Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇ SERUMU NE İŞE YARAR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
2.490,00 TL 1.992,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL

Saç Serumu

SAÇ SERUMU NE İŞE YARAR?

  • Şubat 23, 2023

Tıpkı cilt bakımında olduğu gibi saç bakımında da serum adımı atlamamalısınız. Peki neden? İşte cevapları ve sizin için derlediğimiz etkili saç serumları…

Sizden cilt bakım rutininizi gözden geçirmenizi istesek, mutlaka olmalı dediğiniz ürün hangisi olur? Sanıyoruz pek çoğunuzun vereceği cevaplar arasında serum vardır. Çünkü serumlar, tamamen amaca yönelik hareket etmenizi sağladığı için nemsizlik, kırışıklık, sivilce gibi belirli problemleri ortadan kaldırma ve önleme adına önemli adımlardan biri. Peki, durum saç bakımına geldiğinde serumların nasıl bir rolü var?

Tıpkı cilt bakımında olduğu gibi günümüzde saç bakımında da ürün seçkisi her geçen gün artıyor. Elbette serumların da… Saç serumları, çok yönlü faydaları sayesinde mutlaka saç bakım rutininizde yer alması gereken bir ürün.

Saç serumu ne işe yarar ?
Duştan önce ya da sonra, kuru ya da ıslak saça, kısacası farklı kullanım şekilleriyle birlikte saç serumu ne işe yarar? diye düşünüyorsanız, faydalarını şu şekilde sıralayalım;

- Saç serumu saçlarınızı daha parlak ve sağlıklı hale getir.
- Saçlarınızdaki dolaşmaları karışıklıkları azaltarak daha rahat taramanızı sağlar.
- Saç liflerini bir arada tutarak oluşabilecek hasarları önler.
- Saç serumu ayrıca saçınızı güneşin zararlı etkilerinden, çevresel kirleticilerden, diğer zararlı kimyasallardan ve ısıyla şekillendirmenin verdiği zarardan korur.
- Kuru saçların veya boyadan zarar görmüş saçların güçlü bir şekilde nemlenmesine yardımcı olur.

Saç serumu nasıl kullanılır ?
Öncelikle saç tipinize ve şeklinizde uygun serumu seçmekle işe başlamalısınız. Saçlarınız kuru mu, ince ya da kalın telli mi, boyalı mı, kıvırcık mı gibi sorulara cevap arayarak doğru ürünü bulabilirsiniz.

- Saçınızın uzunluğuna ve yoğunluğuna bağlı olarak iki ila altı damla kadar saç serumunu alın ve avuçlarınızın arasında ürünü ısıtın.
- Saç serumu genellikle yıkanmış temiz saça uygulanır, bu nedenle saçınızın havluyla kurutulduğundan veya hafif nemli olduğundan emin olun.
- Saç uçlarından başlayarak saçınızın orta kısımlarına doğru serumu sürün. Diplere değdirmemeye özen gösterin. Çünkü serumların asıl amacı boy ve uçlarına yoğun bakım yapmak.
- Isıyla saçlarınızı şekillendirmeden önce de saçlarınıza mutlaka ısı koruma özelliği olan bir serum kullanmanız gerektiğini de ekleyelim.

Saç serumu önerileri
Saç serumu ne işe yarar? ve saç serumu nasıl kullanılır? sorularına cevap verdikten sonra sıra saç serumlarını keşfetmeye geldi. 


Olaplex No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum
Çevresel kirlilik ve ısı hasarına karşı savaşmak üzere formüle edilen bu serum saçlarda asla ağırlık yapmıyor ve silikon içermeyerek saçınızı günlük hasarlardan koruyor.  Saçı 48 saat boyunca kirlilikten korurken 232 dereceye kadar ısı koruması sağlıyor. Yani her açıdan saçlarınıza sağlık ve canlılık katmaya hazır!

We Are Paradoxx Moisture Hangover Hair Elixir
İçeriğinde İrlanda viskisi, Argan yağı ve Hindistan cevizi yağı bulunan serumun özellikle donuk, yıpranmış ve cansız saçları mükemmelleştirmek gibi bir özelliği var. Nemli veya kuru saça uygulanabilen serum saçlara yoğun nem veriyor. Hasar görmüş, yıpranmış, yorgun saçları eski sağlıklı haline geri döndürüyor. 

We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum
Saçın boy ve uçlarına uygulanan serum önerilerimizin ardından bir de saç dipleri için önerimiz var. Hele de saçlarınızın daha dolgun olmasını ve hızlı uzamasını istiyorsanız. We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum, kafein, vegan keratin, biotin ve at kuyruğu özü gibi içerikler sayesinde sadece 4 haftada daha dolgun ve sağlıklı saçlar elde etmenizi sağlıyor. Sağlıklı saç büyümesini destekleyerek kırılmaları azaltıyor ve dolgunluk için kafa derisini ve saç köklerini uyarıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ