Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIŞIN KURUYAN CİLDİNİZE NEM VERECEK ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili ürünler
TREATMENT SOFTENER
SHISEIDO
Karma/Yağlı Ciltler İçin 24 Saat Etkili Yumuşatıcı Losyon
2.950,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM ENRICHED 75ML
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Zengin İçerikli Krem - Kuru/Çok Kuru Ciltler
7.850,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM ENRICHED 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Kuru ve Çok Kuru Ciltler)
4.750,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
4.650,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL
ICESOURCE SUPER HYDRATING MASK
POLAAR
Yoğun Nemlendirici Maske
1.350,00 TL 875,00 TL

Cilt Bakım

KIŞIN KURUYAN CİLDİNİZE NEM VERECEK ÜRÜNLER

  • Ocak 20, 2023

Soğuyan havalar ve evlerdeki ısıtma sistemleri cildin nem oranını olumsuz etkilerken, kış aylarında kuruyan cildinize gerekli bakımı yapacak ürünleri keşfetmek ister misiniz?

Her mevsimin beraberinde getirdiği bazı cilt problemleri söz konusu. Kış ayları kapıya dayandığında ise en büyük endişelerimizden biri kuruluk oluyor. Gerekli önlem alınmadığı takdirde cilt nemini kaybediyor, giderek daha da kurulaşıyor ve ışıltısını kaybediyor. Üstelik cilt tipiniz normalde de kuruysa, işler sizin için zorlayıcı olabilir.


Cildiniz doğru ürünleri kullanmanıza rağmen hala kuru mu?
Nemlendiriciler her daim olmazsa olmazlarımızdan. Kışın da bakım rutininizden eksik etmediğinize eminiz. Peki ya cildiniz hala kuruysa? Sizce nerede yanlış yapıyor olabilirsiniz?

Yanlış zamanda nemlendiriyor olabilirsiniz
Rastgele herhangi bir zamanda nemlendirici sürmek, cildi hiç nemlendirmemekten daha iyi olsa da, bu aşamayı özellikle günün belirli bir bölümünde uygulamanın kesinlikle avantajları var. Mesela banyodan hemen sonra yüzünüze nemlendirici uygulamak çok daha etkili.

Nemlendiricinizin içeriği size uygun olmayabilir
Nemlendiricinizin ne kadar yoğun olduğu ve ne zaman uyguladığınız kadar, nemlendiricinin içeriği de önemli. Bu konuda özellikle kış aylarında cildin kendi kendini iyileştirmesine yardımcı olan ve cildi onaran seramid içerikli nemlendiricilere şans verebilirsiniz.

Yanlış temizleyicileri tercih etmiş olabilirsiniz
Eğer cildinizi kurutan temizleyicilerle yüzünüzdeki kirleri arındırıyorsanız, sürdüğünüz nemlendiriciler yeterli gelmeyebilir. Kış için kendinize nazik ve nemlendirici özellikli bir temizleyici edinebilirsiniz.

Güneş koruyucu kullanmayı es geçmiş olabilirsiniz
Kışın daha az güneş ışığına maruz kalsak da, zararlı UV ışınları cildinizin nem bariyerini zorlayabilir. Bu da cilt sağlığını olumsuz etkileyebilir ve nem dengesini bozabilir. O sebeple nemlendirici uyguladıktan sonra her sabah bir güneş kremi uygulamayı ihmal etmeyin.

Kışın kuruyan cildinize nem verecek ürünler
Yaz aylarında kullandığınız ürünlerin hepsini bütün bir sene boyunca kullanmanız çok doğru değil. Kış soğuklarına meydan okumanızı sağlayacak ve nem sağlayarak kuruluğun önüne geçecek ürünlerle bakım rutininizi şekillendirebilirsiniz. Sizin için önerilerimiz ise şu şekilde;


-    Cildinizi hem yumuşatacak hem de nem verecek bir losyon kullanmak isterseniz, devreye Shiseido Treatment Softener Enriched ürününü dahil edebilirsiniz. En büyük özelliği cildi nemlendirmek olan bu losyon, cildi taze, nemli, sağlıklı görünen bir cilde kavuşturmak için sonraki bakımlara da hazırlıyor. 

-    Gelelim nemlendirici adımına. Burada da ürünlerin içeriği ve sağladığı nem miktarına dikkat etmek gerek.

Eğer cildiniz çok kuruysa Shiseido Uplifting and Firming Cream Enriched, güçlü bir nem takviyesinin yanında sarkma, elastikiyet kaybı ve leke gibi yaşlanma belirtileriyle de savaşıyor. 

Kuru ve çok kuru ciltler için uygun olan bir diğer nemlendirici de daha esnek, dolgun ve pürüzsüz bir cilt sağlayan Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched

Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream de kış aylarında kuruyan cildinize iyi gelmeye hazır. nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı 24 saat bakım sunan bu canlandırıcı kremin sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen ve kuru cilde sahip herkes için ideal olduğunu da ekleyelim.

-    Elbette nemlendiriciler mühim. Ancak ekstra nem için maskeleri de mutlaka değerlendirmelisiniz. Bu konuda size iki tavsiyemiz var;

Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask:  Uyku esnasında 8 saat boyunca cilde nem sağlıyor, nemi hapsedip, cildin ideal nem seviyesini koruması için cildin bariyer işlevini onarıp güçlendiriyor.  Üstelik sadece 1 gece kullanımdan sonra bile daha nemli, parlak ve dolgun bir cilt ortaya çıkarıyor.

Polaar IceSource Super Hydrating Mask: %95’i doğal içeriklerden oluşan ve yoğun nem sağlayan bu maske, yoğun bir şekilde nüfuz ederek cilde yumuşaklığını, canlılığını ve güzelliğini geri veriyor. İçeriğinde ise buzul suyu, hyalüronik asit ve Antartika yosunu bulunuyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ