Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÖNE ÇIKAN TOPUZ MODELLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜNLER

Saç

ÖNE ÇIKAN TOPUZ MODELLERİ

  • Aralık 02, 2022

Topuz denildiğinde artık aklınıza demode modeller gelmesin. Son zamanlarda oldukça fresh görünümlere aracılık eden topuz modelleri için yazımızı okumaya devam edin.

Eskiden topuz, sadece düğünlere ve özel davetlere eşlik eden saç modellerindendi. Ancak artık durum değişti. Günümüz it-girl’lerine baktığımızda topuz modelleri sıkça tercih edilirken, abartıdan ziyade daha temiz ve fresh görünümleri beraberinde getiriyor. Üstelik saçlarınızın uzun, kısa, kıvırcık ya da düz olmasının  hiçbir önemi yok. Sadece topuz şekline getirilebilecek kadar saçınızın olması yeterli. O halde en güncel topuz trendlerini incelemeye davetlisiniz.
 

Öne çıkan topuz modelleri
Ensede topuz

İsterseniz saçlarınızı tamamen geriye tarayarak isterseniz de ortadan ayırıp yanlardan tarayarak ensede topuz yapabilirsiniz. 
 

Tepeden topuz

Balerin misali biraz güçlü bir şekilde toplanmış saçlardan hoşlanıyorsanız, bunun için tepeden topuz modeline şans verebilirsiniz. Bella Hadid ile birlikte trend haline gelen tepeden topuz, pek çok yeni nesil modelin de favorilerinden.


Salaş topuz

Bu topuz modeli için uzun uğraşlara hiç gerek yok. Zaten salaş ve zahmetsiz görünmesi en önemli püf noktası. Sadece bunun için saçlarınızın bir miktar uzun olması gerekiyor ki salaş görünüm kendini belli edebilsin.

 


 

Günlük topuz modelleri nasıl yapılır?

Ensede topuz, tepeden topuz ya da salaş topuz… Tüm bu topuz modellerini günlük hayatınıza adapte etmeniz mümkün ve son derece kolay. Seçeceğiniz topuza göre, saça hacim veren sprey tonik ve şekillendirici deniz tuzu spreyinden oluşan We Are Paradoxx Style It Kit, güçlü bir model oluşturmanızda size yardımcı olacaktır. Ayrıca sıkı topuz yapmak ve bebek saçlarını daha iyi sabitlemek için topuz tarağından destek alabilirsiniz. 


Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ