Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS LAGUNA AİLESİ BÜYÜYOR
PAYLAŞ

Makyaj

NARS LAGUNA AİLESİ BÜYÜYOR

  • Ağustos 24, 2023

NARS’ın en sevilen koleksiyonlarından biri olan Laguna, Bronzing Powder, Quad Eyeshadow ve Afterglow Lip Balm ile sınırlarını genişletiyor.

Bazı markalar her ürünüyle iddialı olmayı başarırken, aynı zamanda imza sayılabilecek detaylarla da öne çıkar. Elbette NARS bunların başında geliyor. “Orgasm” rengini artık neredeyse bilmeyen yok ve oldukça da ikonik. Ama markanın başka bir popüler parçası daha var; Laguna!

NARS’ın meşhur bronzer rengi Laguna, her cilt tonuna yakışan muhteşem bir renk. Bu sayede ise dünya çapında bilinirliğini kanıtlamış durumda. Haliyle sınırlarını genişletmesi ise kaçınılmaz. Laguna’ya dair özel koleksiyon eşliğinde NARS, rengin farklı ürünlerde de gücünü göstermesini sağlıyor. İşte Laguna Koleksiyonu’nun yepyeni üyeleri; 

NARS Laguna Bronzing Powder
İkonik Laguna renginin farklı tonlarını içeren bronzlaştırıcı etkili pudra serisi, hem yüzü belirginleştirmek hem de istenildiğinde sıcaklık katmak için kullanılabiliyor. Talk içermeyen formüle sahip ve yarı saydam mikro küreler sayesinde pürüzsüz bir cilt dokusu sağlıyor. 9 farklı renk seçeneği sunarak da her cilt tonunu etkisi altına alıyor.


NARS Quad Eyeshadow
Mat, ışıltılı ve simli olmak üzere her göz makyajına uyum sağlayabilecek 4 şahane rengi bir araya getiren Laguna Quad Eyeshadow, tek dokunuşta rengini veriyor. Palette yer alan renkler tek başına olduğu gibi birbirleriyle karıştırılarak da kullanılıyor. 


NARS Afterglow Lip Balm
NARS’ın en çok satan ürünlerinden biri olan Afterglow Lip Balm serisine yeni dahil olan Laguna rengi, ışıltılı bronz tonuyla dudaklara hafif bir renk ve parlaklık kazandırıyor. Pürüzsüzlük ve nem için Monoï Nemlendirici Kompleksi içerirken, dudakların korunmasına yardımcı olmak için antioksidan bileşenlerin karışımına sahip.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ