Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÜNLÜLERİN KIŞIN KULLANDIĞI FAVORİ CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
4.650,00 TL
FUTURE SOLUTION LX EYE&LIP CONTOUR REGENERATING CREAM
SHISEIDO
Göz ve Dudak Çevresi Yapılandırıcı Bakım
8.450,00 TL

Kış Cilt Bakımı

ÜNLÜLERİN KIŞIN KULLANDIĞI FAVORİ CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

  • Haziran 27, 2020

ÜNLÜLERİN KIŞIN KULLANDIĞI FAVORİ CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

 

Kiminin minik sırrı maske, kimininki ise nemlendirici... Cilt bakımına çok önem veren ünlü kadınların düzenli kullandığı bakım ürünlerini araştırdık. 

 

 

SELENA GOMEZ: Selena Gomez her zaman çok canlı, enerjik ve taze görünüyor. Elbette bunda yaşının çok küçük olması yadsınamaz. Ama en önemli güzellik sırrı, cildini bol bol nemlendirmesi imiş. Genç bir cilt için nemlendirme en temel bakım zaten...

Taze, yumuşak bir cilt için Gomez’in kilit ürünü: Shiseido Waso Mega Hydrating Cream. Havuç özleri içeren ve cilde yüksek nem veren bu krem, yüzü yağlandırmayan hafif bir nemlendirici. Ama cilde çok güzel canlılık ve tazelik katıyor. 
 



ARIANA GRANDE:
 25 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Ariana Grande, genç yaşına rağmen şimdiden cildine fazlasıyla yatırım yapanlardan biri. Grande bir süredir Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion’u kullanıyor.

Bu ürün, cilde zengin bir nem sağlayarak cildi yumuşatan ve ferahlatan bir nevi tonik. Jel yapılı olan bu tonik, ciltte losyona dönüşüyor.

Cildin daha çok nem tutmasını sağlayıp gözeneklerin görünümünü küçültüyor ve parlamayı kontrol altına alıyor.
 



YASEMİN ÖZİLHAN:
 Cemiyet hayatının en güzel kadınlarından biri olan Yasemin Özilhan’ın saten gibi parlak ve pürüzsüz cildinin sırrı, erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı krem Shiseido Advanced Super Revitalizer ve muhteşem bir nem maskesi olan Shiseido Firming Massage Mask.

Shiseido Firming Mask’ta cilt için muhteşem bir içerik olan hyalüronik asit vardır. 



ASLI ŞEN:
 “Sağlıklı bir cilt zaten güzel görünür. Cildime iyi bakıyorum” diyen Aslı Şen için cilt bakımı çok mühim. Özellikle göz çevresi bakımına ekstra özen gösteriyor. “Göz kremi benim için çok önemli. Shiseido Future Solutions Lip&Eye Contour Regenerating göz çevresi kremini sabah-akşam mutlaka kullanırım” diyor.

Bu kremin içeriğinde Enmei bitkisi var. Bu bitki, ömür boyu süren güzel ve genç cilt için uzun ömürlü olma geninin korunmasını ve hücre çoğalımını arttırır. 

 



DEMET ÖZDEMİR:
 Güzel oyuncu Demet Özdemir’in dolgun ve güzel dudakları gerçekten her zaman mükemmel görünüyor. Peki, soğukta hassaslaşan ve kuruyan dudaklar hepimizin canını sıkarken, Demet Özdemir dudaklarını bu olumsuzluklardan nasıl koruyor? Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Full Correction Lip Treatment ile.

Dudakları dolgun gösteren bu besleyici balsam, içeriğindeki deniz kolajenleri ile dudakları neme doyurur. Dudakları nemlendirir ve besler, pürüzsüz bir doku sağlar.
 


GAMZE KARAMAN KEÇELİ: Aydınlık ve parlak bir cilt görünümünü seven Gamze Karaman, “ben cilt bakımına çok özen gösteririm. Her ay mutlaka cilt bakımımı yaptırır, yeni ürünleri takip ederim.” diyor. Cilt bakımında serum ve nemlendiriciden önce yüzüne mutlaka Shiseido Ultimune uyguladığını belirtiyor. Bu ürün, üzerine uygulanan bakımların etkisini arttırıyor.

 

CHARLIZE THERON: Uçakta bile maske yaparak cildine her fırsatta iyi bakmaya çalışan ünlülerden biri de Charlize Theron. Uçak yolculuklarında nem oranı düşük olduğundan cilt susuz kalır. Theron bunu önlemek için nem bombası bir maske uyguluyor cildine: Shiseido Firming Massage Mask. Bu maske, olağanüstü nemlendirici özellik taşıyan cilt sıkılaştırıcı maskedir. İlk uygulamada cildinizdeki farkı görürsünüz. İçeriğinde E vitamini kapsülleri ve hyalüronik asit bulunur.



 



BELLA HADID:
 Son zamanların en popüler isimlerinden olan Bella Hadid, göz çevresi bakımı için saf retinollü göz maskesini tercih ediyor. Bu özel ve eşsiz maskenin en önemli özelliği, tek uygulama ile kırışıklıkların görünümünün iyileşmesine yardımcı olması.

Retinolden başka bu maskenin içeriğinde ginseng ekstresi ve C vitamini türevi de vardır. Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Pure Retinol Express Eye Mask'ı dudak çevresinde dahi kullanabilirsiniz.

Sürekli uçuşta olan hostesler ciltlerini korumak için neler yapıyorlar acaba? HOSTESLERİN 5 GÜZELLİK SIRRI yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Uçakta bile maske yaparak ciltlerine her fırsatta iyi bakmaya çalışan ünlülerin yeni favorisi sıkılaştırıcı maskeyi yakından tanıyalım mı? O zaman sizi bu yazıya alalım: ÜNLÜLERİN YENİ KEŞFİ MASKEYİ BİLİYOR MUSUNUZ?

 

Eğer göz çevrenizin vaktinden önce yaşlanmasını istemiyorsanız bu yazı tam size göre: KURU GÖZ ÇEVRESI İÇİN MÜKEMMEL İKİLİ: RETİNOLLÜ GÖZ MASKESİ + SÜPER NEMLENDİRİCİ GÖZ KREMİ

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ