Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: FİT VÜCUT İÇİN YAPMANIZ GEREKEN 10 ŞEY!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
BODY FIRMING CREAM
SHISEIDO
Vücut Sıkılaştırıcı Krem
2.850,00 TL
THE GENUINE LAPLAND BODY LOTION
POLAAR
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler için Nemlendirici Vücut Losyonu
1.350,00 TL 875,00 TL
ADVANCED BODY CREATOR SUPER SLIMMING REDUCER
SHISEIDO
Vücut Sıkılaştırıcı Krem
3.650,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING HAND CREAM
SHISEIDO
Ultimune Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici El Kremi
2.100,00 TL
WASO MULTI RELIEF SOS BALM
SHISEIDO
Çok Amaçlı Cilt & Saç Bakım Balmı
1.650,00 TL

Cilt Bakım

TREND ALARMI: FİT VÜCUT İÇİN YAPMANIZ GEREKEN 10 ŞEY!

  • Temmuz 07, 2020

Fit bir vücuda sahip olmanın mevsimi yoktur. Sıcak yaz günlerinin içinde olduğumuz şu günlerde, vücut bakımı için yapılması gerekenler konusunu mercek altına aldık.

Fit bir vücuda sahip olmanın mevsimi yoktur. Sıcak yaz günlerinin içinde olduğumuz şu günlerde vücudunuz için yapabileceklerinizi yazdık. Yazın fit ve güzel bir vücuda sahip olmak elbette önemli ve tüm kadınların arzusu! Geç kalmış sayılmazsınız, her zaman yapabileceğiniz şeyler mutlaka var. O zaman güzel bir vücut için öneriler listemize kulak kabartın. 

1. Peeling

Vücut bakımının ilk aşaması her zaman peeling’tir. Önce vücudu ölü hücrelerden arındırmalısınız ki, cildiniz mükemmel pürüzsüz bir zemine ve aydınlık renge kavuşsun. Ayrıca bu şekilde güneşe çıktığınızda da lekesiz ve pürüzsüz bir bronzluk elde edebilirsiniz. Cilt, yüzeydeki birikmiş kirleri atınca düzgün bir zemine kavuşur.

Tüm bölgelere uygulanan kuru fırça tekniğini duydunuz mu? Süper model Miranda Kerr buna gerçekten güveniyor. Çünkü kuru fırça ile bacakları fırçalamak, kan dolaşımınızı hızlandırır ve dolaşımı harekete geçirerek, selülit ve ödem gibi sorunlarla savaşır.

Duş sırasında doğal kıllardan yapılmış bir vücut fırçası kullanın; bu fırça ölü deri hücrelerini daha hızlı arındırır, cildin daha yumuşak, sıkı ve parlak olmasına yardımcı olur. Fırça ile ovalamaya ayaklardan başlayın; sıkı, kısa darbelerle yukarı doğru çıkın ve duştan sonra da cildinizi mutlaka nemlendirin. Haftada 2-3 defa bu yöntemi uygulayabilirsiniz fakat fırça ile cildinizi tahriş etmemeye dikkat edin. Fırçayı fazla bastırmak cildinizi tahriş edebilir çünkü…

2. Nemlendirici

Nemlendirici kullanmanın yazı kışı olmaz! Pürüzsüz vücut için krem mevsim fark etmeksizin her cildin ihtiyacıdır. Cildimizin her zaman neme ihtiyacı fazlasıyla var! Ama cildimizin bazen “nem, nem” diye daha çok ağladığı bir gerçek. Özellikle yazın güneşlendikten sonra ve duştan, banyodan sonra… Vücudunuzu neme doyurmak için yoğun besleyici ve nemlendirici özelliği olan ürünler kullanın.

Shiseido Body Firming Cream, nemli, esnek, yumuşak, sıkılaşmış ve yeniden canlanmış bir cildin desteklenmesi için özel olarak tasarlanmış besleyici ve zengin dokulu bir vücut kremidir. Ciltte yumuşaklık ve dolgunluk hissi bırakır. Besinlerin karışımıyla hoş bir doku, rahatlatıcı bir koku sağlar ve ciltteki nemi en iyi seviyeye getirir. Kremden bol miktarda kullanarak tamamen emilene kadar vücut masajı yapın. Günlük olarak kullanıldığında daha etkilidir.

 

3. Selülit Bakımı

Ah selülitler! Başımızın belası ödemler, şişkinlikler ve yağlar... Sıra onlara geldi! Kim ister ki onları vücudunda? Duş sonrası kalça ve karın bölgelerine masaj yaparak uygulanabilen  bir bakım ile bu kötü görüntülerle mücadele edeceğiz : Shiseido  Advanced  Body Creator Aromatic Sculpting  Gel .

Bu ürün , vücut hatlarını düzelten, cildin görünümüne olumlu etkileri olan serinletici vücut jelidir. Pürüzsüz ve sıkı konturlar için selülitin neden olduğu "portakal kabuğu" görünümünü azaltan ve yağların ayrılmasını teşvik eden benzersiz Sculpting Plant Kompleksini içerir. Düzenli kullanım şart! Vücudunuzdaki etkilerine inanamayacaksınız!

4. Sıkılaştırıcı

Vücut bakımının olmazsa olmaz adımı sıkılaşmadır..Shiseido Body  Firming  Cream , nemli, esnek, yumuşak, sıkılaşmış ve yeniden canlanmış bir cildin desteklenmesi için özel olarak tasarlanmış besleyici ve zengin dokulu bir vücut kremidir. Ciltte yumuşaklık ve dolgunluk hissi bırakır. Besinlerin  karışımıyla hoş bir doku, rahatlatıcı  bir koku sağlar ve ciltteki nemi en iyi seviyeye getirir.  Cildi anında yumuşak ve pürüzsüz yapar.

5. Vücut Yağı

Yağların yenileyici, antiaging etkili, besleyici ve güzelleştirici özelliklerinden vücudumuzun her yeri yararlanabilir. Bu yağları özellikle cildi kuru, kuruya yatkın, hassas ciltler ile matlık, donukluk sorunu yaşayanlar çok fazla tercih ediyor.

Shiseido Future Solutions Replenishing Treatment Oil: Bu bakım yağı, 5 özel yağ ile zenginleştirilmiş içeriğiyle yüz, vücut, saç ve tırnaklar için besleyici, güçlendirici, nemlendirici ve yenileyici özellik taşır. İçeriğinde: Çuha çiçeği, safran yağı, argan yağı, jojoba yağı ve macademia fındığı yağı vardır. Her yaş grubundan herkesin kullanabileceği bu lüks bakım yağının 24 saat süren nemlendirici etkisi kuruluk ve gerginlikten cildi korur ve cilde anında nüfuz ederek ipek pürüzsüzlüğünde bir cilt yaratır. Ayrıca cilde güzel bir ışıltı da verir. 

Rahatlatıcı kokuya sahip bu çok fonksiyonlu yağ, saçta da kullanılabilir. Yüz, vücut, eller, tırnaklar ve saçlar için eşsiz bir bakımdır. Saçlara parlaklık verir, besler ve pürüzsüzleştirir. Düzenli kullanımda yıpranmış saç uçlarını onarır. Tırnakları besler, tırnak etlerini pürüzsüzleştirir. Shiseido’ya özgü Skingenecell IP* ile formüle edilmiştir. Hücre yenileyici özelliği vardır.

6. Bol su ve uyku 

Fırsat buldukça su içmeyi atlamayın! Su, en önemli güzellik iksiridir. Cildin temel ihtiyacı sudur. Ayrıca yeterli uyku da güzel görünen bir cilt için olmazsa olmazdır. Hiçbir kozmetik, iyi bir uyku ve bol suyun yerini tutamaz. 

7. Yenileyici Duş Kremi

Vücudunuzu rahatlatan, mineral ve bitkisel içeriklerle cildinizi yenileyen, nemlendiren ve yumuşatan ürünlerle duş alabilirsiniz. 

8. Eller unutulmasın!

Ellerimizin cildi çok hassastır ve lekelenmeye, çillenmeye, kurumaya çok müsaittir. O yüzden elleri korumak için de özel bir krem kullanmak gerekir. 

Shiseido Ultimune Power Infusing Hand Cream ellerinizi mükemmel şekilde nemlendiren, yoğun canlandırıcı el kremidir. Ellerinize ipeksi bir yumuşaklık kazandırmak için cildinizdeki nemi geri kazandırır. Ellerinizi kuruluğa, sertliğe ve ince çizgilere karşı korur. Cilt tarafından hızlıca emilerek hiçbir yağlanma hissi bırakmaz.

Epidermis tabakasının en üst katmanını yumuşatan Shiseido Hand Nourishing Cream, duyularınızı canlandıran ve içinizi ferahlatan muhteşem bir kokuya sahiptir. Ayrıca tırnak kenarlarındaki ölü deriyi ve kütikülleri yumuşatmak için de kullanılabilecek üstün nitelikli mucizevi bir yumuşatıcı kremdir. 

9. Egzersiz ve Dengeli Beslenme

Fit bir vücut için her gün egzersiz yapmayı deneyin. Orta düzeyde aerobik egzersizler uygulayın. Egzersiz vücut biçimini geliştirerek kalp sağlığınızı ve dayanıklılığınızı artırır. Egzersizin ruh halinizi geliştirdiğini de unutmayın. Çünkü egzersizle iyi hissetmeye yardımcı olan endorfin hormonu salgılanması artar.

Vücudunuzu fit bir hale getirmek için besleyici yönü güçlü, vitamin ve mineral değeri yüksek besinleri tercih edin. Çünkü sağlıksız besinlerle beslenmeniz yaptığınız egzersizlerin de faydasını oldukça düşürür ve daha fazla kilo almanıza yol açar. Diyetinizde mutlaka yeşil yapraklı sebzeler, meyveler, tam tahıllar bulundurun. Düşük yağlı süt ve süt ürünlerini tercih edin. Süt ve süt ürünleri önemli bir kalsiyum kaynağıdır ve güçlü kemikler ve eklemler için gereklidir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ