Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MUCİZE İÇERİK: C VİTAMİNİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL

Cilt Bakım

MUCİZE İÇERİK: C VİTAMİNİ

  • Mayıs 23, 2022

Günümüzde C vitamini içeren kozmetik ve bakım ürünleri oldukça popüler, her yerde sıkça karşımıza çıkıyor. Bizlerde sizin için C vitamininin cilt üzerinde ki etkilerini araştırdık. C vitamininin cilt üzerinde ki yararları hakkında sonsuz bahsedilebilir, ama biz size kısaca ciltteki ana işlevlerini ve olumlu etkilerini anlatmak istiyoruz. 

C vitamini diğer vitaminlerin de etkilerini arttırıyor.

C vitamininin hem vücudumuz hem de cildimiz için çok faydalı bir içerik olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki, C vitamini ile birlikte kullanıldığında cilt sağlığı için çok önemli diğer birçok vitaminlerin ve minerallerin ciltte daha iyi emildiğini ve daha stabil hale geldiğini biliyor muydunuz? 

Güçlü bir antioksidan…

•    C vitamini serbest radikalleri etkisiz hale getirerek cildin yaşlanmasının ana nedeni olan oksidatif stresini azaltır.

•    Kolajen üretimini destekler 

•    Askorbik Asit kolajen liflerin oluşumunda çok önemli bir rol oynar. Bu sebeple de cildin elastikiyetinden ve genç görünümünden sorumludur.

…Ve tabi ki C Vitamini ciltte ki melanin sentezi bastırır. 

Bu sebeple C Vitamini leke açıcı ve cilt tonunu aydınlatıcı ürünlerde ana içerik oluyor ve ciltteki renk eşitsizliği ile savaşıyor.

Kılcal damarları iyileştirir.

Kılcal damarları iyileştirdiği için genel olarak ciltteki kan dolaşımını düzeltiyor, bu da cilde daha sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor.

Ciltteki yaraları iyileştirir.

Aktif antioksidan özellikleri sayesinde C Vitamini ciltteki yaraların iyileşmesini hızlandırır. 

C vitaminin faydaları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu nedenle cildi C vitamini ile besleyerek cilt donukluğu, leke, ilk çizgiler, elastikiyet kaybı gibi sorunlarla mücadele etmek mümkündür. 

Sizde tüm bu etkilerden faydalanmak isterseniz ya da cildiniz de bu tarz endişeleriniz varsa C vitaminini bakım rutininize ekleyerek ister serum, ister krem isterseniz de maske olarak kullanabilirsiniz. 

Ama unutmayın! C vitamini içeren bir bakım ürününü gündüz kullandığınızda üzerine güneş koruyucu kullanmayı asla ihmal etmeyin. 

C vitamini içeriğine sahip olan bir güzellik maskesinden de bahsetmeden yazımızı bitiremezdik.

Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask İçerisinde Yuzu özü (Japon limonu) olan bir gece güzellik maskesi. Siz uyurken, 8 saat boyunca cildinize nem sağlar, Nemi cilde hapseder ve cildin bariyer  işlevlerini güçlendirir. C vitamini ile cildi besler, aydınlatır, canlandırır ve tüm yorgunluk belitilerini ciltten siler atar. Tüm cilt tipleri için uygun ve muhteşem bir üründür. Bakım rutininize ekleyerek haftada 2 kez geceleri uygulamanızı şiddetle tavsiye ederiz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ