Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SESSİZ LÜKS TRENDİ ŞİMDİ DE SAÇLARDA
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR 250 ML
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
3.720,00 TL 2.950,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
BONDING & NOURISHING PROTECTOR DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Saçları Besleyen İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BONDING & INTENSE MOISTURE DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Yoğun Nem Sağlayan İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BOND MAINTENANCE SYSTEM TRAVEL TRIO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici & Saç Kusursuzlaştırıcı Üçlü Seyahat Bakım Seti
3.180,00 TL
BOND MAINTENANCE SYSTEM
OLAPLEX
Saç Kusursuzlaştırıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Bakım Seti
4.470,00 TL
BOND TREATMENT DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL

Saç Bakımı

SESSİZ LÜKS TRENDİ ŞİMDİ DE SAÇLARDA

  • Temmuz 26, 2023

Sofia Richie ve Jennifer Lawrence gibi isimlerle birlikte “Quiet Luxury” denilen sessiz lüks akımı, kendini bu kez de saçlarda gösteriyor.

Moda dünyası son zamanlarda yeni bir akımın etkisinde. Yüksek modanın minimal yüzünü gösterdiği ve “Quiet Luxury” olarak adlandırılan sessiz lüks trendi, The Row, Khaite ve Celine gibi markaların güçlü tasarım anlayışını gayet modern ve sade bir şekilde yansıtmasını kapsıyor. Yani büyük logolar ve amblemler sessiz lüksün pek de parçası değil. Bir trend olarak doğsa da, aslında bir stil anlayışını temsil ediyor. 2024 boyunca ise pek çok ünlü ismin ve influencer'ın bunu benimsemesi kaçınılmaz. 

Peki bu trend sadece moda sektörünü mü ilgilendiriyor? Cevap elbette ki hayır. Az, öz ve kaliteli içeriklere sahip ürünlerle cilt bakımları yapmak, zamansız bir saç kesimi ve rengi de sessiz lüks trendinin güzellik dünyasındaki yanını temsil ediyor. Odak noktamız ise sessiz lüksün saçlar üzerindeki etkisi.

Quiet Luxury Hair – Sessiz Lüks Trendine Uyumlu Saçlar
Bundan birkaç ay önce gayet şık bir törenle evlenen, birden fazla gelinlik tasarımı tercih eden ancak bunu sessiz lükse uyumlu olarak minimal şekilde gerçekleştiren Sofia Richie’nin düğününü hatırlayalım. Tıpkı gelinlikleri gibi makyajı ve elbette saçı da oldukça sadeydi. Çekici yanı da tam olarak buydu.

Sessiz lüks uyumlu saçlar, minimalist ve yüksek kaliteli saçlar olarak tanımlanabilir. Bu fikir hem saç rengi hem de stili için geçerli. Mesela Jennifer Lawrence'ın uzun ve doğal dalgalı sarı saçları, Margot Robbie'nin ultra parlak Barbie saçları ve Jennie Kim'in fiyonkla süslenmiş saç görünümü tam olaral buna örnek. Abartıdan uzak ancak yine de dikkat çekici…

Ayrıca sessiz lüks saç görünümleri minimum çaba gerektiriyor. Yani çok fazla uğraşa hiç gerek yok. Zamansız renkler ve stilleri benimsemeniz yeterli. Sıkı ve temiz topuzlar, enseden ya da tepeden yapılmış atkuyruğu modeli, son derece doğal dalgalar deneyebileceğiniz modeller arasında ilk sıralarda geliyor. Metal ya da kurdele gibi farklı saç aksesuarları ise görünümlere hem hareket hem de şıklık katmak için biçilmiş kaftan.

Sessiz lüksün saçlar üzerindeki etkisini benimserken bakımlı bir görünüm elde etmek de çok önemli. Yani saç bakımını ihmal etmeden parlak, sağlıklı ve canlı olmalarını sağlamalısınız. Bunu da Olaplex’in birkaç ürünüyle rahatlıkla elde edebilirsiniz.

Öncelikle saçlarınızın hep bakımlı görünmesini istiyorsanız kullanmanız gereken şeyler No.4 Bond Maintenance Shampoo ve No.5 Bond Maintenance Conditioner… Çünkü sağlıklı saçlar duşta kullanılan şampuan ve saç kremiyle başlıyor.

Ardından haftalık olarak uygulayacağınız bakımlar da sağlıklı saçların olmazsa olmazı. Olaplex’in ikonik ürünü No.3 Hair Perfector sadece 20 dakikada hep arzu edilen parlak ve canlı saçlara sahip olmayı sağlıyor. Tam da sessiz lüks trendine uyumlu olarak çabasız ancak etkili. No. 8 Bond Intense Moisture Mask ise kuru, kırılgan saçları ve yıpranmış saç bağlarını güçlendirip onarıyor. Saçlara 2 kat fazla parlaklık, 4 kat fazla nem ve 6 kat fazla pürüzsüzlük sağlıyor.

Eğer saçlarınızı şekillendirmek istiyorsanız, saç bakım rutininize mutlaka No.7 Bonding Oil ve No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum’u dahil etmelisiniz. 232 dereceye kadar UV/ısı koruması sağlayan bu iki muhteşem ürün hem saçları besliyor hem de parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ