Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN KULLANILABİLECEK EN ETKİLİ SAÇ ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
MOISTURE CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL

Saç

YAZIN KULLANILABİLECEK EN ETKİLİ SAÇ ÜRÜNLERİ

  • Ağustos 25, 2021

Güneş ışınlarından, deniz tuzundan ve havuzdan dolayı cildimiz nasıl olumsuz etkileniyorsa maalesef saçlarımız da etkileniyor. 

Yaz sonunda ya da tatil dönüşü birçoğumuz saçlarımızdaki kuruluktan ve buna bağlı yıpranmadan, matlıktan ve cansızlıktan şikayet ederiz. Özellikle bir de saçlarımızda boya ve kimyasal işlemler varsa…
Aslında tüm bu can sıkıcı sorunlar ile karşılaşmamak için alacağımız küçük önlemlerle yaz boyunca ve yaz sonrası saçımızın daha sağlıklı olmasını sağlayabiliriz.

Nemlendirme

Bunların en başında ise nemlendirme geliyor. Yaz döneminde saçlarımızı daha fazla nemlendiren, onarıcı ve yeniden yapılandırıcı ürünleri kullanmalıyız.

Özellikle yaz döneminde nemlendirme etkisi olan ve E vitamini içeren saç bakım ürünlerini tercih etmeliyiz. Bunun sebebi ise E vitaminin antioksidan özelliği taşıyan bir vitamin olmasıdır. Bu sayede saçlarımız güneş ışınlarından daha az zarar görecektir. Ve tabii ki E vitamini haricinde doğal yağlar içeren ürünler de saçlarımızı besleyerek sorunların ortadan kalkmasını ya da sorun yaşamamamızı sağlar. Saçlarımıza fayda sağlayacak doğal yağlardan en önemli birkaçı ise argan yağı, Hindistan cevizi yağı, avokado yağı ve fındık yağı gibi.

Maskeler

Yaz döneminde saçlarınıza şampuan adımı sonrası kür olarak saç bakım maskelerini de tercih edebilirsiniz. Saç bakım maskeleri mucizevi bir şekilde saçlara nem, yumuşaklık, parlaklık ve güç kazandırır. 
Tüm bunların haricinde ise saçı ıslatmaya gerek kalmadan da kullanılabilecek her an uygulayabileceğiniz anında saça nem, pürüzsüzlük ve parlaklık veren ürünleri de mutlaka saç bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Özellikle deniz ve havuz kenarında duş sonrası sadece birkaç dakikada bu ürünler ile göz alıcı saçlara sahip olabilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ