Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TERTEMİZ İÇERİKLİ, DOĞAL EN GÜZEL DEO ROLL-ON
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ICEPURE MINERAL DEODORANT
POLAAR
Terlemeyi Düzenleyici Mineral Deodorant
875,00 TL 695,00 TL

Parfüm

TERTEMİZ İÇERİKLİ, DOĞAL EN GÜZEL DEO ROLL-ON

  • Şubat 02, 2022

Sıcak havalardan,  hormonal sebeplerden ya da aniden gelişen stres ve heyecanlanmadan dolayı maalesef birçoğumuz ter ve buna bağlı hoş olmayan kokulardan dolayı muzdarip olabiliyoruz.

Özellikle de koltuk altı bölgesinde terleme sonucu oluşan bakteriler o istemediğimiz ve sosyal hayatımızı da olumsuz etkileyen ter kokusuna sebep olabiliyor ve bundan dolayı sıkıntı yaşayabiliyoruz.

Böyle durumlarda ise imdadımıza hemen bir koltuk altı roll-on’u yetişiyor. Birçoğumuzun yedekli yedekli aldığı yanından ve çantasından ayırmadığı bir roll-on’u elbette vardır.

Fakat çok hassas olan koltuk altı bölgesi için böyle bir ürün seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz?
Burada ilk dikkat etmemiz gereken şey kötü kokuları kamufle ederken cildimize ve sağlığımıza zarar vermemesi olmalıdır. Yani aslında ilk işimiz içerik kontrolü yapmak olmalıdır. Buna küçücük bir örnek vermek gerekirse deo roll-on ların içerisinde sıkça karşılaştığımız kötü kokuları gidermek için kullanılan Alüminyum, Alümünyum maalesef koltuk altlarında birikme yaparak sağlığımızı olumsuz etkileyecek bir içeriktir.

Roll-on seçimi yaparken, ter bezlerini tıkamayacak terlemeyi engellemeyecek ve kötü kokuları ortadan kaldıracak ama kimyasal içerikleri olmayan, temiz içerikli ürünleri seçmek oldukça önemli.

Bu konuda size gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz tamamen vegan ve temiz içerikli olan Polaar IcePure Mineral Deodorant tavsiye ederiz.  Terlemeyi engellemeden azaltan, gün boyu taze ve ferah hissetmenizi sağlayan en hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanabileceği tamamen temiz içerikler ile formüle edilmiş bir koltuk altı roll-on’dur. Kıyafetlerinizde beyaz ya da sarı iz bırakmaz aynı zamanda koltuk altlarına içeriğinde ki aktrik pamuk sayesinde bakım yapar.

Elbette terleme sorunu yalnızca kadınlarda değil Erkekler de yaşanan oldukça önemli bir sorun olduğundan ve günümüzde artık Erkeklerde kişisel bakımına özen gösterdiği için onlara da yine tertemiz içerikli bir ürün önerimiz var. Unuttuğumuzu sanmayın..

Erkekler için de %100 doğal içerikli Koku Önleyici & İz Bırakmayan Mineral Roll-On Deodorant Polaar Men Trapper’s Deo inceleyebilirsiniz.  Taze ,baharatlı erkeksi bir kokuya sahiptir. Biri size biri ona.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ