Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PLAJ VE HAVUZ PARTİLERİNDE NASIL MAKYAJ YAPILMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Orgasm Dudak Balmı
1.420,00 TL

Ten Makyajı

PLAJ VE HAVUZ PARTİLERİNDE NASIL MAKYAJ YAPILMALI?

  • Temmuz 12, 2021

Plajda olmamız demek elbette makyaj yapmayacağımız anlamına gelmez. Çünkü artık beach parti denen eğlencelerde bakımlı ve iyi görünmek önemli.

Cildimize uyguladığımız iyi bir güneş koruyucudan sonra cildinizin ihtiyacına göre seçeceğiniz bir baz kesinle cildinizin daha iyi görünmesini aynı zamanda çevresel faktörlere karşı da korunmasını sağlayacaktır.

* Cildinizin solgun olduğunu düşünüyorsanız mutlaka Nars’ın Radiance Primer SPF35’i denemelisiniz.Cildinize anında doğal bir ışıltı verirken aynı zamanda güneş ışınlarına karşı da cildinizi koruyacak.

* Gözenek ve parlama probleminiz yaşıyorsanız ise Nars Pore&Shine Control Primer’ı mutlaka denemelisiniz.
İncecik yapısı ile asla ağırlık yapmaz ve gün boyunca cildinizdeki parlamayı kontrol ederken aynı zamanda gözeneklerinizin görünümünü de en aza indirir. Harika bir baz.

* Yüzünüzdeki ince mimik çizgilerinden ve doku farklılıklarından şikayetçi iseniz, o halde Nars Smooth & Protect Primer SPF50 tam da sizin için üretilmiş. Cildiniz anında pürüzsüz görünür ve gözeneklerin, ince çizgilerin görünümünü kusursuzca görünmez bir hale getirir.

Güçlü güneş koruma faktörü ile de güneş ışınlarından karşı savunmasız olmayacaksınız.

* Sağlıklı, bronz ve ışıl ışıl gizli plaj makyajının bence olmazsa olmazlarından bir diğer makyaj malzemesi elbette dudak balmlarıdır. Güneşin, denizin etkisiyle kuruyan ve matlaşan dudaklarımızı Nars AfterGlow Lip Balm serisinden tercih edeceğiniz bir renk ile hem canlandırabilir hem de çevresel tüm faktörlere karşı korumuş olursunuz.

* Gözleri vurgulayan hafif bir maskaraya kimse hayır demez. Hafif derecede sadece kirpik diplerinize uygulayacağınız maskara hem gözünüzde sanki gizli eyeliner varmış etkisi yaratacak, hem de bakışlarınızı daha belirgin bir hale getirecek.
Artık gizli makyajın tüm sırlarına sahipsiniz, asla sizin makyaj yaptığınızı kimse farketmeyecek ama daha çarpıcı bir görünüme sahip olacaksınız.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ