Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KREM KONTÜR MÜ TOZ KONTÜR MÜ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
YOUR BEST BRONZER & BRUSH BUNDLE
NARS
Cilde Sıcaklık & Boyut Kazandıran İkonik Bronzer & Fırça Seti
3.930,00 TL 3.537,00 TL
#14 BRONZER BRUSH
NARS
Bronzer Fırçası #14
1.980,00 TL
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL
PERFECT CONTOUR BUNDLE
NARS
Cilde Boyut Kazandıran Bronzer & Fırça Seti
3.970,00 TL 3.573,00 TL

Ten Makyajı

KREM KONTÜR MÜ TOZ KONTÜR MÜ?

  • Haziran 08, 2023

Yüzünüzü ısıtmak ve boyutlandırmak için kullanabileceğiniz kontür ürünleri, toz ve krem olmak üzere farklı formlara sahip. O halde hangisinin size uygun olduğunu öğrenmek ister misiniz?

Son zamanlarda TikTok ya da Instagram’da izlediğiniz güzellik videolarında muhakkak daha sık karşınıza çıkıyordur. Pek çok influencer, makyaj rutininde kontür ürünleri uygulamayı asla es geçmiyor. İster minimal isterse de yoğun görünümler olsun, kontür yapmak neredeyse her makyajın olmazsa olmazlarından haline gelmiş durumda. Yüzü ısıtmak ve aynı zamanda boyutlandırmak için kullanılan kontür ürünleri söz konusu olduğunda öncelikle karar vermeniz gereken toz mu yoksa krem formunda mı bir tercih yapmanız gerektiği. Bakalım size hangisi daha uygun?

Krem kontür
Eğer cilt tipiniz normalse ya da kuruya yatkınsa, krem formundaki kontür ürünleri sizin için çok daha uygun olabilir. Hem uygulanması hem de karıştırılması genellikle daha kolaydır. Kontür yapmaya yeni başlayanlar için de iyi bir seçenek olan krem kontür ürünleri, herhangi bir hataya ya da istenmeyen bir görünüme karşı toz pudralara göre daha rahat şekilde düzeltilebilir. Kremsi ürünler kullanırken konturun hareket etmemesi için ayrıca iyi bir sabitleyici pudra kullanmanız gerekebilir.

Krem kontür nasıl uygulanır?
Krem formundaki kontür ürünleri kullanırken çok daha doğal bir görünüm elde etmek için nemli bir sünger kullanabilirsiniz. 

Krem kontür önerisi
NARS Bronzing Cream: Cilde kusursuz şekilde uygulama yapmayı sağlayan ve adeta güneş öpücüğü etkis yaratan NARS Bronzing Cream, tene, sıcaklık verir. Cilde kusursuz bir şekilde uyum sağlar. Gözeneklerin görünümünü en aza indirir ve cildin rengini eşitler. Vanilya esansı ile nemlendirici özelliği vardır.


Toz kontür
Cildinizde nemli ve daha doğal bir görünüm istiyorsanız krem kontür, ancak daha belirgin ve mat bir görünüm istiyorsanız toz kontür ürünlerinden destek alabilirsiniz. Yağlı ciltler için de daha başarılı sonuçlar verir. 

Toz kontür nasıl uygulanır?
Toz kontür ürünleri büyük bir fırça ile hızlı bir şekilde elmacık kemiklerinizin alt kısmına, çene hattınıza ve şakaklarınıza uygulayabilirsiniz. 

Toz kontür önerisi
Nars Bronzing Powder: Cilde sağlıklı bir parlaklık veren ve teni mükemmelleştiren Nars Bronzing Powder altın ışıltılar içerir. Doğal bronzlaşmış cilt görünümü yaratır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ