Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS SOFT MATTE COMPLETE FOUNDATION İLE PÜRÜZSÜZ TEN MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
SOFT MATTE COMPLETE FOUNDATION
NARS
Yüksek Kapatıcılık Sağlayan Mat Bitişli Fondöten
2.100,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
LIGHT REFLECTING PRESSED SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL

Ten Makyajı

NARS SOFT MATTE COMPLETE FOUNDATION İLE PÜRÜZSÜZ TEN MAKYAJI

  • Nisan 18, 2023

NARS Soft Matte ailesinin en yeni üyelerinden olan Complete Foundation, sunduğu kapatıcılık ve üstün teknolojilerle ten makyajında pürüzsüzlük isteyenler için devreye giriyor.

Cildiniz pürüzlü olsun ya da olmasın, zaman zaman mutlaka makyaj yaparken ekstra kapatıcılık sağlayan ürünlere ihtiyaç duyabiliyoruz. Bunu bazen kapatıcılarla elde etmeye çalışıyoruz bazen de fondötenlerin devreye girmesi daha güçlü sonuçlar sunuyor. Hele de cildiniz yağlıysa ya da karmaysa, hem matlık sağlayacak hem de cildinizin daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olacak ürünler tam da size göre. O halde NARS’ın en güncel üyelerinden Soft Matte Complete Foundation’ı devreye sokma zamanı!

NARS Soft Matte Complete Foundation’ın nasıl bir formülü var?
- Ten makyajınızın mat ama aynı zamanda da canlı olmasını isterseniz, bu fondöten ciltte pürüzsüz bir doku bırakarak ikinci bir cilt hissi yaratıyor. 
- Cildi, aşırı sebum görünümüne katkıda bulunabilecek kirleticilerden, serbest radikallerden ve mavi ışığın zararlarından korumaya yardımcı oluyor.
- Bio Hyaluronik Asit içeriği sayesinde cildi nemlendiriyor ve nem dengesini korumaya yardımcı oluyor Bu sayede de cilt parlak ve pürüzsüz görünüyor.
- 16 saate kadar kalıcılık sağlayan fondöten, hem doğal görünümlü hem de ortadan yükseğe ayarlanabilir bir kapatıcılık sunuyor.
- Ayrıca kadifemsi bir dokuya sahip.

NARS Soft Matte Complete Foundation kullandıktan sonra cilt nasıl görünüyor?
Instagram veya TikTok’ta kullanılan ve cildi pürüzsüz gösteren filtreleri bilirsiniz. Eğer bu fondöteni kullanıyorsanız, hiçbir filtreye ihtiyacınız yok demektir çünkü aynı pürüzsüzlüğü kesinlikle sunuyor. Çoğu mat fondötenin sürdükten sonra adeta ciltte kalıp gibi durduğuna şahit olmuşsunuzdur. Bu fondöten üstün bir kapatıcılık sunarken, bunu cildinizde bir ağırlık hissi oluşturmadan yapıyor.

 
NARS Soft Matte Complete Foundation nasıl kullanılmalı?
Öncelikle kendi cilt tonunuza uygun bir renk seçimi yaptıktan sonra fondöteni isterseniz bir sünger ya da fırça yardımıyla ya da elinizde ısıtarak uygulayabilirsiniz. Fondötenininiz daha da doğal görünmesini isterseniz;

-    Yüzünüze uygulamadan önce serum ve nemlendirici adımını es geçmemeli, mutlaka cildinizi doğru ve yeterli şekilde nemlendirmelisiniz. Bunu yaparak fondötenin cildinizle daha uyum içinde hareket etmesini sağlamış olursunuz.

-    Fondötenin altına hem cildinizi makyaja hazırlaması hem de fondötenin daha uzun süre kalıcı olması için primer uygulamayı deneyebilirsiniz. Bunun için size iki önerimiz var;
Nars Smooth&Protect Primer SPF50: Cildi görünür biçimde pürüzsüzleştirir. Gözeneklerin ve ince çizgilerin, kırışıklıkların görünümünü azaltır, aynı zamanda çevre kirliliğine ve UVA/UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. Cildindeki pürüzlerden, dokulardan ve ince çizgilerden şikayetçi olanlar için idealdir.
Nars Radiance Primer SPF35: Donuk ve yorgun cildi anında canlandırırken aynı zamanda makyajın uzun süre kalıcı olmasını sağlar. Özellikle kuru, mat ve soluk ciltler için idealdir. Cilde nem vererek cilt yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini destekler. Ten makyajına sıcaklık katar ve incimsi bir parlaklık sağlar.

-    Fondöten uyguladıktan sonra cildinize mutlaka pudra uygulayanlardansınız, NARS Soft Matte Complete Foundation yeterli matlığı ve pürüzsüzlüğü sunduğu için daha hafif yapılı ve aydınlatıcı etkili bir pudra tercih edebilirsiniz. 
NARS Light Reflecting Pressed Setting Powder: Her kişinin kendi cildine özel ayrı bir aydınlatma efekti yaratır. Parlaklığı anında emer ve ışığı güzel bir şekilde yansıtır. Makyajı sabitler ve makyajın fazlalıklarını alır. Yağlı ciltlerin parlaklığının azalmasını sağlar ve cilde kadifemsi bir yumuşaklık verir. İnce çizgileri, kırışıklıkları ve gözenekleri çok iyi gizler.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ