Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MUCİZE İÇERİK: RETİNOL
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
VITAL PERFECTION INTENSIVE WRINKLESPOT TREATMENT
SHISEIDO
Gülme Çizgileri, Derin Kırışıklık & Leke Uzmanı Yüksek Performanslı Bakım Ürünü
4.500,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL

Cilt Bakım

MUCİZE İÇERİK: RETİNOL

  • Mayıs 23, 2022

Güçlü bir içerik olan Retinol ve Retinol türevleri çok uzun yıllardır cilt bakımı ürünleri içerisinde kullanılır. 

Yapılan araştırmalar sonucunda Retinol’ün hasar görmüş cilt durumunu iyileştirdiğini doğrulamıştır. Ciltte ki hasarları iyileştirmesinin asıl nedeni ise ciltte kolajen üretimini etkili bir şekilde artırmasıdır. Ayrıca cildi güçlü bir şekilde yenileme özelliğine sahiptir.

Kozmetik dünyasında son zamanlarda iyice popülerliği artan Bu mucize içerik aynı zamanda derin çizgiler, kırışıklıklar, akne ve leke gibi cilt sorunları üzerinde de etkilidir. Retinol, kozmetikte yaygın olarak kullanılan bir A vitamini formudur. Günlük yaşamda, retinol, bilimsel olarak retinoidler olarak adlandırılan tüm A vitamini türevlerini ifade eder. Retinoidler, retinoik asit, retinaldehit, retinol, retinol palmitat, retinol asetat gibi bileşikleri içerir. Retinol molekülleri çok küçüktür, bu nedenle epidermisin derin katmanlarına nüfuz edebilir, cilde içeriden etki edebilir ve sorunları çözebilirler.

Retinol ve türevlerinin bulunduğu cilt bakım ürünlerini düzenli kullandığımızda cildimizde neler mi olur?

•    Cilt yumuşar

•    Ciltte kırışıklıkların derinliğinin azalması

•    Hücre yenilenmesi 

•    Gözeneklerin küçülmesi

•    Sebum üretiminin normalleşmesi 

•    Cilt elastikiyetinin artması

•    Cilt tonunun eşitlenmesi

•    Ciltte aydınlık ve canlılık 

Retinol içeren ürünleri kullanmanın aslında bir yaşı yoktur fakat eğer retinol içeriği cilt endişenize uygun bir ürün içerisinde yer alıyorsa sadece burada yaş gözetilebilir. Retinol kullanımının başlamasından sonraki gelişmeler hızla fark edilir hale gelir - cilt yenilenir, daha genç, parlak, pürüzsüz ve elastik hale gelir. 

Retinol içeren ürünler çeşitli biçimlerde ve konsantrasyonlarda formüle edilir. Ciltte en iyi şekilde etki gösterecek olan Retinollü cilt bakım ürünlerini sizler için seçtik. 

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum: Ciltte ki odak noktası açılması en zor olan Dikey ve derin kırışıklıkları hedefleyen bir serumdur. İçerisinde ‘’Retinol Soft Caps’’ teknolojisi vardır. Bu teknoloji sayesinde gözle görülür bir şekilde ciltte ki kırışıklıkların azalmasını sağlar. 35 yaş itibariyle cildinde kırışıklık endişesi olan tüm cilt tipleri için uygundur.

Shiseido Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment: Ciltte ki leke, derin kırışıklıklar, gülme çizgileri gibi endişeleri hedefleyen bu endişeler üzerine bakım rutininin son adımında lokal olarak kullanılan ve en önemlisi içerisinde ‘’Saf Retinol’’ olan yüksek performanslı bir üründür. Düzenli kullanımda sadece 4 hafta gibi kısa bir sürede derin kırışıklıkların ve koyu lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur, tahriş etmeden daha pürüzsüz, daha sıkı ve daha parlak bir cilt ortaya çıkarır.

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream:  Bu harika göz çevresi bakım kremi göz çevresinde Sarkma, koyu halka ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen herkes için uygundur. İçeriğinde ‘’Retinol’’ vardır ve bu sayede Cildin yenilenmesini teşvik eder, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler.

Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask: Ve göz çevresi bakımında harikalar yaratan içerisinde ‘’Saf Retinol’’ olan bu göz maskesi sadece 1 uygulama sonrasında bile anında ıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık bir göz çevresi için anti-aging etkili ekspres bakım maskesidir. Saf Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit ve kolajen üretimini artırır.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ