Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Y2K TRENDİNE UYUMLU 4 SAÇ STİLİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
DETOX DRY SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Arındırıcı Kuru Toz Şampuan
1.390,00 TL 1.112,00 TL
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
BONDING & NOURISHING PROTECTOR DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Saçları Besleyen İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BONDING & INTENSE MOISTURE DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Yoğun Nem Sağlayan İkili Bakım Seti
2.980,00 TL

Saç Bakımı

Y2K TRENDİNE UYUMLU 4 SAÇ STİLİ

  • Nisan 24, 2023

Modadan güzellik dünyasına 2000’li yılların her türlü stil anlayışını günümüze geri döndüren Y2K tremdi, elbette saç modellerini de etkisi altına alıyor.

Eğer her gün aynı saç stillerini yapmaktan sıkıldıysanız ve biraz farklılık arıyorsanız, cevabı trendlerde aramaktan daha iyi bir çözüm yok denebilir. Hele de 2000’li yılların nostaljik ruhunu özleyenlerdenseniz, Y2K trendi tam da size göre! O yılların hem stil hem de güzellik anlayışını yeniden bizlerle buluşturan Y2K, özellikle saç stilleri söz konusu olduğunda eğlenceli görünümler yaratmayı mümkün kılıyor. O halde hem ünlü yıldızlar hem de influencer’lar tarafından kabul görmüş ve denenmiş, Y2K trendini yansıtan en popüler 4 saç stilini incelemeye ne dersiniz?

İnce Örgüler
Hem oldukça nostaljik hem de trend olan bu saç stilini elde etmesi de oldukça kolay. Saçınızın önünden alacağınız tutamları ince şekilde sağ ve sol taraftan örmeniz yeterli. Örgünüzün daha pürüzsüz ve parlak olması için örgü öncesi Olaplex No.7 Bonding Oil uygulayabilir, yine örgülerinizi sabitlemek adına bir saç spreyinden yardım alabilirsiniz.


Büyük Mandal Toka İle Topuz
Çabasız şekilde birkaç dakika içinde kendinize uyarlayabileceğiniz, aynı zamanda 90’lı ve 2000’li yıllara geri götürme garantili bu model ise pek çok ünlü yıldızın ve influencer’ın favorisi. Bu modele dair dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise saçların hafif dağınık olması. Bu görünümü yakalamak adına saçınızı toplamadan önce Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo kuru şampuan kullanabilirsiniz. Böylelikle saçlarınız daha temiz bir havaya bürünecek ve çok daha hacimli olacak. Ardından istediğiniz herhangi bir mandal tokayı kullanarak modeli hayata geçirebilirsiniz.


Bandanalar
Özellikle yaz aylarında çokça tercih edilebilecek bandanalar, Y2K trendi sayesinde 2023 yılına da geri dönmeyi başarıyor. Saçları hem güneşin zararlı ışınlarından koruma gücüne sahip bandanalar, şimdilerde eskiye nazaran daha modern duruşa sahip elbette. Siz de Dua Lipa gibi saçınızın önünden birkaç tutam çıkararak bandanayı kullanabilir, yaz günlerinde farklı görünümlerinize eşlik etmesini sağlayabilirsiniz.


Balon Örgüler
90’ların eğlenceli ruhunu günümüz trendleriyle birleştiren balon örgüler şimdi çok daha şık ve sofistike bir görünüme kavuşuyor. Gigi Hadid, Olivia Rodrigo, Tessa Thompson ve daha pek çok yıldızın saç stillerine dahil ettiği balon örgüler için sadece birkaç lastik tokaya ihtiyacınız olacak. It-girl’lerin favorisi olan bu model, klasik örgülere de değişik bir alternatif oluşturuyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ