Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SHISEIDO’YU TANIYALIM- HER ŞEY BİR ECZANE İLE BAŞLADI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
WHITE LUCENT ILLUMINATING MICRO-SPOT SERUM
SHISEIDO
Koyu Lekeleri Hedef Alan Aydınlatıcı Serum
7.100,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML - REFILL
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre - REFİL & POMPASIZ
6.250,00 TL 5.000,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 15ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
2.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
4.650,00 TL

Cilt Bakım

SHISEIDO’YU TANIYALIM- HER ŞEY BİR ECZANE İLE BAŞLADI

  • Ocak 07, 2022

Kozmetik şirketlerinin en eskilerinden biri olan Shiseido, 1872'de Tokyo'nun antik Ginza semtinde bir eczane olarak kuruldu. Japonya da ağırlıklı Bitkisel tıbbın olduğu dönemde, Shiseido ‘nun kurucusu  Arinobu Fukuhara ülkenin  ilk Batı tarzı eczanesini açtı. İnanılmaz derecede ilgi gören bu eczane hızlı bir şekilde tanındı ve 1878'den itibaren Shiseido ilaç üretmeye, toptan ve perakende satış yapmaya başladı. 

Ayrıca kadınların cilt sorunlarıyla ilgilenmeye ve cilde iyi gelen karışımları denemeye başladı.

1897'de Shiseido tarafından İlk defa formülü bilimsel temele dayanan bir kozmetik ürünü ‘’EUDERMINE’’ güzellik losyonu piyasaya sürüldü. Bu ürün yaratıldığı zaman, Japon pazarındaki tüm kozmetik losyonların geleneksel isimleri vardı, bu nedenle Latin harfleriyle yazılan ‘’EUDERMINE’’ adı gerçek bir devrimdi. İlk defa laboratuvarda geliştiren bir ürün olmasından dolayı hem bu ürünü hem de Shiseido ismini artık tüm Japonya biliyordu.

1915'te  Shiseido’nun ilk  sembolü olan logosu kamelya yaratıldı. O zamanlar ‘’Hanatsubaki”- kamelya saç yağı Shiseido'nun en çok satan ürünüydü.

1915'te Shiseido’nun saç toniği tanıtıldı. O zamanlar kadın dergilerinde yayınlanan bir reklamda şöyle deniyordu: "Yeni saç toniği en son bilimsel araştırmalara dayanıyor saç dökülmesini önlemek ve kepekten kurtulmak için idealdir." Shiseido saç toniği hem ambalaj hem de içerik olarak gelişmiş, yabancı ürüne karşılık geldi ve gerçek bir sansasyon yarattı. Ürünün formülü ve tasarımı bazı değişikliklere uğradı, ancak piyasaya sürülmesinden 90 yıldan fazla bir süre sonra bile hala satılıyor - toniğin yüksek kalitesi kendinden her zaman söz ettiriyor.

1917'de Shiseido "Gökkuşağı" pudrasını tanıttı. Japon kadınlarının yüzlerini sadece beyazlattığı bir dönemde, yedi renkte pudra oluşturma fikri tamamen yenilikçiydi. Bu pudra yıllar içinde daha modern bir şekilde geliştirilmiş ve halen makyaj kataloğumuzda yer alıyor.

1917'de kurucumuzun üçüncü oğlu Shinzo Fukuhara, Japon çiçeklerinin (kamelya, erik ve salkım) kokusuna dayalı bir parfüm yarattı. "Hanatsubaki" ("kamelya"), isimli   bu parfüm Japonya'da yapılan ilk parfüm ürünüdür.

Şirketin 1918 yılında piyasaya sürdüğü Shiseido Cold cCream, Japonya'da üretilen ilk krem olmuştur.

Shiseido marka olarak daha birçok ilklere imza atmıştır:

Hepsi Bir Arada Fondöten- Pudra
Kadınların yaşam tarzı değişikliklerini kabul ederek, şirket pratik ten ürünlerine odaklandı ve ilk defa hem pudra olarak hem de fondöten olarak kullanabilen bir ten ürünü ortaya çıkarttırıldı.  Bugün, çoğu markaların kataloğunda bu tarz ürünleri görebiliyoruz.

24 Saat Kullanabilen Anti-Aging Krem

1988'de ilk anti-aging 24saat bakım yapan kremini tanıttıklarında gündüz ve gece için farklı ürünler kullanma geleneğini kıran ilk şirketti. Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream’in satışları bugün de devam ediyor, herkes tarafından çok seviliyor ve Shiseido markasının ikonik ürünü haline geldi. Bu yaşlanma karşıtı nemlendirici 24 ödül kazandı, 109 patente sahip ve bio-teknoloji kullanılarak geliştirilen ilk kremlerimizden biriydi.

Bu teknoloji sayesinde ürettiğimiz ilk Bio Hyaluronic Asit’i bildiğimiz çoğu büyük markalara hala Shiseido tedarik ediyor.

İlk danışmanlık hizmeti

En başından beri Shiseido, müşterilerin sadece ürün satın almadıklarını, marka ile ilişki kurduklarını biliyordu ve bu ilişkiyi güçlendirmek için Shiseido dünyasını müşterilerine iletmek için 88 yıl önce Bayan Shiseido olarak bilinen bir kadın ekibi kuruldu. Bugün, Shiseido'nun dünya çapında 20.000'den fazla Güzellik Danışmanı var, ana misyonu Omotenashi adı verilen özel ve benzersiz bir hizmet tutumuyla müşterilerine doğru ürün bulabilmek için servisler vermek.  Omotenashi bir sözlük ile çevirmek için zor bir kelimedir. ‘’Kalbinle çevirmen gereken bir kelime. ‘’ Kısaca söylemek gerekirse, bu sıcak bir karşılama anlamına gelir ve verilen servisin samimi ve doğru olmasını gerektirir. Tüm Shiseido çalışanları Omotenashi ruhu ile çalışırlar.

1990 yılında Shiseido Whitess Essence adlı beyazlatıcı etkisi olan bir ürün piyasaya sürdü. O zamandan beri Shiseido, aktif bileşenlerin geliştirilmesine yönelik araştırmalara başladı. Bu bilimsel çalışmaların amacı, bir bebek cildi gibi ışıltılı, temiz, pürüzsüz bir cilt elde etmek için UV ışınlarına maruz kalmanın neden olduğu çilleri ve lekeleri ortadan kaldırmaktı. Uzun süreli araştırmalar, yaban mersini ve armut yapraklarında Arbutin adı verilen beyazlatıcı bir bileşen keşfetti. Bu seri, cildi beyazlatmak ve ten rengini korumak için bir sürü ürünün ortaya çıkmasına neden oldu ve hatta kozmetik pazarında yeni bir segmentin oluşmasına yol açtı. Hala leke konusunda uzman olarak bilinen ve bu serinin modern versiyonu White Lucent serisi satışlarda rekor kırmayı devam ediyor.

Ve tabii ki Shiseido ‘nun kırmızı mucizevi serumu Ultimune unutmayalım. Hala piyasada muadili dahi olmayan bir formülle cildimizin bağışıklığını güçlendirir, cildi yaşlanma belirtilerine karşı korur, parlaklığını ve sağlıklı görünümünü artırır.

Ultimune Serum, 2014 yılında piyasaya sürüldü ve cilt bağışıklığı üzerine 25 yıllık bir araştırmadan doğdu. Dünya çapında satılan 15 milyon şişe ile sektör tarafından tanınan, bugüne kadar 200 Güzellik Ödülü kazanan ve tüketiciler tarafından sevilen bu ikonik serum, 42 patentli teknolojisi ile tüm cilt tipleri ve her yaş için uygundur.

Bunun gibi daha bir sürü başarılı adımlar atarken Shiseido markası Global bir marka olup tüm kullanıcılara keyifli bir şekilde cilt bakım çözümleri sunuyor.

Böylece Shiseido şirketi, varlığı sırasında kozmetik dünyasında çok sayıda keşif yaparak kendine özgü bir tarz oluşturdu.

Bugün Shiseido 67'den fazla ülkede satılmaktadır ve dünyanın en büyük kozmetik şirketlerinden biridir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ