Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KREM ALLIK NASIL SÜRÜLÜR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
#15 PRECISION POWDER BRUSH
NARS
Hassas Pudra Fırçası #15
1.850,00 TL
MARU FUDE MULTI FACE BRUSH
SHISEIDO
Çok Yönlü Yüz Fırçası - Allık, Kontür, Pudra
2.750,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL
SYNCHRO SKIN INVISIBLE SILK LOOSE POWDER
SHISEIDO
Cildi Pürüzsüzleştiren Transparan Toz Pudra - Mat ve Parlak
2.300,00 TL

Ten Makyajı

KREM ALLIK NASIL SÜRÜLÜR?

  • Ocak 23, 2023

Doğal ancak biraz da canlı bir yüz makyajı istediğiniz zamanlarda krem allıklar devreye giriyor. O halde krem allığın nasıl kullanılması gerektiğini inceleyelim.

Allıklar makyaj uygulamalarının daimi elemanlarından olsa da, son zamanlarda çok daha sık karşımıza çıkıyor. Özellikle değişen trendler, ayrıca Kendall Jenner, Kair Gerber ve Selena Gomez gibi isimlerin doğallığı savunan günlük makyajları, allık kullanımının artmasının önemli nedenlerinden. Söz konusu doğal bir görünüm olduğunda da toz allıklardan ziyade krem ve likit versiyonları giderek popülerleşiyor. Krem allıklar, doğru uygulandığında klasik allığının veremeyeceği parlaklığı ve nemli dokuyu da sağlayabiliyor. O halde adım adım ilerleyelim ve krem allığın nasıl sürülmesi gerektiğine değinelim.


Krem allık nasıl sürülür?
Bunun için sadece birkaç adıma dikkat etmekte fayda var.

Cildinizi hazırlayın
Hangi makyaj ürününü uygulayacak olursanız olun, cildinizi buna hazırlamanız şart. Öncelikle nemlendirici adımını asla atlamamalısınız. Güneş kremi uyguladıktan sonra dilerseniz fondöten uygulayarak makyajınıza devam edebilirsiniz. Likit fondötenler ve renkli nemlendiriciler ise krem allıkla birlikte çok daha iyi sonuç gösterir. Zira toz ürünlerle birlikte krem allık uyguladığınızda yüzünüzde istediğiniz gibi kolay dağılmayabilir. 

Dilediğiniz bir krem allıkla makyaja devam edin
- Krem allığınızı bir allık fırçasıyla yanaklarınızdan elmacık kemiklerine doğru uygulayabilirsiniz. - Fırçanız yoksa parmaklarınızla da ilerlemenizde hiçbir sakınca yok. 
- Yanaklarınıza canlı renkler uygulamaktan çekiniyorsanız, az ürünle başlamak ve ihtiyaca göre ürün eklemek daha mantıklı olacaktır. 
- Yanaklarınızın şeklini ortaya çıkarmak için hafifçe gülümseyin ve yanağınızın merkez noktasına krem allığı uygulayın. Elmacık kemiği boyunca yukarı doğru hareket etmek de yüze derinlik katmaya yardımcı olur.

Pudrayla sabitleyin
Diğer tüm makyaj ürünlerinde olduğu gibi, uzun süre kalıcı bir sonuç için krem allık uyguladıktan sonra da makyajı sabitlemek gerekiyor. Burada doğal bir görünüm için Nars Light Reflecting Loose Setting Powder ve Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder gibi toz pudralardan destek alabilirsiniz.

Krem allık sürmek için nasıl fırça kullanılmalı?
Krem allığınızı uygulamak için eğer uygun fırçanız yoksa parmaklarınız yardımıyla uygulama yapabilirsiniz. Ancak daha profesyonel bir uygulama yapmak isterseniz, Nars #15 Precision Powder Brush ya da Shiseido Maru Fude Multi Face Brush ile krem allığınızı sürebilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ