Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YENİ TREND: JEL CİLT MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Makyaj

YENİ TREND: JEL CİLT MAKYAJI

  • Mart 02, 2022

Hava şu anda biraz soğuk ve kuru olabilir, ancak bu cildinizin donuk ya da mat olması gerektiği anlamına gelmez. 

Islak jel cilt görünümünü elde etmek için tozlardan uzak durmanız ve bunun yerine jel, krem veya sıvı formülleri tercih etmeniz gerekmektedir. En son makyaj trendi olan jel görünümlü cilt ile yaz ışıltısına kavuşmak çok kolay! Evet, bunun parlak ve nemli makyaja oldukça benzediğini kabul ediyoruz, ancak ıslak görünen cilt, o ışıltıyı bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olacaktır.

Cildinizin havuzdan yeni çıkmış halini düşünün bunu sağlayacak parlak sonuçlar yaratmak için nelere ihtiyacınız var görelim.

1.Nemlendiriciler

Elbette hepimiz cilt bakımının parlak makyaj görünümünün anahtarı olduğunu biliyoruz. Hazırlık aşaması, fırçayı elinize almadan çok önce, yıkama jeli, serumlar, nemlendiriciler ve haftada bir ya da iki kez yapacağınız maskelerle başlar.

2. Makyaj Bazları

Ultra nemli bir yüzey için cildi pürüzsüzleştirmek ve hazırlamak için bir baza ihtiyacımız var. Bu jel formda makyaj görünümünü sağlamak için gerekli bir adımdır. Cildi dolgunlaştıran ve makyajınızın gün boyu kalıcı kalmasını sağlayan bazlar çok önemlidir. Özellikle yüzünüzün yüksek bölümlerine ıslak görünümlü bazlar kullanın; daha parlak ve taze görüneceksiniz.

3. Fondötenler

Makyajın temeli için cildinize uyumlu ıslak bitişli bir fondöten seçin. Muhteşem, ışıltılı bir görünüm elde etmek için nemli bir sünger yardımı ile cildinize uygulayın. Fondöteni, ten renginde seçmelisiniz, çok önemli. Bu şekilde tercih ettiğiniz fondöten rengi, sizinle bütünleşecek ve ıslak bir görünüm sağlayacak ayrıca minik kusurları veya kızarıklıkları kolayca gizleyecektir.

4. Aydınlatıcılar

İşte işin eğlenceli kısmı! Islak jel cilt görünümünü elde etmek için tozlardan uzak durmanız ve bunun yerine jel, krem veya sıvı formülleri tercih etmeniz gerekir. Ekstra parlak bir görünüm için bu formülleri doğrudan yüzün yüksek noktalarına uygulayın ya da fondöteninizle karıştırın. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ