Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇ KÖKLERİNİ GÜÇLENDİRMEK MÜMKÜN MÜ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili ürünler
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
2.490,00 TL

Saç

SAÇ KÖKLERİNİ GÜÇLENDİRMEK MÜMKÜN MÜ?

  • Aralık 13, 2022

Eğer saçlarınız zayıfsa ve saç güçlendirme yöntemlerini keşfetmek istiyorsanız, sizin için bazı önerilerimizi bir araya getirdik.

Saç güçlendirmek için ne yapmalı sorusunu sıklıkla araştırıyorsanız, kesinlikle doğru yerdesiniz. Herkes güçlü, parlak ve kolay şekil alan saçlara sahip olmak ister. Ancak, o noktaya ulaşmak zor olabilir. Zira pek çok kişinin sağlıklı saçlara sahip olmasını engelleyen saç sorunları vardır. Üstelik saç tipiniz ve genleriniz de önemli bir rol oynar. Yine de tüm bunlar, saç güçlendirme yolculuğunuzda sizi alıkoymamalı. Sadece nelere dikkat etmeniz gerektiğin bilerek saç köklerini güçlendirmek mümkün. 

Sülfatsız şampuan tercih edin
Saç güçlendirme yollarından ilki ve en önemlisi, saç bakım rutininize mutlaka sülfat içermeyen bir şampuan dahil etmeniz. Piyasada bulunan saç bakım ürünlerinin çoğu bu zararlı maddeyi içerirken, saçlarınız üzerinde zamanla olumsuz etkilere neden olabilir. Hem saç uzamasını hızlandıran hem de saçları güçlendiren We Are Paradoxx Growth Thickening Shampoo ise doğal içeriğiyle bu arayışınıza son verebilecek türden bir ürün. 


Kimyasal işlemlerden kaçının
Bu, saçları güçlendirmenin yolları listemizdeki bir başka madde. Saçları çok fazla kimyasala maruz bırakmak şüphesiz saç köklerini kalıcı olarak zayıflatacaktır. Bu nedenle, daha güçlü saçlara kavuşmak adına mümkün olduğu kadar kimyasal işlemden kaçınmanız gerekiyor.


Saç sağlığının köklerden başladığını unutmayın
Saç kökleriniz ne kadar sağlıklı ve kirlerden arındırılmış olursa, genel görünümü de o kadar iyi yönde hareket edecektir. Ayrıca bu sayede saç kökleriniz daha iyi hava alacağından, daha hızlı uzamasını da sağlamış olursunuz. We Are Paradoxx Detox Scalp + Body Scrub saçlarınızı daha iyi arındırmanıza yardımcı olurken, saç diplerine uygulanan, vegan keratin, biotin ve at kuyruğu özü gibi uyarıcı özlerle güçlendirilen We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum, sadece 4 haftada daha dolgun, sağlıklı ve güçlü saçlara ulaşmanızı sağlıyor. 


Saçlarınızı içten beslemeyi es geçmeyin
Proteinler, saç yapısının en büyük bölümünü oluşturur. Bu nedenle balık, soya ve yumurta gibi protein açısından zengin gıdaları tüketmeniz, saçlarınızın güçlü olmasına yardımcı olur. 


Bolca su için
Güçlü saçlara sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken en önemli şeylerden biri budur. Saçınızı nemli tutmak, dışardan beslenmesini sağlamak kadar önemli. Bol su içmek saçınızın ve saç derinizin nemli kalmasını sağlayarak, köklerinin de güçlü olmasına katkıda bulunuyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ