Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZ SICAKLIKLARINDA BİLE KULLANILABİLEN EN İYİ TEN ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING FOUNDATION SPF30
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Fondöten
2.650,00 TL
SELF-REFRESHING CUSTOM FINISH POWDER FOUNDATION
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Pudra Fondöten
2.750,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Makyaj

YAZ SICAKLIKLARINDA BİLE KULLANILABİLEN EN İYİ TEN ÜRÜNLERİ

  • Temmuz 12, 2021

Yaz geldiğinde ten makyajımızı da değiştirmek isteriz. Çünkü ısınan hava ile tenimize daha az ürün sürmek ve daha ince ürünleri tercih etmek istiyoruz.

Yaz kış demeden hemen hemen hepimiz makyaj yapmayı çok seviyoruz.  Makyaj tarzı kişiye göre değişkenlik gösterse de, her ne kadar makyaj trendlerini takip ediyor olsak da hepimizin kullandığı ürünlerde aradığı özellikler ortak.

Ten ürünü seçimi yaparken daha seçici oluyoruz.  Yaz sıcaklarında terleme ile akan, eriyen, ciltte biriken ya da sürekli tazeleme gerektiren ten ürünleri hepimizin kabusu oluyor. Uzun geçen yaz günlerinde gün boyu kusursuz görünen, sabah yaptığımız makyajımızı akşam saatlerinde de kullanabileceğimiz ten ürünlerini hangimiz istemeyiz ki? 

Ben isterim dediğinizi duyar gibi olduk! İşte bu yüzden tam da bu özelliklere sahip, yaz aylarında da çok severek kullanabileceğiniz birkaç ten ürünü önerisi ile geldik.

1. Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation:  Uzun süre kalıcı olmasının yanı sıra öyle özel bir teknolojiye sahip ki; Gün boyunca sürekli kendi kendini yenileyen, tazeleme gerektirmeyen, her an yeni sürülmüş gibi taze görünen bir fondöten.  Aynı zamanda cildi hem SPF30 güneş ışınlarına karşı koruyor hem de hava kirliliği vs. gibi cildimize zarar verebilecek olumsuzlukları da önlüyor. Kapatıcılığı, örtücülüğü ve taze, doğal bitişli olmasıyla kusursuz bir cilt sunuyor.

2. Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Cushion Compact:  Cilde uyum sağlayan, cilt ile adeta bütünleşen, kendi kendini yenileme teknolojisi ile uzun süre kalıcı ve tazeleme gerektirmeyen, her an yeni sürülmüş gibi taze görünen bir kompakt fondöten. Hafif ve ağırlık yapmayan dokusu, kolay uygulanabilir olması özellikle yaz aylarında makyaj çantamızda yerini alması gereken bir ten ürünü.

3. Shiseido Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation:  Ben yazın fondöten kullanmayı tercih etmiyorum ama yine de cildimin kusursuz görünmesini istiyorum diyorsanız işte tam size göre bir ten ürünü. İster ıslak ister kuru, isterseniz de fırçanızla kolayca uygulayabileceğiniz bu pudra yapısına sahip ten ürünü Gün boyu kalıcı, taze, doğal bitişli ve kusursuz bir cilt sunar. Aynı zamanda gün boyunca cildinizde yağ kontrolünü sağlayarak yağlanma ve parlama gibi istemeyeceğimiz olumsuzlukları ortadan kaldırır. Shiseido’nun efsane kendi kendini yenileme teknolojisi bu ten ürününde de var ve gün sonunda dahi ilk sürüldüğü anda ki gibi taze görünür.

4. Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF30: Nars renkli nemlendirici çok yönlü özellikleri ve ince yapısından dolayı yazın ten makyajında kullanabileceğiniz harika bir seçim olur. SPF30 güneş koruma faktörü, cildinize zararlı UVA-UVB ışınlarına karşı koruma sağlar.

İçindeki C vitami türevleri ise cilt tonunuzu eşitlerken aynı zamanda cildinizin daha canlı görünmesini sağlar.
Ve bir diğer harika özelliği ise, içindeki Kopara özütü sayesinde cildiniz gün boyunca nemli kalacak. Dolayısıyla cildiniz anında canlı, nemli görünürken aynı zamanda geniş koruma sağlayacağı için inanılmaz bir ürün.

Baz ürünlerini de bir diğer ten ürünü olarak önerebiliriz. Cildinizin ihtiyacına uygun doğru biz bazı dilerseniz tek başına dilerseniz renkli nemlendiricinizin altına uygulayarak sağlıklı, canlı herşeyden önemlisi incecik bir ten görünümü elde edersiniz.
Şayet cildiniz gün boyunca fazla parlıyorsa, transparan ince pudralar ile hem parlamayı dengelersiniz hem de ten makyajınızı sabitlersiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ