Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
VÜCUDUMUZUN OLDUĞU GİBİ CİLDİMİZİN DE BAĞIŞIKLIĞI VAR MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML - REFILL
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre - REFİL & POMPASIZ
6.250,00 TL 5.000,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 15ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
2.250,00 TL

Cilt Bakım

VÜCUDUMUZUN OLDUĞU GİBİ CİLDİMİZİN DE BAĞIŞIKLIĞI VAR MI?

  • Kasım 18, 2021

Durup dururken cildinizin daha hassas hale geldiğini, her kullandığınız kozmetik ürününe karşı reaksiyon gösterdiğini veya hiç güneşe çıkmadığınız halde cildinizde lekeler oluştuğunu gördünüz… Peki, neden?

Genel olarak bu tarz durumlar ile karşı karşıya kalıyorsanız ve sağlığınız ile ilgili bir sorununuz da yoksa cilt bağışıklığınız düşmüş ya da zayıflamış demektir.

Aynı vücudumuzda olduğu gibi cildimizin de bağışıklık sistemi vardır ve vücudumuzdaki bağışıklığımız düştüğünde ya da zayıfladığında nasıl hasta oluyorsak cildimizin bağışıklığı düştüğünde de cildimiz hasta olur gibi düşünebiliriz.

Cilt Bağışıklığı = Cildin Savuma Merkezi

Cilt bağışıklığı cildimizin savunma mekanizmasıdır. Yani potansiyel yararlara direnme yeteneğidir. Bu yetenek vücuttaki hormonal dengeye, vitaminlere ve diğer etkenlere bağlı olarak çalışan bir sistemdir. Ciltte ise epidermiste ve dermiste birbirine bağlı olan hücrelerin karmaşık bir biçimde çalışma sistemidir.

Cilt bağışıklığı cildin hassasiyetini ve reaksiyon verme derecesini gösterir. Bu nedenle ciltte oluşan tahriş, kızarıklık ve hasarların kalıcı olmaması için ilk yapılacak şey cilt bağışıklığını güçlendirmek olacaktır. Sadece hassasiyet, tahriş ya da kızarıklıklar gibi bu kadar masum hasarlar değil, cildin yaşlanma süreçleri de cilt bağışıklığına bağlıdır.

Cildiniz yaşlandırıcı faktörlere karşı (hava kirliliği, güneş ışınları, serbest radikaller vb) ne kadar dayanıklı ve dirençli olursa cildimiz o kadar hasarlara karşı koruma altında daha genç, daha sağlıklı ve canlı olacak.

Cildimizin bağışıklığını güçlendirmek için ne yapabiliriz?

Cildin bağışıklık sisteminin ana kahramanları beyaz kan hücreleri yani ‘’Langerhans’’ hücreleri bir başka deyişle de savunma hücreleridir. Bu hücreler cildimizi dışardan gelecek ve cildimize zarar verecek iç ve dış faktörlere karşı adeta bir asker gibi korurlar. Fakat zamanla bu hücrelerin sayısı azalır ve güçsüzleşir bu da beraberinde cildinizin hasarlara karşı daha savunmasız olmasına yol açar.

Cildimizin bağışıklığını artırmak için ‘’Langerhans’’ hücrelerine yönelik onları güçlendirecek ve sayılarını artıracak bir aksiyon almamız gerekir. 

Bu konuda ise size yardımcı olacak harika bir ürün önerimiz var. Shiseido’nun kırmızı mucizesi olarak bildiğimiz ikonik serumu Ultimune Power Infusing Concentrate cilt bağışıklığını güçlendirme ve cildin savunma gücünü artırma konusunda tam bir uzman. Ultimune Power Infusing Concentrate yukarıda bahsettiğimiz cildimizin hem bugününde, hem de geleceğinde büyük rol oynayan ‘’Langerhans’’ hücrelerinin hem sayısını artırıyor, hem de onları güçlendirerek hasarlara karşı cildimizin çok daha dirençli olmasını sağlıyor.

Her gün sabah ve akşam nemlendirici bakım kreminizden önce kullandığınız Ultimune Power Infusing Concentrate ile hem yaşlanma süreçlerini yavaşlatmış , hem de cildinizin genel görünümünü iyileştirmiş olursunuz. Cildiniz daha pürüzsüz, daha sağlıklı ve daha genç görünür. 

Kısaca, özetlemek gerekirse Ultimune Power Infusing Concentrate ile cildinizin hem bugününe hem de geleceğine yatırım yapmış olursunuz. Sonuçta bu ürüne boşuna kırmızı mucize denilmiyor!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ