Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIŞ AYLARINDA IŞILTILI BİR CİLT İÇİN EDİNMENİZ GEREKEN 7 CİLT BAKIMI ALIŞKANLIĞI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili ürünler
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM 75ML
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Krem - Normal ve Karma Ciltler
7.850,00 TL
WASO SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER
SHISEIDO
24 Saat Etkili Yoğun Nemlendirici Krem – Normalden Kuruya Dönük Ciltler
1.950,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Şeffaf Dudak Balmı
1.420,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL
EXTRA RICH CLEANSING MILK
SHISEIDO
Kuru/Hassas Ciltler İçin Köpüren Jel Temizleyici
2.250,00 TL

Cilt Bakım

KIŞ AYLARINDA IŞILTILI BİR CİLT İÇİN EDİNMENİZ GEREKEN 7 CİLT BAKIMI ALIŞKANLIĞI

  • Ocak 16, 2023

Ciltte kuruluk, kızarıklık ya da çatlamış dudaklar… Kış aylarında cildinizi tehdit eden tüm bu olumsuzluklara meydan okuyabilecek, aynı zamanda ışıltı yaratacak rutinleri sizler için bir araya getirdik.

Soğuk havayla karşı karşıya geldiğimizde cildimizin nem seviyesi büyük ölçüde düşüyor. Haliyle bu durum da donukluk ve ışıltı kaybını beraberinde getiriyor. Kış aylarında cilt bakım rutininizi buna uyumlu hale getirmeniz ise ekstra önemli. Peki, durumu tersine çevirmek için neler yapabilirsiniz? İşte size cevap olabilecek, kış aylarında ışıltılı bir cilt için edinmeniz gereken 7 cilt bakımı alışkanlığı;


1.    Nazik temizleyicileri tercih edin
Bazı temizleyiciler, cildin doğal yağlarını olumsuz etkileyerek kuruluğu tetikleyebiliyor. Bu noktada özellikle de hassas ciltler içeriği nazik temizleyiciler tercih ederek cildi tahrişten korumalı. Ayrıca hyaluronik asit ve seramid gibi cilde nem sağlamayı amaçlayan içerikler de işinize yarayabilir. Size önerimiz ise kuru ve hassas ciltler için tasarlanmış Shiseido Extra Rich Cleansing Milk… 
Cildi yumuşatan ve güçlendiren Shiseido Extra Rich Cleansing Milk, kirleri etkin şekilde temizlemeye yardımcı olur. Nemlendirici bileşenleri ciltte nemli bir his bırakırken, Japon narenciye yuzu çekirdeği ekstresi, hyalüronik asit, pirinç yağı ve saf Kirishima mineral suyu içerir.


2.    Ilık su kullanmayı deneyin
Kış gelip soğuk hava etkisini göstermeye başladığında, sıcak suya karşı koymak zor olabilir. Ancak bu sezon sağlıklı bir cilt istiyorsanız bundan kaçınmalı, bunun yerine duş alırken ve yüzünüzü temizlerken ılık su tercih etmelisiniz. 


3.    Nemlendiricinizi gündüz ve gece uygulayın
Soğuk kış aylarında cildinizi nemlendirici cilt bakım ürünleriyle beslemeniz gerekir. Üstelik hem gündüz hem de gece olacak şekilde. Ciltteki nem seviyesini artırmak için size önereceğimiz bazı nemlendiriciler ise şöyle;
Shiseido Essential Energy Hydrating Cream: Shiseido’ya özel Hyaluronic Acid RED teknolojisi sayesinde cildin nem üretimini harekete geçiren ve ince çizgileri önleyen özel formülüyle, 3 kat daha uzun süreli nem sağlar.
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream: Cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging etki sağlayan, kırışıklık önleyici krem, sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltır, ince çizgileri düzeltir ve cilde nem verir.
Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream: Parlak, ışıltılı ve eşit tonlu bir cilt için canlandırıcı ve lekelere karşı cildi aydınlatıcı özellik taşıyan jel kremdir. Yeni leke oluşumuna karşı ciltte bariyer oluşturur. Kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin oluşmasını önlemek için cildi 24 saat nemli tutar.
Shiseido Uplifting and Firming Cream: Sarkma, elastikiyet kaybı ve leke gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen kadınlar için idealdir. Daha sıkı ve daha esnek bir cilt için cildin en üst tabakası epidermisin altındaki dermiş tabakasını hızlıca yeniler.
Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer: 24 saat cildi nemli tutan ve kremsi dokuya sahip bu nemlendirici, normalden kuruya dönük ciltler için uygundur. Sadece 2 haftada cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir ve cildi derinlemesine nemlendirir.


4.    SPF kullanmaya devam edin
Mevsimin kış olması güneş kremi kullanmayı bırakmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Kışın UVB daha az olsa da, UVA seviyeleri  cildi yaşlandırmaya devam ediyor. Hem güneş koruması sağlayan hem de cilt tonunu eşitleyen ürünler ise kış ayları için biçilmiş kaftan. Shiseido Sports BB Compact SPF50+ ve Shiseido Sports BB Cream SPF50+ ikilisinden biri, ihtiyacınızı karşılayarak cildinize gerekli korumayı sağlayabilir.


5.    Göz çevreniz ve dudaklarınıza ekstra özen gösterin
Göz çevresi ve dudaklar daha ince dokuya sahip oldukları için zarar görmeleri de daha kolaydır. Göz çevresinde cildi yatıştıran ve koruyan kremlere şans tanıyabilir, dudaklarda ise nem vererek bariyeri kuvvetlendiren balm veya maskeleri kullanabilirsiniz. Göz çevresinde yoğun bir nem isterseniz, aynı zamanda ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü de azaltan Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream ile cilt bakım rutininizi zenginleştirebilir, NARS Afterglow Lip Balm ve NARS Orgasm Lip Mask ile de dudaklarınıza ihtiyacınız olan korumayı ve nemi sağlayabilirsiniz.


6.    Çok fazla peeling uygulamayın
Cilde peeling uygulamak, ölü hücrelerden kurtulmaya ve ürün emilimini artırmaya yardımcı olur. Ancak kış aylarında dikkatli olmalısınız çünkü kuru ve soğuk hava nedeniyle cilt bariyeriniz zaten olumsuz etkilenmeye meyillidir. Dikkat etmeniz gereken şey ise cilt tipinize göre peeling yapmak. Çok kuru bir cildiniz varsa ayda 2 kere, karma ve yağlı bir cilde sahipseniz haftada 1 kere peeling yapabilirsiniz.


7.    C vitaminini es geçmeyin
Eğer ışıltı bir cilt istiyorsanız, C vitamini bakım rutininizde mutlaka yer almalı. Parlak bir cilt için çalışan ve kolajen üretimini artırmaya yardımcı olan bu güçlü içerik, serum ve maske gibi farklı ürünlerde boy gösterebiliyor. Cilde anında parlaklık ve nem artışı sağlayan Shiseido Waso Yuzu-C  Glow-On Shot tek kullanımda bile cildin yorgunluğunu yok ediyor. Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask ise nemi hapsedip, cildin ideal nem seviyesini koruması için cildin bariyer işlevini onarıp güçlendiriyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ