Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS MATTE MULTIPLE NASIL KULLANILIR? NEDEN ÇOK PRATİKTİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Kapatıcı

NARS MATTE MULTIPLE NASIL KULLANILIR? NEDEN ÇOK PRATİKTİR?

  • Temmuz 15, 2020

İkonik ürün Nars Multiple’a bir süre önce kardeş gelmişti: Matte Multiple. Bu seri de klasik seri kadar pratik ve çok yönlü. Nasıl mı?

Multiple’ın mat versiyonu olan Matte Multiple da en az onun kadar çok yönlü kullanım özelliğine sahip. Bize en çok sorduğunuz sorulardan biri olan Matte Multiple’ların pratik kullanımını sizler için yazdık.
 

 

Allık olarak yanaklarda

 

Tam 7 renge sahip Matte Multiplerin 4 rengini yanaklarınızı renklendirmek için kullanabilirsiniz. Anguilla (pembe), Exumas (kayısı kırmızısı), Siam (açık kırmızı), Laos (mercan pembe) tonları yanaklarınıza mat ve doğal renkler verir. 
 

Ruj olarak dudaklarda

 

Matte Multiple’ın Anguilla (pembe), Exumas (kayısı kırmızısı), Siam (açık kırmızı), Laos (mercan pembe) tonlarını dudaklarınızda ruj olarak da kullanabilirsiniz. Bu renkler dudaklara sağlıklı ve natürel bir görünüm verecektir.
 

Far olarak gözlerde

 

Matte Multiple’ın Anguilla (pembe), Exumas (kayısı kırmızısı), Siam (açık kırmızı), Laos (mercan pembe) tonlarını far olarak gözlerinizde kullanabilirsiniz tabii ama çok çok az uygulamalısınız. Yoksa yanaklar, dudaklar ve gözlerde aşırı bir görünüme sebep olursunuz, bu da hoş olmaz. 
 

Sıralama olarak yanaklar ve dudaklarda daha belirgin, gözlere daha hafif bir uygulama yapmalısınız.
 

 

Kontür için

 

Altai (pembemsi bronz), Vientiane (bakır bronz), Cappadoce (altın pırıltılı bronz) tonları yüze kontür yapmak için mükemmeldir. Mat yapılı olduğundan stik kontür gibi kullanabilir, elmacık kemiklerinizi vurgulayabilirsiniz. 
 

Matte Multiple nasıl uygulanır?

 

Matte Multiple’lar kremsi yapıda olmalarına rağmen mat dokularından dolayı oldukça kalıcıdırlar. Çok kolay uygulanıp yayılırlar, ciltte birikme yapmazlar. Bu ürünü 2 şekilde uygulayabilirsiniz: Islak ve kuru. 
 

Kuru uygulamada stik’i doğrudan yanaklara ve dudaklara sürüp, parmak uçlarınız veya fırça ile dağıtabilirsiniz. Nars Kabuki Yachiyo fırça ile mükemmel uygulama yapabilirsiniz. Islak uygulamada ise nemli parmak uçlarınızla ürünü cilde uygularsanız daha saten bitişli bir görünüm yakalarsınız.
 

Ürünün kremsi ve kolay dağılır yapıda olması, her yere uygulanabilmesi çok pratik! Çantadan hiç çıkmayacak makyaj malzemelerinden birisi...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ