Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SİYAH NOKTA NASIL TEMİZLENİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL

Siyah Nokta & Gözenek

SİYAH NOKTA NASIL TEMİZLENİR?

  • Aralık 29, 2021

Kusursuz, pürüzsüz ve sağlıklı görünen cilt hepimizin hayali.  Fakat birçoğumuzun ortak sorunu olan ve cilt görünümümüzü doğrudan etkileyen en önemli sorunlarımızdan biri de siyah nokta gerçeği.

Yüz bölgesi siyah noktaların en çok görüldüğü yerlerin başında gelmektedir. Siyah noktaların üstesinden gelmek biraz zordur. Fakat siyah nokta temizliğinde doğru bilinen çok fazla da yanlış vardır. Örneğin, siyah noktaları el ile sıkmak. Bu yapılmaması gereken en önemli yanlışlardan biridir. Siyah nokta ve sivilce gibi oluşumların el ile sıkılması ciltte derin çukurlara, lekelere ve izlere sebep olabilir. Siz siz olun bu tarz oluşumları asla ama asla sıkmayın.

Derinlemesine arındırma

Siyah noktalardan kurtulmanın ve onları temizlemenin en etkili ve kalıcı yöntemi siyah noktalara sebep olan tıkanmış gözenekleri derinlemesine arındırmak olacaktır. Cilt bakımının doğru ürünlerle düzenli olarak yapılması, cildin makyajdan, yağdan ve kirlerden arındırılması siyah noktaların oluşmaması için en etkili yöntemdir. Ve tabi ki ölü hücre tabakasını ciltten arındırmak da daha sağlıklı, canlı ve kusursuz bir cilt görünümü için çok önemlidir.

Burada yapılması gereken bakım rutini aslında oldukça basit fakat devamlılığı ve düzenli kullanımı en önemlisi.

Temizleme aşamasında cildi tüm makyaj ürünlerinden, SPF’ten, yağdan ve kirlerden temizlemek için 2’si 1 arada olan, cildin bariyer fonksiyonlarını iyileştiren, oluşumları minimize eden Waso Shikulime Get-To-Oil Cleanser kullanım sırasında jel-yağ-süt olarak dokusunu değiştirerek hem cildinizi derinlemesine temizler hem de cildinizin ideal nem dengesini korur.

Haftalık bakım rutininizde ise yukarıda da bahsettiğimiz gibi gözenekleri ve ciltten ölü hücre tabakasını derinlemesine arındırmak için yine çok kolay ve etkili olan Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask özel içeriği ile ciltte ki siyah nokta oluşumunu önlemek için fazla sebum üretimini dengeler. Hem arındırıcı maske hem de peeling olarak kullanılabilen bu ürün aynı zamanda ölü hücre tabakasını nazikçe ciltten arındırır.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ