Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SEVGİLİNİZLE ORTAK KULLANABILECEGINIZ OLAPLEX ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 4C BOND MAINTENANCE CLARIFYING SHAMPOO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleyen & Bağ Güçlendiren Şampuan
1.490,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL

Saç Bakımı

SEVGİLİNİZLE ORTAK KULLANABILECEGINIZ OLAPLEX ÜRÜNLERİ

  • Şubat 13, 2023

Saç bakımında güçlü içeriklere sahip Olaplex, sadece kadınlar için değil erkekler için de devreye giriyor. İşte bakım rutininizde ikinizin de kullanabileceği ürünler…

Her ne kadar erkeklerin bakıma özen göstermediği gibi bir algı oluşmuş olsa da, günümüzde bu durum artık pek de geçerli sayılmaz. Zira hem saç hem de aynı zamanda sakal bakımı için farklı ürünler ortaya çıkmaya devam ediyor. Ancak bunun için her zaman kadın-erkek gözetmeye gerek yok çünkü bazı markalar unisex bir duruş sergileyerek bu ayrımı ortadan kaldırıyor. Mesela Olaplex gibi…

Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisi özellikle boya ve ısıl işlemler nedeniyle yıpranmış saçlar için devreye girse de, bakımlı saçlara sahip olmak isteyen erkekleri de devre dışı bırakmıyor. İşte bakım saç bakım rutininizde hem sizin hem de sevgilinizin ortaklaşa yer verebileceği Olaplex ürünleri;


No.7 Bonding Oil
Hem besleyici hem de onarıcı özelliklere sahip bu bakım yağı, saçlara inanılmaz bir parlaklık katıyor. Saçlarını ısıyla şekillendirenler için ise 232 dereceye kadar UV/ısı koruması sağlıyor. Saç yapısını güçlendirip korurken, erkekler için pek de bilinmeyen bir özelliğinden bahsedelim; bu güçlü bakım yağı sadece saçlara değil sakallara da uygulanabiliyor.

No.4 Bond Maintenance Shampoo
Şampuan için kadın erkek ayrımı yapmaya hiç gerek yok. Önemli olan sağlıklı saçlara kavuşmak isteyip istemediğiniz. Eğer cevabınız evetse, banyo dolabınızda her ikiniz için de No.4 Bond Maintenance Shampoo’ya yer açabilirsiniz. Saçı derinlemesine nemlendirip güçlendirmesiyle birlikte, saçtaki kırılmaları azaltıyor ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı oluyor.

No. 5 Bond Maintenance Conditioner
Az önceki durum elbette saç kremi için de geçerli. Gür ve uzun saçlı erkeklerin de kullanabileceği No. 5 Bond Maintenance Conditioner, saçların daha kolay taranmasını sağlıyor ve saçı derinlemesine nemlendiriyor. Böylelikle saçlar parlak ve sağlıklı hale geliyor. 

No.4 Bond Maintenance Clarifying Shampoo
Bu üründe ise hedef noktası saç derisi. Yani saç derinizi düzenli şekilde arındırmak istiyorsanız, hem siz hem de sevgiliniz haftada bir bu şampuanı kullanabilirsiniz. Üstelik tek kullanımda saçtaki kiri ve birikintileri nazikçe temizliyor. Saçı yenileyen ve pH dengeli formülü sayesinde kökten uca sağlıklı bir görünüm sağlıyor.

No.6 Bond Smoother
Saçları normale göre daha uzun olan erkeklerin şans verebileceği bir başka ürün de No.6 Bond Smoother… Durulanmayan bu saç şekillendirici, yüksek konsantre formülüyle saçları nemlendirip güçlendiriyor. Pürüzsüzleştirme özelliğinin yanı sıra fön süresini hızlandırması ise en önemli özellikleri arasında. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ