Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN MUTLAKA KULLANILMASI GEREKEN SPF’Lİ 10 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY CREAM SPF25
SHISEIDO
Kırışıklık Önleyici Yoğun Gündüz Kremi SPF25
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY EMULSION SPF20
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gündüz Emülsiyonu SPF20
4.900,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING DAY EMULSION SPF30
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gündüz Emülsiyonu SPF30
6.350,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING DAY CREAM SPF30
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gündüz Kremi SPF30 - Kuru/Çok Kuru Ciltler
6.350,00 TL
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING FOUNDATION SPF30
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Fondöten
2.650,00 TL
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
UV LIP COLOR SPLASH SPF30
SHISEIDO
UV Korumalı Şeffaf/Renkli Dudak Nemlendiricisi
1.690,00 TL
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL
SPORTS INVISIBLE PROTECTIVE MIST SPF50+
SHISEIDO
Suya, Tere Dayanıklı Transparan Güneş Koruyucu Sprey SPF50+ (Yüz ve Vücut)
3.150,00 TL

Yaz Cilt Bakımı

YAZIN MUTLAKA KULLANILMASI GEREKEN SPF’Lİ 10 ÜRÜN

  • Mayıs 07, 2021

Her mevsimde olduğu gibi özellikle de yaz aylarında UV ışınlarına karşı cilt bakım rutinimize ve makyaj çantamıza eklememiz gereken SPF’ li 10 ürünü sizin için listeledik.

1. Shiseido Waso Color Smart Day Moisturizer SPF30 / Shiseido Waso Color Smart Day Moisturizer SPF30 Oil-Free

Yaz aylarında cildimize çok makyaj yapmak istemeyiz. Tek ürünle hem güneş ışınlarına karşı cildimiz korunsun, hem de daha sağlıklı ve canlı görünüm olsun istiyorsak bu ürün çok idealdir. Özel smart teknolojisi ile her cilt rengine adapte olur. Uygulandıktan sonra cilt daha pürüzsüz, rengi daha eşit ve daha sağlıklı görünür. Ciltte sanki hiç bir şey yokmuş gibi durur, aynı zamanda cildimizi güneş ışınlarına karşı korur ve şehir hayatının en önemli sorunu olan çevre kirliliğine karşı Anti-Pollution Powder sayesinde cildi koruma altına alır. 

Ürünün cilt tipine göre seçebileceğiniz 2 çeşidi var:
Karma/kuru ciltler için Shiseido Waso Color Smart Day Moisturizer SPF30.
Yağlı ciltler için Shiseido Waso Color Smart Day Moisturizer SPF30 Oil-Free .

2. Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 / Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Emulsion SPF20

Tek ürünle hem güneş ışınlarına karşı cildim korunsun, hem de kırışıklık karşıtı anti-aging bakım yapsın diyenler için harika bir çözüm. Cildiniz karmadan yağlıya dönük ise Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Emulsion SPF20 kullanabilirsiniz. Hafif yapısıyla cildi yağlandırmaz, ciltte ağırlık hissi vermez ve kırışıklık karşıtı anti-aging bakımınızı yapar. 

Kuru ve çok kuru ciltler için ise Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve kırışıklık karşıtı anti-aging bakımınızı yapar.

3.  Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Emulsion SPF30 / Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream SPF30

Tek ürünle hem güneş ışınlarına karşı cildim korunsun hem de sarkma, elastikiyet kaybı, ince çizgi, renk eşitsizliğine karşı etkili olsun istiyorsanız bu serinin gündüz bakım kremleri tam size göre. Aynı zamanda özel içerik ve teknolojileri sayesinde leke oluşumunu engeller. Cildiniz karmadan yağlıya dönük ise Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Emulsion SPF30 hafif yapısı sayesinde cildi yağlandırmadan çok fonksiyonlu anti-aging bakımı yapar. 

Kuru ve çok kuru ciltlerde ise Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream SPF30 ideal bir gündüz nemlendiricisidir.

4. Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation SPF30

Yaz aylarında fondötenden vazgeçemiyorsanız, ayrı ayrı fondöten ve güneş koruyucu kullanmak istemiyorsanız ve sık sık fondöteninizi tazelemekten hoşlanmıyorsanız son teknoloji ile formüle edilmiş bu fondöten kurtarıcınız olabilir. Cilt ile bütünleşerek doğal bir görünüm sağlar, kendi kendini yenileme teknolojisi sayesinde tazeleme gerektirmez. Cildi yağlandırmaz ve waterproof özelliği sayesinde sıcak havalarda akma, dağılma ve bulaşma yapmaz. Her an yeni sürülmüş gibi taze, sağlıklı ve canlı görünen bir cilt oluşur.

5. Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30

Yaz günlerinde ışıl, ışıl parlayan nemli, toparlanmış ve porselen gibi bir cildi kim istemez ki? Tüm bu özelliklere sahip olup ama incecik, ciltte ağırlık yapmayan, cilt ile bütünleşen bu fondöten aynı zamanda ışığı yansıtma teknolojisi ile eşsiz bir cilt görünümü için özel olarak geliştirilmiştir. Sürüldüğü anda cildiniz daha toparlanmış, daha ‘’lifting’’ görünümlü, daha canlı ve aydınlık gösterir. Cildi nemlendirir ve güneş ışınlarına karşı korur. 

6. Shiseido Sports BB Compact SPF50+/ Shiseido Sports BB Cream SPF50+

Yazın ister şehir hayatında ister tatilde ve hatta spor yaparken bile makyajlı ve güzel görünmenizi sağlayan bu BB kremler vazgeçilmeziniz olabilir. Cildi hem UVA hem UVB ışınlarına karşı yüksek bir şekilde korurken waterproof özelliği sayesinde deniz ve havuzda da kullanımı uygundur. Akmaz, dağılmaz ve bulaşmaz. Ekstra güneş koruyucu ve kapatıcı bir ürün kullanmanıza gerek kalmaz. Daha parlak ve nemli bir bitiş seviyorsanız Sports BB Compact SPF50+, daha mat bir bitiş istiyorsanız Shiseido Sports BB Cream SPF50+ sizin için ideal olacaktır.

7. Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF30

Pratik bir uygulama isteyenler için hem şehir hayatında, hem tatilde deniz kenarında ıslak ya da kuru olarak uygulanabilen pudra yapısında bir fondötendir. İster kendi süngeri ile isterseniz de fırça ile uygulayabilirsiniz. Mat ve pürüzsüz bir cilt görünümü için ideal bir üründür. Su ve tere karşı dayanıklıdır. 

8. Shiseido UV Lip Color Splash SPF30

Sadece cildimizi korumak değil güneşin zararlı etkilerinden dudaklarımızı da korumamız gerekir. Parlak, ıslak, nemli ve doğal renkleriyle yapış yapış his bırakmayan bu dudak koruyucuları eşsiz bir yapıya sahiptir. İster tek başına isterseniz rujlarınızın üzerine uygulayabilirsiniz. Parlak bitişi ile dudaklarınızda ki dolgun görünüme inanamayacaksınız. 2 renk seçeneği ile ister şeffaf isterseniz seksi dudaklar için doğal kırmızı rengini tercih edebilirsiniz.

9. Shiseido Clear Stick UV Protector SPF50+

Yaz/kış aylarında yanınızdan ayıramayacağınız joker bir ürün. Cildinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili bir şekilde korur. Hem makyaj altına hem de makyaj üzerine uygulanabilir olması bu ürünün en önemli özelliklerinden biridir. Tüm yüz (göz çevresi dahil) konforlu ve pratik uygulama yapabilmeniz için tasarlanmış, %50 den fazla nemlendirici içeriği ile cildin her an nemli olması için özel olarak geliştirilmiştir. Su, ter ve ısıya karşı dayanıklıdır. 

10. Shiseido Sports Invisible Protective Mist SPF50+

Sports serisinin yıldızı. Güneşlenirken, spor yaparken ya da şehir hayatında kadın, erkek ve çocukların kullanabildiği güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan bu mist şeklindeki koruyucu sizin ve ailenizin kahramanı olabilir. Transparan yapısı, pratik uygulanabilir olması ve benzersiz kokusu onu tam bir kahraman yapmaya yetiyor. Özel şişe tasarımıyla baş aşağı tutulduğunda bile sırt gibi uygulama yapması zor yerlerde kolay uygulama yapmanızı sağlıyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ