Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
POLAAR MARKASININ EN FAVORİ 6 ÜRÜNÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ICESOURCE SUPER HYDRATING MASK
POLAAR
Yoğun Nemlendirici Maske
1.350,00 TL 875,00 TL
ICYMAGIC INSTANT EYE CONTOUR MULTI ENERGISER
POLAAR
Koyu Halka Karşıtı, Canlandırıcı Roll-On Göz Çevresi Bakımı
1.450,00 TL 945,00 TL
THE GENUINE LAPLAND HAND CREAM
POLAAR
Nemlendirici ve Besleyici El Kremi
645,00 TL 420,00 TL
ETERNAL SNOW CREAM
POLAAR
Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi
1.995,00 TL
NIGHT REVITALIZING CREAM
POLAAR
Yenileyici Gece Kremi
2.050,00 TL 1.295,00 TL
NORTHERN LIGHT MICRO-PEELING FOAM
POLAAR
Mikro-Peeling Cilt Temizleme Köpüğü
1.450,00 TL 945,00 TL

El Kremi

POLAAR MARKASININ EN FAVORİ 6 ÜRÜNÜ

  • Kasım 22, 2020

Kutuplardaki bilimsel araştırmalardan doğan bir marka, Polaar. Kutuplardan ilham alan bu Fransız markası Danimarka yaşam felsefesini (Hygge) kendine ilke edinmiş. Çünkü Danimarka dünyanın en mutlu ülkesi! Uzun kış aylarında Danimarkalılar zamanlarının çoğunu evde aileleri ve arkadaşlarıyla geçiriyor. Rahatlık, sıcaklık ve neşeyi seviyorlar. Güvenlik hissi, dış dünyadan korunma hissi öncelikli. Ve tüm bunlar Polaar markasının da temel felsefesi.

Polaar’ın ambalajları, içerikleri, her şeyi hep bu duygular üzerine inşa edilmiş. Paraben, alkol ve mineral yağ içermeyen çevreye, doğaya duyarlı bu markayı biz çok sevdik. Sizin de çok seveceğinizi biliyoruz. O zaman size dünyada ‘bestseller’ olmuş ürünlerinden bazılarını anlatalım.

1. Yoğun Nemlendirici Maske: IceSource Super Hydrating Mask

%95’i doğal içeriklerden oluşan yoğun nemlendirici maske. İçeriğinde buzul suyu, hyalüronik asit, Antartika yosunu bulunuyor.

Neden seviliyor? Maske anında etki eder, cilde hemen tazelik hissi verir. Cildi neme doyurur. Çok kuru, kuru ve hassas ciltler için uygundur.  Ayrıca nemsiz, susuz kalmış tüm cilt tipleri kullanabilir. Çok yönlü bir üründür; isterseniz maskeyi gece boyu ciltte gece kremi gibi bırakabilir ya da 10 dakikalık bir maske uygulaması yapabilirsiniz.

2. Koyu Halka Karşıtı, Canlandırıcı Roll-On Göz Çevresi Bakımı: IcyMagic Instant Eye Contour Energiser

%93’ü doğal içeriklerden oluşan, göz çevresini canlandıran ve tazeleyen göz çevresi bakımı. Roll-on başlığı sayesinde göz çevresine soğuk masaj yapar.

Neden seviliyor? Şişlikleri giderir. Koyu halkaları, torbaları ve yorgunluk izlerini siler. Anında tazelik verir. Kokusuzdur. İçeriğinde göz çevresindeki narin bölgeye parlaklık ve canlılık veren Sibirya ginsengi, koyu halkaları ve şişkinliği azaltmak için tetrapeptidler ve kirpik uzamasını destekleyen Cilbooster aktif bileşeni bulunur.

3. Nemlendirici ve Besleyici El Kremi: The Genuine Lapland Hand Cream

%97’si doğal içeriklerden oluşan, elleri hassas ve koruyucu bir tabakayla saran kremdir. Ultra yumuşak, ince ve kremsi dokusu, yağlı bir film bırakmadan anında emilir.

Neden seviliyor? Besleyici ve koruyucu shea yağı içerir. Tırnak etlerini besler. Ayrıca içeriğinde cildi besleyen vitamin ve antioksidan bakımından zengin Arktik meyveler (ahududu, bulutüzümü ve kızılcık) vardır. Bu meyveler Omega 3 ve Omega 6 içerir. Koruyucu ve besleyici A, C ve E vitaminleri bakımından da çok zengindir.

4. Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi: Eternal Snow Cream

%95’i doğal içeriklerden oluşan, cilt ile temas ettiğinde eriyen ve hücre yenilenmesini uyararak gerçek bir koruyucu kalkan oluşturan benzersiz kar dokusuna sahip yaşlanma karşıtı bakım kremidir.

Neden seviliyor? Cilt nemlenir, sıkılık ve elastikiyet kazanır. Orijinal ve yenilikçi dokuya sahiptir: Kar kadar pürüzsüz, ciltle temas ettiğinde anında eriyen yumuşak bir yapısı vardır. Yaşlanma karşıtı bakım uygulamak isteyen nemsiz, kuru, kızarmaya meyilli, olgun ciltler için ideal bir kremdir. İçeriğinde yaşlanma önleyici koruyucu kalkan görevi gören Nunatak çiçeklerinin aktif bileşenleri vardır.

5. Yenileyici Gece Kremi: Night Cream

%95’i doğal içeriklerden oluşan, onarıcı aktif bileşenler bakımından zengin pürüzsüzleştirici gece bakım kremidir.

Neden seviliyor? Stresli ve donuklaşmış cildi etkili bir şekilde yeniler ve rahatlatır. Hızlıca nüfuz eden kremsi dokusu vardır. İçeriğindeki kuzey yosunu sabahları ışıltılı bir cilt ile uyanmanızı sağlar.

6. Mikro-Peeling Cilt Temizleme Köpüğü: Northern Light Micro-Peeling Foam

%95’i doğal özler ve Sibirya zeytini içeren mikro-peeling köpük temizleyicidir. Ultra ince ve hafif bir yapısı vardır. Kusursuz bir cilt dokusu ve ışıltılı bir ten hayal eden kadınlar için ideal bir üründür.

Neden seviliyor? C vitamini konsantrasyonu ve %100 doğal salisilik asit içerir. Aşırı sebumu ciltten temizler. 3'ü 1 arada etkilidir: Cildi aydınlatır, hücre yenileyicidir ve ciltte kirlilik önleyici kalkan oluşturur. Cilt kalitesi gözle görülür şekilde iyileşir, cilt dokusunu düzeltir ve cilt matlaşır, cildin fazla yağ salgısı dengelenir. Kırışıklıklar azalır. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ