Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KURU ELLERE NE İYİ GELİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE GENUINE LAPLAND HAND CREAM
POLAAR
Nemlendirici ve Besleyici El Kremi
645,00 TL 420,00 TL
HAND NOURISHING CREAM
SHISEIDO
Besleyici Yoğun El Kremi
1.590,00 TL

El Bakımı

KURU ELLERE NE İYİ GELİR?

  • Ocak 05, 2022

Günlük hayatımızda sık sık ellerimizi yıkamamız, ellerimizin deterjanlar ile temas etmesi ve özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde ellerimizin dezenfektan ve kolonya gibi kimyasallara sürekli maruz kalması sonucunda ellerimizi aşırı kuru ve hassas hissetmemiz çok normal.

Kuruyan eller maalesef sadece kurumakla kalmıyor, çatlıyor ve egzama gibi döküntülere de sebep olabiliyor. Güzel ve bakımlı görünen eller kadınlar için oldukça önemli. Eller yıprandığı zaman hem kendimizi iyi hissetmiyoruz hem de görüntü açısından hiç hoş olmuyor.

Kuruyan ve çatlayan ellere ne iyi gelir sorusunu da hemen cevaplayalım:

Aslında çözüm çok basit birçoğumuzun bildiği bir şey olan “Nemlendirmek”. Ellerinizi sık sık nemlendirmeye özen gösterin. Banyonuzda, başucunuzda, çantanızda ve çalışma masanız da yoğun nemlendirme özelliği olan bir el kremi mutlaka olmalı. El kremi seçimi yaparken de dikkat etmemiz gereken en önemli nokta ise içeriği olmalıdır. Kimyasallara maruz kalarak kuruyan ve yıpranan ellerimize yine kimyasal içerikli bir krem ile bakım yapmamız anlık olarak işe yarıyor gibi görünse de uzun vadede pek işe yaramayacaktır. Özellikle alkol, mineral yağlar ve silikon içermeyen el kremlerini tercih etmenizi öneririz.

Bazen gün içerisinde ellerimize krem sürmekten çekinebiliyoruz. Bu aslında yapmamamız gereken bir şey olsa da bu duruma bahanemiz genellikle kremi sürdükten sonra ellerimizde hissettiğimiz yapış yapış ya da ağırlık hissi olabiliyor. 

Bu konuda size rahat etmenizi sağlayacak, asla yapış yapış bir his bırakmayan ama elleri yoğun bir şekilde nemlendiren ve besleyen temiz içerikli bir el bakım kremi önerimiz elbette var.

Polaar The Genuine Lapland Hand Cream: Paraben, phenoxyethanol, alkol ve mineral yağlar içermeyen bu el kremi %97’si doğal içeriklerden oluşan bir bakım kremidir. Ellerde ağırlık ve yapış yapış bir his bırakmadan hızlıca emilir ve elleri nemlendirerek besler. Ayrıca içeriğinde cildi besleyen vitamin ve antioksidan bakımından zengin Arktik meyveler (ahududu, bulutüzümü ve kızılcık) vardır. Bu meyveler Omega 3 ve Omega 6 içerir. Koruyucu ve besleyici A, C ve E vitaminleri bakımından da çok zengindir.

Shiseido Hand Nourishing Cream: Cildinizin çok daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayan ve ellerinizi mükemmel şekilde nemlendiren, yoğun canlandırıcı el kremidir. Ellerinize ipeksi bir yumuşaklık kazandırmak için cildinizdeki nemi geri kazandırır. Ellerinizi kuruluğa, sertliğe ve ince çizgilere karşı korur. Cilt tarafından hızlıca emilerek hiçbir yağlanma hissi bırakmaz. Epidermis tabakasının en üst katmanını yumuşatan krem, duyularınızı canlandıran ve içinizi ferahlatan muhteşem bir kokuya sahiptir. Ayrıca tırnak kenarlarındaki ölü deriyi ve kütikülleri yumuşatmak için de kullanılabilecek üstün nitelikli mucizevi bir yumuşatıcı kremdir. Çatlayan ve hassaslaşan cilt için vazgeçilmez bir üründür.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ