Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZ PARFÜMLERİ NASIL OLMALI? EN İYİ YAZ PARFÜMLERİ HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLENHEIM BOUQUET EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette- Turunçgil Aromatik
5.980,00 TL
ZEN (100ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.450,00 TL
ZEN (50ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
3.950,00 TL
GINZA 90 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.950,00 TL
GINZA 50 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
4.250,00 TL
CAIRO EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Çiçeksi
9.580,00 TL
THE REVENGE OF LADY BLANCHE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Çiçeksi Yeşil
10.370,00 TL

Parfüm

YAZ PARFÜMLERİ NASIL OLMALI? EN İYİ YAZ PARFÜMLERİ HANGİLERİ?

  • Temmuz 01, 2020

Kokunuzu değiştirmek istiyorsanız parfümünüzü çiçeksi, enerjik, taze ve ferahlatan kokulardan seçmenizi tavsiye ederiz. 

Mevsimine göre giysi ve kozmetik olur da parfüm olmaz mı? Olur tabii ki. Kışın daha keskin ve baharatlı kokuları tercih ederken, havalar ısındıkça çiçeksi, hafif ve taze içerikli parfümlere yöneliyoruz. Çünkü ağır parfümler yazın sıcakla beraber daha yoğun bir hal aldığı için bazen rahatsızlık verebiliyor. Üstelik enerji veren taze kokular sayesinde sıcaktan bunaldığımız bu nemli havalarda kendimizi daha ferah ve canlı hissediyoruz.

Yaz için parfüm önerilerimizi listeledik.

1) Penhaligon’s Blenheim Bouquet

Yaşayan en önemli moda ikonlarından bir olan ünlü yıldız Sarah Jessica Parker, yine kendisi gibi ikon bir parfüm kullanıyor: Penhaligon’s Blenheim Bouquet. Bu parfüm 1902’de Marlborough Dükü tarafından özel olarak sipariş verilmiş ve daha sonra Oxfordshire’de bulunan Blenheim sarayında oturan aileden adını almıştır. 

Blenheim Bouquet, zamanının devrimi niteliğindendir çünkü bir turunçgil kokusu 20. yy’ın başlangıcında moda olan tek çiçekli kokuların akışına uymuyordu. Limon, misket limonu, lavanta, çam, misk ve karabiber notalarından oluşan Penhaligon’s Blenheim Bouquet, kusursuz bir klasik... Yaz için harika bir parfüm. Hem kadınlar hem erkekler için ideal. 

2) Shiseido Zen

Esmerlere amber kokusunun yakıştığını çok iyi bilen Penelope Cruz, yaz kokusu olarak uzun zamandır Shiseido Zen Eau De Parfum kullanıyor. 

Amber ve çiçek notalarıyla sarmalanmış seksi ve çekici olan bu koku aynı zamanda ferahlık da veriyor. Modern kadının özünü yansıtan tezatlıklarla dolu bir parfüm...

3) Shiseido Ginza

148 yıl önce Shiseido’nun hikayesinin başladığı, Tokyo’nun kalbinin attığı yer olan Ginza’dan adını almıştır. Markaya göre, Batı'da koku bir baştan çıkarma aracı olarak kabul edilirken, Japonya'da daha kişisel ve manevi bir anlam kazanıyor. Bu felsefeden yola çıkan Shiseido, Ginza ile kadınlığı yücelten bir koku sunuyor. Hafiflik ve parlaklık, kırılganlık ve güç, sağduyu ve tutku, kokunun simgelediği nitelikler. 

Ginza, odunsu-floral notalara sahip adeta bir çiçek buketi. Paçuli, sandal ağacı ve Hinoki notalarının gücüyle harmanlanan yasemin, manolya, frezya ve Japon orkidesi akorları… Ginza, kişiliği sihirli bir güce dönüştüren özel bir parfüm.

4) Shiseido Rising Sun

Shiseido Rising Sun canlılık veren doğal çiçeksi kokusuyla, iddiayı ve çekiciliği bir arada sunuyor. Parfümde üst notalarda limon ve deniz akorları yer alıyor. Orta notalarda, YlangYlang, gül, yasemin var. Alt notalarda ise Hindistan cevizi, erik, misk, kaşmir ağacı bulunuyor.

Bu parfüm ile ruhunuzda güneş açacak!

5) Penhaligon’s Cairo 

Cairo’nun  güçlü ve şehvetli kokusu ilhamını Kahire üzerinde yükselen güneş ve sıcak safran baharatından alır. Markanın prensibi olan kalite, şıklık ve ilhama ilişkin oluşu özel mühürlenmiş şişe tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Üniseks bir parfümdür.

6) Penhaligon’s Oud De Nil

Parfümün belli başlı notalarını greyfurt, bergamot, gül, portakal çiçeği, yasemin, sardunya, amber, ud, papirus oluşturuyor. Oud De Nil EDP, çiçeksi odunsu koku ailesine aittir. 
Egzotik ve otantik bir parfüm.

7) Penhaligon’s The Revenge Of Lady Blanche

Markanın Portraits serisine ait 10 adet seçkin parfümünden biri. Lady Blanche EDP, çiçeksi yeşil koku ailesine ait. 
İçeriğinde baskın olarak pudramsı iris çiçeği, nergis ve sümbül çiçeği yer alıyor.

8) Serge Lutens Cracheuse de Flammes 

Baştan çıkarıcı, tutkuyu ateşleyen güçlü bir parfüm. Dünyanın en pahalı çiçek esansları bu şişede... 
Serge Lutens Cracheuse de Flammes, dünyanın en pahalı en eşsiz parfümlerinden biri! Obsesif, parlak ve beklenmeyen! Dünyanın en pahalı çiçek esanslarından oluşan parfümün ihtişamını hiçbir kelime tanımlayamaz. Cracheuse de Flammes, 2015 yılında parfümör Christopher Sheldrake tarafından yaratıldı.

9) Serge Lutens L’Eau De Paille

Temizlik, saflık ve tazelik kokan bir parfüm. Markanın su grubu olan ‘Les Eaux’ kategorisinde yer alıyor. İçeriğinde vetiver, tahıl&tütsü ve su akorları var. Hem kadınlar hem erkekler için tasarlanan koku, daha çok maskülen tarafıyla öne çıkıyor. Doğal ve ferah bir koku arayanlara. 

“Sıcak bir günde olan buğday tarlalarının kokusu, samanlar gibi kuru bir koku. Yenilenmiş saman tazeliği ve kokusu, sonsuz yaz mevsiminde yaşamak için tütsü ve vetiver ile serin gevrek notalar...” – Serge Lutens

10) Serge Lutens L'Eau Serge Lutens

Narenciye, manolya, beyaz nane, adaçayı, ozonik notalar ve misk içeriyor. 2010 yılında yaratılan parfüm Su Koleksiyonu’a ait.
L’Eau Serge Lutens, sıcak bir banyodan sonra tertemiz kıyafetlerin içindeki tazelik hissini tamamlıyor. Turunçgil notalarının verdiği tazelik tende saatlerce tazeliğini koruyor.

“Dağlardan gelen, sarıp sarmalayan, taze bir esinti gibi...” -Serge Lutens

Temiz, saf ve taze bir koku arıyorsanız, bu parfümden daha iyisini bulamazsınız! Koku, su gibi içinize akacak, bunu hissedeceksiniz.

Shiseido, L’Artisan ve Penhaligon’s parfümlerimizin tümünü görmek için TIKLAYIN.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ