Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇLARA ‘DETOKS’ YAPMAK NE DEMEK?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
DETOX DRY SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Arındırıcı Kuru Toz Şampuan
1.390,00 TL 1.112,00 TL
DETOX HYDRATING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL

Saç

SAÇLARA ‘DETOKS’ YAPMAK NE DEMEK?

  • Ekim 26, 2021

Son yıllarda çok fazla duyduğumuz ‘detoks’ kelimesi artık birçok alanda karşımıza çıkıyor.

Vücudumuz için yaptığımız detokslar vücudumuzdan toksinleri atmamıza, vücudumuzu yenilememize ve temizlememize yararken cilt veya saç için uygulandığında ise derinlemesine bakım ve sağlıklı görünüm anlamına geliyor.

Peki, siz hiç ‘saç detoksunu’ duydunuz mu?

Saçlara detoks etkili ürünler kullanmak saçlara detoks yapmak saçlarda yaşadığımız tüm sorunlara karşı olumlu sonuçlar almamızı sağlar. Bunlardan bazılarını belirtmek gerekirse eğer saç dökülmesi, saç derisinde kepeklenme ve kaşıntı, yıpranmış ve cansız görünen saçlar gibi can sıkıcı sorunları sayabiliriz.

Tabii bir de yaz aylarında güneşin, tuzlu suyun ve klorun saçlarımıza fazlasıyla verdiği zararı da göz ardı etmemeliyiz.

Tüm bunlara bağlı olarak daha sağlıklı, daha güçlü, daha parlak ve canlı saçlara sahip olmak için saç detoksu bu dönemde ihtiyacınız olan tek şey diyebiliriz.

Detoks saç bakım rutini için özel olarak geliştirilmiş tamamen vegan ve doğal içeriklere sahip olan We Are Paradoxx The Detox  serisini mutlaka incelemelisiniz.

Detox Restorative Hair Mask, %99,3’ü doğal içerikli, saçları onaran, yeniden yapılandıran maskedir. Bu iyileştirici saç maskesi ile saçınızın ihtiyacı olan doğal yağları saça geri kazandırmış olursunuz. Yıpranmış ve hasar görmüş saçları yeniler. Saçları besler ve nemlendirir. Nemi saça hapsetmek ve saçın parlaklığını arttırmak için provitamin B-5 ile zenginleştirilmiştir. Saça canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Vegan Keratin ise saçın kırılganlığını azaltır ve hasarlı uçları düzeltir.

Detox Clarifying Shampoo, %99’u doğal arındırıcı ve canlandırıcı şampuandır. Saçın rengini ve nem dokusunu bozmadan saçları etkili şekilde nazikçe temizler. Saçın doğal yağlarını korur, saç köklerini güçlendirir ve saçlara parlaklık katar. İçeriğindeki vegan keratin saçı onarır ve güçlendirir. Zizyphus Joazeiro kepeği ortadan kaldırır, sebum seviyesini düzenler ve saç derisini rahatlatır. Greyfurt saçı arındırır ve iyileştirir. Dökülebilir ambalaja sahiptir, plastik pompa başlığı içermez.

Detox Hydrating Conditioner, %99 doğal saç kremidir. Saç bakım maskesi gibi de kullanılabilir, saçta bir süre bekletip sonra durularsanız maksimum faydayı görebilirsiniz. Saçı yumuşacık, pürüzsüz ve nemli bırakır. Antioksidanlar açısından zengindir, saçları güçlendirir ve pürüzsüzleştirir. Elektriklenmeyi önler, saçı besler ve parlaklık sağlar. Isırgan yaprağı saç sağlığını, saçın uzamasını ve parlaklığını destekler. Yeşil çay saç köklerini besler, saçı yumuşatır ve bakteri oluşumuyla savaşır. Hindistan cevizi ve Argan yağları saçları güçlendirir ve nemlendirir.

Detox Dry Shampoo, tüm saç tipleri için mükemmel bir arındırıcıdır. Yağlı saçları temizleyen, tazeleyen %90’ı doğal kuru toz şampuandır. Saçlarda detoks etkisi yaratır. Saç ve saç derisindeki toksinleri, yağı ve kirleri temizlemek için arındırıcı Aktif Kömür ve Kaolin Kili içerir. Saçın temiz ve sağlıklı görünmesini, hissetmesini ve kokmasını sağlar. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür. Paraben, plastik, parfüm, sülfat, mineral yağ ve toksin içermez.
 


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ