Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OLAPLEX KURU ŞAMPUAN İNCELEMESİ: KALINTI BIRAKMADAN İNCE TELLİ SAÇLARIMI NASIL HACİMLENDİRDİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
BOND MAINTENANCE SYSTEM
OLAPLEX
Saç Kusursuzlaştırıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Bakım Seti
4.470,00 TL
BONDING & INTENSE MOISTURE DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Yoğun Nem Sağlayan İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BONDING & NOURISHING PROTECTOR DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Saçları Besleyen İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BOND MAINTENANCE SYSTEM TRAVEL TRIO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici & Saç Kusursuzlaştırıcı Üçlü Seyahat Bakım Seti
3.180,00 TL

Saç Bakımı

OLAPLEX KURU ŞAMPUAN İNCELEMESİ: KALINTI BIRAKMADAN İNCE TELLİ SAÇLARIMI NASIL HACİMLENDİRDİ?

  • Mayıs 03, 2023

Olaplex’in en yeni ürünlerinden No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo’yu henüz denemediyseniz, öncelikle yorumlarımı okumakla işe başlayabilirsiniz.

Saçları benim gibi ince telli olan hemen hemen herkes için “hacim” kelimesi merak ve ilgi uyandırmaya yetebilir. Ben de saç bakım rutinimde hafif yapılı, saçlarımı ağırlaştırmayacak, bakım yaparken aynı zamanda hacimli olmasını da sağlayacak ürünlere yer vermeye özen gösteriyorum.

Bu noktada Olaplex’in özellikle No.4 Bond Maintenance Shampoo ve No.7 Bonding Oil ürünleri benim için ayrı bir yere sahip. Markayla da kurduğum yakın bağ zaten bunlar sayesinde oluştu. Tam da bu sebeple bir kuru şampuana imza atmaları beni epey heyecanlandırdı açıkçası.
Kuru şampuanların asıl amacı aslında yağlı görünüme sahip saçları yıkamaya gerek kalmadan biraz daha temizlenmiş hale getirmek.

Ama ben genelde verdikleri hacim nedeniyle kuru şampuanı kullanmayı tercih ediyorum. Çünkü saçlarımı yıkadıktan sonraki gün hacmini yavaş yavaş kaybetmeye başlıyor. Ayrıca saçlarımla sürekli oynayan biriyim ve bu da biraz hızlı yağlanmasına sebep oluyor. Böyle olunca Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo’yu denemek benim için kaçınılmazdı. Ben de kendisiyle hemen bir test sürüşüne çıktım!

Yukarıda saçlarımı yıkamadan sadece bir gün sonraki haliyle görebilirsiniz. Çok yağlı olmasa da, üst kısımlardaki hacimsizliği açıkça görmek mümkün. Ben de üzerinde belirtildiği üzere Olaplex kuru şampuanı bölümlere ayırarak saçlarıma uyguladım, 30 saniye bekledikten sonra da ellerimle ürünü dağıttım.


Uyguladıktan sonraki fark aslında gözle görünür şekilde ortada. Öncelikle verdiği hacme bayıldığımı belirtmeliyim. Genelde saç spreyleriyle elde edilmeye çalışılan bu hacim, kuru şampuanla da elde edilebiliyormuş. En azından Olaplex versiyonuyla durum böyle.

Şunu da söylemeliyim ki pek çok markanın kuru şampuanını denemiş biri olarak – ki fazlasıyla kötü tecrübeye ve hayal kırıklığına sahibim – asla saçlarda beyaz bir kalıntı bırakmıyor. Bununla birlikte biraz da doku kazandırıyor. İnce telli saçlar için kesinlikle bir artısı da bu. Ancak beklentiniz saçları ekstra sertleştirmesiyse, bunu vadetmiyor çünkü oldukça hafif yapıda.

Söz konusu fiyatı olduğunda ise Olaplex çatısı altında yer alması, özel içerikler ve teknolojiler içermesi bunun sebebini açıklıyor. Yani saçınızın sağlığına özen gösteriyorsanız buna değer. Çünkü saç derinizdeki gözeneklerin zararlı kimyasallarla tıkanması, zaman içinde kepek ve dökülme gibi problemlere sebep olabiliyor. 

Kendi tecrübelerimi toparlamam gerekirse, öncelikle hacim için kesinlikle şans verilmesi gereken bir ürün. Anında saçlarımı temiz göstermesi ve sahip olduğu tatlı koku da benim için artı özellikleri. Ayrıca az önce bahsettiğim gibi saç derisi sağlığına da özen gösteren bir ürün olduğu için kesinlikle sınıfı geçiyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ