotik çekim alanına giriyoruz. Empressa ise dikkat çekici notalara sahip. Belli başlı notalarını kan portakalı, bergamut, mandalina, sardunya, kakule, pembe biber, karabiber, şeftali, gül, vanilya, kakao, amber, misk, paçuli, sandal ağacı oluşturuyor.


CONSTANTİNOPLE
Penhaligon’s dünyasında yer alan oldukça özel bir parfüm daha… Özel çünkü ilhamını, Avrupa ve Asya kıtalarını bağlayan bir köprü konumunda olan, Karadeniz ile Ege'nin mavi denizlerinin tam ortasında yer alan İstanbul’dan alıyor.

Unisex bir parfüm olduğu için kendiniz ya da sevgiliniz ve eşinizle birlikte kullanmanız bile mümkün. Parfüm, pudramsı iris, sıcak vanilya ve aromatik meşe yosunu karışımı, şehvetli ve zarif bir koku taşıyor. Koku üst notalarda pembe biber, lavanta akorları ve naneli bir meyvemsilik katan sardunya sayesinde iç açıcı ve neşeli bir açılış yapıyor. Damas Gülü ile oluşturulan eşsiz çiçeksi akor, kokuya zengin bir zarafet ve derinlik katıyor.


HALFETİ LEATHER
İkonik Halfeti’den sonra doğan Halfeti Leather, insanı adeta kendine aşık eden bir iksir gibi… Sıcak, güçlü ve güven verici bir ruha sahip olan parfümü oryantal odunsu olarak tanımlamak mümkün. Halfeti Leather'ın hikayesi bergamot, yeşil akorlar ile ferah ve enerjik başlarken siyah gül ve yasemin sayesinde derinleşiyor. Vanilya ve sandal ağacının netliği, derinin keskinliği ile birleşerek ortaya harika bir uyum çıkarıyor. Bu parfümün de hem kadınlar hem de erkekler için uygun olduğunu ekleyelim.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ