Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OLAPLEX NO.7 BONDING OIL VE MUCİZE ÖZELLİKLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
ICONIC STYLING DUO
OLAPLEX
Saçları Şekillendirirken Etkili Bakım Yapan Bağ Güçlendirici İkonik İkili
2.980,00 TL
ANTI-FRIZZ TRIO
OLAPLEX
Elektriklenme Karşıtı Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Set
4.470,00 TL

Saç Bakımı

OLAPLEX NO.7 BONDING OIL VE MUCİZE ÖZELLİKLERİ

  • Nisan 06, 2023

Kuru ya da ıslak saça uygulanabilen, saçlara parlaklık kazandıran ve aynı zamanda onaran Olaplex mucizesi No.7 Bonding Oil keşfedilmeyi bekliyor!

Saç yağlarının bakım rutininde yer alması gerektiğini bizler de çok sık tekrarlıyoruz ve mutlaka çevrenizden de bunu duymuşsunuzdur. Çünkü saç yağları eşittir sağlıklı saçlar gibi düşünebilirsiniz. Elbette doğru şampuan seçimi, farklı bakımlar ve düzenli maske yapmak da mutlaka saç bakımında takip edilmesi gereken adımlar ancak saç yağları da mutlaka bu denkleme dahil edilmeli. Peki, saçlarınızı hem parlatan, hem ısıya karşı koruyan hem de aynı zamanda onaran bir yağ olduğunu söylesek, bir an önce onunla tanışmak istemez misiniz?

O halde Olaplex No.7 Bonding Oil neden saç bakım rutininizde yer almalı, detaylarıyla inceleyelim.

Olaplex No.7 Bonding Oil ve öne çıkan özellikleri
Küçücük bir şişede altın ışıltıları… İşte Olaplex No.7’yi bu şekilde tanımlamak kesinlikle mümkün. Saçınız ister açıcı işlemlerden ya da boyadan dolayı yıpranmış olsun, isterseniz de doğal ve el değmemiş saçlara sahip olun… No.7 daha canlı ve parlak saçlara sahip olmak isteyen herkes için devreye girebilme gücüne sahip.

1- Saçları asla ağırlaştırmıyor
Söz konusu saç yağları olduğunda en korkulan şeylerin başında saçları ağırlaştırma ihtimali gelir. Hele de ince telli saçlarınız varsa. Ancak Olaplex No.7 için asla böyle bir ihtimal söz konusu değil. Çünkü belki de kullanabileceğiniz en hafif yapılı saç yağı diyebiliriz. 

2- İnanılmaz bir parlaklık kazandırıyor
Az önce bahsettiğimiz altın ışıltıları tam da burada da devreye giriyor. Yağ formundaki ürünler saçların daha parlak görünmesini sağlıyor tabii ki. No.7 Bonding Oil ise yağlı bir görünüm oluşturmadan, saf bir parlaklık katarak bunu başarıyor. 

3- Hasar görmüş bağları güçlendiriyor
İşte geldik No.7’nin en önemli özelliklerinden birine. Olaplex ürünlerinin hepsinde yer alan patentli bileşen  Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, bu saç yağında da mevcut. Sağladığı fayda ise hasar görmüş bağları güçlendirmesi. Sadece boyadan değil ısı ya da çevresel kirlilik nedeniyle de saçtaki bağlar hasar görebiliyor. Bu yüzden No.7 her ihtimalde saç bakım rutininizde olmayı hak ediyor. 

4- Isıya karşı koruyucu etki sağlıyor
Normalde saçınıza herhangi bir ısı uygulamadan önce yağ sürmekten kaçınmanız önerilse de, Olaplex No.7 Bonding Oil için böyle bir önleme gerek yok. Özellikle saçınız ısı uygulamadan önce kullandığında saçınızı bir kalkan gibi koruyor. Çünkü 232 dereceye kadar UV/ısı koruması sağlıyor.

5- Elektriklenmeyi önlüyor
Saçınıza duştan çıktıktan sonra yağ ya da serum sürmek çok daha yaygın bir uygulama. Ancak No.7’nin hafif yapısı, onu kuruyken de kullanmanızı kolaylaştırıyor. Gün içinde saçlarınız elektriklendiğinde de bu yağ sayesinde saçlarınızı kontrol altına alabilmeniz mümkün.

6- Uzun ömürlü ve birkaç damlası yetiyor
Küçük şişesi sizi aldatmasın. Birkaç damlası bile saçta mucizeler yaratmaya yettiği için oldukça uzun ömürlü bir yağ. Elbette saçınızın yoğunluğuna ve uzunluğuna göre kullanım miktarınızı ayarlamanız gerekebilir. Bununla birlikte No.7’nin uzun süre saç bakım rutininizde yer alacağından emin olabilirsiniz.

Olaplex No.7 Bonding Oil kullanmanın farklı yolları
Bu yağı kullanırken farklı yöntemler deneyerek kendinize en uygun formülü bulabilirsiniz.

1- Olaplex No.6 Bond Smoother ile karıştırın
72 saate kadar elektriklenmeyi azaltan, saçları pürüzsüzleştiren ve bukleleri belirginleştiren No.6 Bond Smoother, No.7 Bonding Oil ile karıştırılarak kullanılabiliyor. Böylelikle iki ürünün farklı farklı faydaları bir araya gelerek saçlarda harikalar yaratıyor. 

2- Gün içinde yanınızda taşıyın
Havaların ısınmasıyla birlikte güneş yüzünü çok daha etkili bir şekilde gösterecek. Haliyle güneş ışınları cildimiz gibi saçımızı da olumsuz etkileyecek hale gelecek. Bunu önlemek ve saçlarınızda koruma sağlamak için No.7’yi yanınızda taşıyarak gün içinde istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Küçük boyu ise işte tam bu aşamada büyük avantaj!

3- Yatmadan önce bakım yapın
Özellikle saçlarınız çok yıpranmışsa bu adımı mutlaka deneyebilirsiniz. Yatmadan önce birkaç damla No.7’yi saçlarınızın uçlarına uygulayın ve saçlarınızı örerek uyuyun. Sabah kalktığınızda saçlarınız çok daha pürüzsüz ve parlak olacaktır. 

4- Kuru ya da ıslak saça kullanın
Olaplex No.7’yi kullanmak için size en uygun zamanı kendiniz seçebilirsiniz. Dilerseniz duştan sonra, dilerseniz kuru saça uygulayabilirsiniz. Ayrıca saçlarınızı şekillendirdikten sonra mükemmel parlaklık ve pürüzsüzlük için son dokunuş olarak da saçınıza sürebilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ