Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PÜRÜZSÜZ GÖRÜNÜM İÇİN EN İYİ SAÇ YAĞLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
MOISTURE SUPER FUEL FACE, HAIR + BODY OIL
WE ARE PARADOXX
Nemlendirici & Besleyici Kuru Yağ - Yüz&Vücut&Saç
1.475,00 TL 1.180,00 TL
VIRAL BUN TRIO
OLAPLEX
Olaplex Bun Trendi İçin Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
4.470,00 TL
BEST SELLER DUO
OLAPLEX
En Çok Satan İki Üründen Oluşan Bağ Güçlendirici Saç Bakım Seti
2.980,00 TL
SUPER SHINE & VOLUMIZING DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Saçları Parlatan & Hacim Veren İkili Set
2.980,00 TL
ANTI-FRIZZ TRIO
OLAPLEX
Elektriklenme Karşıtı Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Set
4.470,00 TL
HAIR HYDRATION KIT
WE ARE PARADOXX
Nem Bombası Saç Bakım Seti
3.445,00 TL 2.756,00 TL
HAIR REVIVAL 'BACK TO LIFE'
WE ARE PARADOXX
Saçlara Canlılık ve Hayat Veren Bakım Seti
4.890,00 TL 3.912,00 TL

Nemlendirici Saç Bakım Ürünleri

PÜRÜZSÜZ GÖRÜNÜM İÇİN EN İYİ SAÇ YAĞLARI

  • Kasım 20, 2023

Saçınıza hem parlaklık kazandırmak hem de daha sağlıklı olmalarını sağlamak için mutlaka kullanmanız gereken ürünlerin başında saç bakım yağları geliyor.

Saçlarınız kuruysa, uzadıkça uçlarından kırılıyor ve çatallaşıyorsa, taramakta zorlanıyorsanız ya da giderek donuk bir görünüme sahip oluyorsa, saç bakım rutininizdeki eksik parça saç bakım yağı olabilir. Çünkü düzenli kullanıldığın saç bakım yağları saçlarda adeta mucizeler yaratır. 

İnce ya da kalın telli olsun, herkesin saç uçları mutlaka bir miktar bakım yağına ihtiyaç duyar. Besleyici bir saç yağı, saçın parlak ve sağlıklı görünmesinin yanı sıra ipeksi bir dokunuş yaratmak için saç gövdesine nemi hapseder. Daha yumuşak saçlar için yağlar söz konusu olduğunda, size sunacağımız birkaç önerimiz mevcut.

Olaplex No.7 Bonding Oil
Pürüzsüzlük için en iyi saç yağları arasında yer alan No.7 Bonding Oil adeta oyunun kurallarını değiştiren bir ürün. Sadece birkaç damlası bile saçlarınıza harika bir parlaklık katmaya yetiyor. Üstelik patentli bağ güçlendirme teknolojisi sayesinde de saçlara daha sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. 

Saç tellerinde kalın veya yağlı bir tabaka bırakmadan saçları besliyor ve böylelikle ağırlaştırmıyor. Bu özelliği ince telli saçlar için altın niteliğinde! Parlaklık, yumuşaklık, elektriklenmeyi önleme ve bakımı bir araya getirirken 232 dereceye kadar da ısı koruması sunuyor. 


We Are Paradoxx Super Fuel Face, Hair + Body Oil
Bu çok amaçlı yağ, sadece saçlara değil vücuda da kullanılabiliyor. Maracuja, Abyssinian ve Argan yağlarının karışımı ile saçı besler, yumuşatır ve nemlendirirken çok sayıda vitamin ve antioksidan içeriği ile de koruma ve onarma özelliğine sahip. % 100 doğal olduğunu da belirtelim. İsterseniz ıslak ya da kuru saça uygulayabilir, yoğun bir bakım kürü olarak ürünü 1 gece saçınızda maske gibi bekletebilirsiniz.

Ashley Joy Herbal Hair Care Oil
24 bitkisel yağ ile zenginleştirilmiş formülüyle özellikle boyalı ve yıpranmış saçlar için başarılı etkiler sunuyor. İçeriğindeki A ve E vitaminlerinin antioksidan özelliği, saçları güneş ışığının zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olurken, Baobab yağı saçı yoğun şekilde nemlendiriyor. 

Living Proof No Frizz Vanishing Oil
Elektriklenmeyi azaltmak ve saça nem kazandırmak için hemisqualane ve amaranth tohumu özü ile formüle edilen No Frizz Vanishing Oil, saça yumuşak bir görünüm veriyor. Ayrıca her saç tipi için de uygun.

Virtue Healing Oil
Hindistan cevizi yağı ve E vitamini ile saçları besleyen bu yağ, saça pürüzsüz ve ipeksi bir his vermeyi başarıyor. Tüm saç tipleri için  tasarlanan Healing Oil, parlaklık, yumuşaklık ve nemlendirmeyi bir araya getiriyor. 


Saç bakım yağı kullanırken nelere dikkat etmelisiniz?
- Önerdiğimiz bu yağlar, saçların boy ve uçlarında harikalar yaratırken, arındırma problemi yaşamamanız adına saç diplerine değdirmemeye özen göstermelisiniz. 

- Yağları ilk önce saç uçlarınızı uygulamalı, yukarı yönlü hareket ederek boylarına doğru ilerlemeli ve saç köklerinden kaçınmalısınız. 

- Şekillendirmeden önce nemli saça uygulayarak saçlarınızı daha yönetilebilir hale getirebilir, parlaklık ve elektriklenmeyi gidermek için son dokunuş olarak kuru saça uygulayabilirsiniz. 

- Eğer saçlarınız yağlıysa, saç bakım yağı kullanmaktan kaçınmak yerine saç diplerinize sürmemeye özen gösterebilirsiniz. Bu şekilde saçlarınız hem yağlanmaz hem de uçlarına gerekli bakımı yapmış olursunuz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ