Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAŞLANMA KARŞITI ETKİ İÇİN CİLT BAKIMINDA YAPMANIZ GEREKEN 4 DEĞİŞİKLİK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VITAL PERFECTION INTENSIVE WRINKLESPOT TREATMENT
SHISEIDO
Gülme Çizgileri, Derin Kırışıklık & Leke Uzmanı Yüksek Performanslı Bakım Ürünü
4.500,00 TL
BIO- PERFORMANCE INFILL SERUM & FULL EXPANSION SERUM
SHISEIDO
Cilde Dolgu Etkisi Veren Gece & Gündüz Serumu (2x30ML)
11.250,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL
VITAL PERFECTION OVERNIGHT BEAUTY SKINCARE SET
SHISEIDO
Sıkılaştırıcı Etkili Gece Cilt Bakım Seti
20.550,00 TL 16.440,00 TL
SKIN CYCLING SET
SHISEIDO
Skin Cycling Başlangıç Seti
8.923,00 TL 7.585,00 TL
ULTIMUNE & ERKEN YAŞLANMA KARŞITI SET
SHISEIDO
Kuru Ciltler
8.600,00 TL 7.310,00 TL

Kırışıklar

YAŞLANMA KARŞITI ETKİ İÇİN CİLT BAKIMINDA YAPMANIZ GEREKEN 4 DEĞİŞİKLİK

  • Kasım 08, 2023

Cilt bakımı yaparken artık zamana meydan okumanız gerektiğini düşünüyorsanız, bunun için rutininize katmanız gereken basit ama etkili önerilerimizi keşfetmek ister misiniz?

Söz konusu cilt bakımı olduğunda yaştan bağımsız olarak mutlaka dikkat edilmesi gereken şeyler vardır. Mesela her akşam cildi kir ve makyaj kalıntılarından arındırmak, kış aylarında bile olsak her gün güneş kremi kullanmak ve haftalık olarak yapılan maskelerle hedefe yönelik bakımlar yapmak…

Bir de yaşlanma endişeleri devreye girince yapılması gereken değişiklikler devreye giriyor. Burada hedefe yönelik ürünler tercih etmek ise ciddi farklar yaratıyor. O halde yaşlanma karşıtı etki için cilt bakımınızda yapabileceğiniz en temel 4 değişikliği ele alalım.

1- Retinolü mutlaka bakım rutininize ekleyin
30’lu yaşların başından itibaren retinolü sonbahar ve kış aylarında bakım rutininizin bir parçası haline getirirseniz, cildiniz için harika bir iyilik yapmış olursunuz. Peki, neden?
Retinol, yeni kırışıklıkların oluşmasını önlemek ve hali hazırda var olan ince çizgilerin görünümünü azaltmak için güçlü şekilde çalışır. Aynı zamanda cilt pürüzleri ve lekeler üzerinde de etkilidir ve cildi aydınlatır. 

Öneri: Cildiniz için henüz uygun retinol hangisi bulamadıysanız, Shiseido Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment’ı inceleyebilirsiniz. İçerisindeki Pure Retinol ile gülümseme çizgileri, derin kırışıklıklar ve koyu lekeler için son derece etkili olan bu ürün, sadece 4 haftada daha pürüzsüz, daha sıkı ve daha parlak bir cilt ortaya çıkarıyor.
Retinolü genellikle akşam kullanmaya özen göstermeli, sabahları ise cildinize mutlaka güneş koruyucu uygulamalısınız.

2- Hedefe yönelik serum kullanın
İnce çizgiler, kırışıklıklar ve dolgunluk kaybı en büyük endişeleriniz arasındaysa, bakım rutininizin genelinde de buna yönelik bir serum mutlaka olmalı. Özellikle de retinol gibi güçlü içeriklere yer veriyorsanız, hyalüronik asit cildinizin bariyerini korumak için çok önemli.

Öneri: Shiseido’nun en özel teknolojilerinden birine sahip olan ikili Bio-Performance Infill Serum & Full Expansion Serum, cilde anında dolgu etkisi verme gücüne sahip. Geceleri Infill Serum cildi yüksek moleküler ağırlıklı kompakt haldeki hyalüronik asit ile doldurur. Sabahları, Full Expansion Serum ise cildi içeriden dolgunlaştırmak ve kaldırmak için yüksek moleküler ağırlıklı hyalüronik asiti orijinal (kompakt haline gelmeden önceki hali) boyutuna geri getirir.

3- Bakım rutininize güçlü bir nemlendiriciyi dahil edin
Tıpkı serum aşamasında olduğu gibi, söz konusu yaşlanma endişeleriyse nemlendirici seçimi yaparken de buna dikkat etmelisiniz. Çünkü nemsiz kalan bir cilt, daha çok kırışmaya müsait hale gelir. Cildiniz yağlı bile olsa, asla ama asla nemlendirici kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

Öneri: Süper Biyo-Hyaluronik Asit sayesinde genç görünen bir cilt için yoğun nem sağlayan, Ahududu Özü ve Gül Elma Yaprağı Özü ile cildin elastikiyetini koruyan Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream şans verilebilecek ürünler arasında ilk sırada geliyor. Nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı koyan nemlendirici, hem sabah hem de akşam kullanılabiliyor.

4- Düzenli kullanım şart
Dünyanın en mucizevi ürününe de sahip olsanız, düzenli kullanmadığınız sürece etkilerini gözlemleyemezsiniz. Cildinize uygun yaşlanma karşıtı ürünleri özenle seçmeli, seçim yaptıktan sonra ise belirtilen şekilde kullanımlarına uymalısınız. Böylece hem aldığınız ürünler boşa gitmez hem de zaman içinde çok daha bakımlı ve sağlıklı bir cilde kavuşursunuz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ