Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TEPEDEN TIRNAĞA 'BRONZE GODDESS' NASIL OLUNUR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Bronzer

TEPEDEN TIRNAĞA 'BRONZE GODDESS' NASIL OLUNUR?

  • Temmuz 08, 2020

Jlo gibi mükemmel bronz görünüme kavuşmak ister misiniz? Ya da şöyle soralım: Onun gibi gerçek bir ‘Bronze Goddess’ olmak ister misiniz? Bizce muhteşem bir stil! Bronz ve ışıl ışıl...
 

1) Hafif parlak bir renkli nemlendirici bronz makyaj için ilk adım olur. Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30, nemlendirme sağlarken cilde sağlıklı bir ışıltı veren renkli nemlendiricidir. 
 

2) Sıvı bronzlaştırıcı kullanmaya geldi sıra… Nars Likit Laguna, markanın ikonik bronz pudrası Laguna Bronzing Powder'ın ışıltılı ve sıvı versiyonu. Rengi, altın ışıltılı kahve. Cilde doğal bronz bir renk ve parlaklık veriyor. Laguna ile yanaklarınızın üzerini renklendirin. Yanaklardan sonra aynı fırça ile göz kapaklarınızın üzerine yumuşakça dokunun.
 

Çeneye, şakaklara, burun üzerine de hafif bir uygulama yapın. Boyun altını unutmayın. Genelde burası pas geçilir ve renk farkı olur. Buraya da ürünü değdirmeden geçmeyin.
 

3) Laguna’yı dudaklarınızda da kullanabilirsiniz. Fırçadaki kalan ürünle dudak kenarlarınızı süpürür gibi yapın. 
 

4) Kontür etkisi için sıvı Laguna’yı elmacık kemiklerinize Nars Ita Kabuki Brush ile uygulayabilirsiniz. Eğer kontürünüzün biraz daha belirgin olmasını istiyorsanız, Laguna Bronz Pudra ile kontür hattınıza rötuş yapabilirsiniz.
 

5) Şeftali pembe allık, tüm cilt tonları üzerinde çok etkilidir. Cilde sıcaklık ve taze bir parlaklık verir. Gülümseyin ve yanaklarınızdan kulak hizasına doğru Nars Orgasm allığı uygulayın.
 

6) Bronz ve altın tonları ışığı yansıtır ve cilt tonunu sıcak gösterir. Sıcak toprak tonları, özellikle açık renkli gözlerde muhteşem durur. Shiseido Shimmering Cream Eye Color GD803 altın rengi krem farı tüm göz kapağınızın üzerine uygulayın. Sonra alt kirpik çizgisi hattına da küçük bir fırça kullanarak sürün. Shiseido Full Lash Volume maskaranın kahverengi rengi ile makyajı bitirin. Kahverengi maskara, siyahtan daha doğal durur her zaman...
 

7) Bronz makyajda dekolte, omuz ve bacaklar önemlidir. Eğer giysiniz buna müsaitse, bu bölgelerinize de sıvı Laguna’yı uygulayın. Ama asla çok fazla değil, cildinizin doğal ışıltılı görünmesi için hep hafif bir uygulama yapın. 
 

8) Nars Illuminator Copacabana’yı, elmacık kemiklerinizin üzerinde, kaş altında ve üstünde kullanın. Bu ürün Laguna ile birlikte kullanılınca yüzde çok derin yansımalar ve ışık oyunları meydana gelecektir. 

 

9) Copacabana’yı dekolte bölgenizde, köprücük kemiğinizi belirginleştirmek için onun üzerine uygulayabilirsiniz. Son olarak, yüzünüzde vurgulamak istediğiniz yerlere ve omuz kenarlarınıza Copacabana ile rötuş yapın. Böylece inanılmaz efektler ve ışıltılı bronz bir makyaj elde edeceksiniz.

 

10) Turuncu ruj, cilt tonunu her zaman daha bronz gösterir. Nars Audacious Geraldine’e ne dersiniz? Müthiş bir turuncu... Bronz tanrıça olmak için son dokunuşu bu ruj ile yapın.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ