Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PÜRÜZSÜZ VE CANLI CİLT İÇİN SABAH BAKIMI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO YUZU-C EYE AWAKENING ESSENCE
SHISEIDO
Anında Canlandıran & Aydınlatan Göz Çevresi Bakım Kremi
1.750,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30
SHISEIDO
Cildi Yağlandırmadan Renk Eşitleyen Nemlendirici – Tüm Ciltler
1.950,00 TL

Cilt Bakım

PÜRÜZSÜZ VE CANLI CİLT İÇİN SABAH BAKIMI

  • Eylül 22, 2022

Pürüzsüz, canlı ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmak herkesin isteğidir. Aslında böyle bir cilde sahip olmak ve güne pürüzsüz, canlı bir cilt görünümü ile başlamak hiç de zor değil. Hayal hiç değil.

Ama elbette belirli kuralları var. Cilt bakımında kurallar olmazsa olmaz. Böyle bir cilde sahip olmak için saatlerinizi ayırmanıza da gerek yok. Bir bakım rutini oluşturmak ve düzenli olarak kullanmak cildinizin sadece bugünü için değil geleceği için de büyük bir role sahip. 

Hayatın koşturmacası için de farkında olmasak bile cildimiz her gün türlü türlü kirlere maruz kalıyor, çevre kirliliğinin yanı sıra UV ışınları, makyaj ve cildimizdeki ölü hücre tabakası birçok gözle görünür soruna yol açıyor. Bunlardan en belirgin olanı ise ciltteki oluşumlar, pürüzler ve cansız görünen donuk cilt.

Bunun için en önemli adım cildi temizlemek ciltteki kirleri, makyajı ve fazla yağı temizlemek istediğimiz o pürüzsüz ve canlı cildin ilk adımıdır. Temizleme adımında pratik ve etkili bir temizleyici kullanmayı tercih edenlerdenseniz özellikle Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser ürününü incelemelisiniz. Bu harika cilt temizleyicisi 2’si 1 arada hem makyajı hem de cildi derinlemesine temizleyen yüz, göz, dudaklar için uygun olan bir temizleyicidir. Aynı zamanda cildin ideal nemini korur ve cilt sorunlarının tekrarlanmasını önlemek için cildin bariyer işlevini onarır.

Gelelim canlı, pürüzsüz cildin ikinci olmazsa olmaz adımına. Bu adım sizin de tahmin ettiğiniz gibi nemlendirme adımı. Cildin nemli olması hayati önem taşır. Nemlendirici konusunda size cildinizi hem nemlendirecek, hem renk eşitliği sağlayarak cildi canlandıracak, hem de cildinizi güneş ışınlarına karşı koruyacak 3’ü 1 arada bir ürün önerimiz var desek ne dersiniz? Tek ürünle çok işlev ve etki kim hayır diyebilir ki? Bu konu da uzman olan Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30 cildi eşitlemek ve görünür gözenekleri iyileştirmek için cildin doğal tonuna uyum sağlayan, ciltte ki kusurları pürüzsüzleştiren, eşit cilt tonu ile pürüzsüz, doğal ve sağlıklı bir cilt ortaya çıkaran gündüz bakım kremidir. 

Cildimizi nemlendirdik ve eşitledik peki ya göz çevremiz? Göz çevremiz sizlerinde bildiği gibi her zaman özel bir bakıma ihtiyaç duyar hele ki sabahları 😊 Çünkü tüm yorgunluğumuz ve uykusuzluğumuz bizi direkt göz çevremizden ele verir. Ama Waso Ailesine yeni katılan ve şimdiden herkesin  favorisi olmaya başlayan Shiseido Waso Eye Awakening Essence göz çevresi bakım kremi Japon Yuzu bileşeni ve C Vitamininden oluşan temiz içerikli ve vegan sertifikalı göz bakım kremidir.  Göz çevrenizin anında parlamasını ve daha enerjik görünmesini sağlarken, şişkinlik ve koyu halkalanmalar gibi endişeler üzerinde de etkilidir. 

Sabah erkenden uyanmak keyifli olmayabilir!

Anında en iyi şekilde görünmek için bu hızlı rutini mutlaka deneyin!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ