Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇ MASKESİ NE İŞE YARAR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL

Saç Bakım Maskesi

SAÇ MASKESİ NE İŞE YARAR?

  • Şubat 28, 2023

Daha parlak, canlı ve sağlıklı saçlar için olmazsa olmaz ürünlerin başında maskeler geliyor. O halde saç maskelerine dair merak edilenleri keşfedin. 

Saç bakım rutininizde en çok hangi ürünleri kullanmayı seviyorsunuz? Saç bakım yağları, serumlar ya da hacim veren ürünler mi? Cevap kişiden kişiye değişebilir ancak soruyu Saç bakım rutininde mutlaka olması gereken ürünler nelerdir? diye değiştirecek olursak yanıtlar arasında saç maskeleri kesinlikle yer almalı. 
Saçınız ister ince telli ya da kalın olsun isterse de boyalı veya doğal… Günün sonunda saç sağlığından söz edeceksek, saç maskeleri de her daim devreye girmeye hazır. Tıpkı cildimizi canlandırmak ve sağlıkla ışıldamasını sağlamak için yüzümüze kullandığımız maskeler gibi, saç maskeleri de onarıcı ve besleyici sonuçlar sunuyor. Saç kremine ek olarak saç maskesi eklenen besin maddeleri nedeniyle parlaklık ve güç noktasında daha yoğun çalışır. 

Saç maskesi ne işe yarar?
Genel olarak saç maskelerinin sağladığı faydaları şu şekilde sıralayabiliriz;

- Saç maskeleri derin nemlendirici yağlar kullanarak saçı içeriden nemlendirir.
- Saç tellerini kaplamaya kırık saç uçlarını onarır. Saçlara ihtiyaç duyduğu yumuşaklığı ve esnekliği geri kazandırır.  
- Saçta oluşmuş hasarları önlemeye ve düzeltmeye yardımcı olarak saçların daha güçlü olmasına katkıda bulunur.
- Kuru saçları nemlendirerek elektriklenme kontrolü sağlar. 
- Saç maskeleri boyalı saçların zarar görmesini engeller ve rengin daha kalıcı olmasını sağlar.

Saç maskesi nasıl kullanılır?
Saç maskesini duş esnasında yıkama rutininize kolayca ekleyebilirsiniz. Saç kremi yerine ya da saçlarınız aşırı yıpranmışsa saç kreminden sonra saç maskesi kullanabilirsiniz. Her maskenin sunduğu etki ve bekletme süresi farklı olsa da, ortalama 10-15 dakika saçınızda bekletmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca saç maskesini diplere değil saçın boy ve uçlarına uygulamaya dikkat etmelisiniz. Parmaklarınız yardımıyla her saç telinin maskeyle kaplandığından emin olmalı ve gerekirse saçlarınızı bölümlere ayırarak uygulamalısınız. 

Saç maskesi kaç günde bir yapılır?
Burada da tamamen saçınızın yapısı ve ihtiyaçları önemli. Eğer ince telli saçlarınız varsa sık sık maske uygulamak saçlarınızın ağırlaşmasına neden olabilir. Ancak aşırı yıpranmış, kuru ve hasar görmüş saçlarınız varsa haftada iki kez maske uygulayabilirsiniz. 

Kuru ve yıpranmış saçlar için maske önerileri
Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask
Patentli Olaplex Bond Building teknolojisine sahip olan bu maske kuru, kırılgan saçları ve yıpranmış saç bağlarını güçlendirir ve onarır. Hasar görmüş saça bakım yapmak için yoğun nem sağlar. Saçların daha hacimli görünmesine yardımcı olur. Parlaklığı artırarak saçlarda ipeksi yumuşaklık yaratır. Saçı ağırlaştırmaz.

We Are Paradoxx Moisture Express Hair Mask
Saçları 1 dakika kadar kısa bir sürede canlandırır. Saç derinizin doğal pH dengesini bozmadan saça nem kazandırır. Argan saçın elastikiyetini artırır ve parlaklığını geri kazandırır. Shea, saçı ağır veya yağlı bırakmadan nemi saça kilitler. Hindistan cevizi, saç derinizi beslemeye ve saç kütikülüne nüfuz etmeye yardımcı olur.

We Are Paradoxx Detox Restorative Hair Mask
Yıpranmış ve hasar görmüş saçları yeniler. Saçları besler ve nemlendirir. Nemi saça hapsetmek ve saçın parlaklığını arttırmak için provitamin B-5 ile zenginleştirilmiştir. Saça canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Vegan Keratin ise saçın kırılganlığını azaltır ve hasarlı uçları düzeltir. Hindistan cevizi, saçın protein yapısını onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Nane saçı arındırır ve canlandırır.

We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask
Donuk, hasar görmüş ve kuru saçları şaşırtıcı derecede sağlıklı görünen saçlara dönüştürür. Elektriklenmeyi giderir ve saçları parlaklaştırır. Argan yağı, Hindistancevizi yağı ve E vitamini kuru, yıpranmış saçların yenilenmesine yardımcı olur. Avokado ve fındık yağları saçı derinlemesine nemlendirir. Matcha yeşil çayı ve ginseng, saçı güçlendirir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ