Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SEVEREK KULLANDIĞIMIZ VEGAN&TEMİZ İÇERİKLİ ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
ICYMAGIC INSTANT EYE CONTOUR MULTI ENERGISER
POLAAR
Koyu Halka Karşıtı, Canlandırıcı Roll-On Göz Çevresi Bakımı
1.450,00 TL 945,00 TL
ICEPURE MINERAL DEODORANT
POLAAR
Terlemeyi Düzenleyici Mineral Deodorant
875,00 TL 695,00 TL
THE GENUINE LAPLAND HAND CREAM
POLAAR
Nemlendirici ve Besleyici El Kremi
645,00 TL 420,00 TL

Cilt Bakım

SEVEREK KULLANDIĞIMIZ VEGAN&TEMİZ İÇERİKLİ ÜRÜNLER

  • Kasım 18, 2021

Doğal, temiz içerikli ve vegan cilt bakım ürünlerini seviyorsanız, bu yazımız çok dikkatinizi çekecek.

Vegan ve temiz içerikli ürünleri son yıllarda çok fazla duyar olduk. Bu ürünlerin farklarını eğer bilmiyorsanız kısaca bu konuya değinelim.

Vegan kozmetik ürünleri, hayvanlardan veya dolaylı yollardan elde edilen hiçbir hayvansal formülü içerisinde kesinlikle bulundurmayan ürünlerdir. Bu ürünler temiz ve doğal içeriklere sahiptirler, bu durum ise vegan kozmetik ürünlerini dünyaca bilinen, sevilen ve tercih edilen ürünler haline gelmiştir.

Bizim de çok sevdiğimiz, sık sık önerdiğimiz ve sizin de çok seveceğinize emin olduğumuz vegan & temiz içerikli en favori ürünleri sizin için derledik. 

Shiseido’nun yenilen Waso serisi tamamen vegan ve temiz içerikleri ile deneyen herkesin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Japonya’nın kalbinden gelen filtresiz güzellik, temiz içerik, vegan, sürdürülebilir ambalaj ve doğaya söz, cildinize söz sloganıyla ürünlerin içerisinde istenmeyen tüm içerikleri çıkartarak cilt ve çevre için en iyi olduğu kanıtlanmış içerikleri en üst düzeye çıkarttı.

Bir diğer vegan ve temiz içerikli olan Polaar markası ise 30 yıllık bir Fransız markası, ürünler %99’ a kadar doğal içeriklerden oluşuyor ve her serinin ürünlerinde kuzey kutbundan gelen farklı bir içerik bulunuyor. Bu içeriklerden bazıları; Kutup meyveleri, Sibirya zeytini, Nunatak çiçekleri…

Shiseido Waso ve Polaar ürünlerinden en çok sevilen ve en favori olan 6 ürünü birlikte inceleyelim.

1. Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask: Bu gece güzellik maskesi içerisinde ki yüzü özü yani japon mandalinası sayesinde cildi C vitamini ile beslerken yoğun bir şekilde de neme doyurur. Haftada 2 veya 3 kez gece bakım rutininizde uygulayabilirsiniz.  Tüm gece ciltte kalması gereken bu maske ertesi sabaha daha nemli, daha canlı, tüm yorgunluk belirtilerinden arınmış aydınlık bir cilt ile uyanmanızı sağlıyor.

2.  Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask: Hem arındırıcı maske hem de peeling olarak kullanılabilen bu haftalık bakım maskesi gözeneksiz ve pürüzsüz görünen bir cilt için cilt kirlerini ve inatçı siyah noktaları hedef alan, gözenekleri derinlemesine arındıran mineralli kil maskesidir. Haftada 2 veya 3 kez haftalık bakım rutininize mutlaka eklemelisiniz.

3. Waso Koshirice Calming Spot Treatment: Sivilcelerinizi hem hızlı bir şekilde iyileştirecek hem de yenilerinin oluşmasını önleyecek tamamen şeffaf sivilce kurutucu bu ürün sivilcelerinizi kuruturken sivilce etrafındaki cildi asla kurutmuyor, bu sayede de cilt pürüzlülüğünü ve pul pul dökülmeleri önlüyor. İster cilt bakım rutininizin son adımında sabah ve akşam, isterseniz de gün içerisinde sivilcelerin üzerine lokal olarak kullanabilirsiniz. Tam bir sivilce düşmanıdır.

4. Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Energiser: %93’ü doğal içeriklerden oluşan ve tamamen vegan olan bu göz çevresi bakım kreminin çok da özel bir tasarımı var. Her zaman soğuk olan roll-on başlığıyla göz çevresine masaj yaparak uygulandığında göz çevresinde anında bir rahatlama sağlayarak ve kan dolaşımını hızlandırarak göz çevresindeki şişkinliği, torbalanmaları ve yorgun belirtilerini adeta siliyor. Aynı zamanda yoğun nemlendirme sağlayarak hem koyu halkalanmaların hem de ince çizgi bakımını yapıyor. 

5. Polaar IcePure Mineral Deodorant: Doğal içeriklerinden oluşan bu roll-on deodorant terlemeyi tamamen engellemeden azaltarak kötü kokuları ortadan kaldırır. Giysilerde asla beyaz veya sarı iz bırakmaz. Günlük hayatınızda çok rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Şeffaf bir yapısı ve harika taze bir kokusu var. 

6. Polaar Lapland Hand Cream: Tabii ki ellerimiz. Gün içinde birçok şeye maruz kalıyorlar. Polaar markasının %97 doğal içeriklerden oluşan bu el kremi ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olması gereken bir bakım ürünü. Elleri ve tırnakları nemlendirir, yumuşatır, besler ve bakımını yapar. Eller de yoğun ve yapış yapış bir his bırakmaz ve hızlıca emilir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ