Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YORGUN GÖRÜNÜMÜ AZALTAN 10 GÜZELLİK HİLESİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
BRONZING POWDER
NARS
Altın Işıltılı Bronz Pudra
1.800,00 TL
LIGHT REFLECTING PRESSED SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL

Makyaj

YORGUN GÖRÜNÜMÜ AZALTAN 10 GÜZELLİK HİLESİ

  • Ocak 06, 2022

Kısa yoldan sizi 8 saat uyumuş gibi gösteren 10 makyaj hilesini öğrenmek istemez misiniz?

Göz altı kapatıcınızı, geniş bir üçgen oluşturacak şekilde uyguladığınızda, daha aydınlık bir görünüm ve daha iyi bir kapatıcılık elde edersiniz.

Uykusuz ve yorgun görünen gözleri canlı görünüme çevirmek için üç basit adımla ilerleyerek sonuçlandırabilirsiniz. Göz pınarınızın etrafına, göz kapağınızın ortasına ve kaş kemiğinizin altına ten renginizden birkaç ton açık bir kapatıcı uygulayın. Hafifçe dağıtın. Artık gözleriniz daha aydınlık ve dinlenmiş görünecek.

Özel günlerinizde, makyajınızın daha profesyonel görünmesini istiyorsanız kontür ve aydınlatma uygulayabilirsiniz. Ten renginizden birkaç ton koyu bir renkle yüzünüze gölge düşen yerleri, birkaç ton açık bir renkle de yüzünüzün aydınlık bölgelerine uygulama yapın ve daha sonra her şeyi güzelce birbirine karıştırın.

Makyajınızı hızlıca yapmanızı gerektirecek durumlarda, gözünüzün dış kısmına göz kalemi ile birkaç çizik atıp çok beklemeden bir fırça yardımı ile çizgiyi dağıtın ve yukarı doğru harmanlayın. Bu yöntem göz yapınızı yukarı çekip sizi daha dinç gösterecektir.

Gözün içine uygulanan siyah göz kalemi, gözlerin daha kısık ve daha küçük görünmesine sebep olur. Onun yerine kirpik dibinize hafifçe kalem uygulamayı tercih edin. Böylece gözleriniz daha etkileyici ve doğal durur.

Far uygulamadan önce göz kapağınızı 1-2 ton açık bir far bazı ile desteklemek, farınızın daha canlı ve belirgin durmasını sağlar. Hemen yorgun görünüm gider. 

Beyaz bir göz kalemi ya da far  ile kaşınızın altını ve üstünü hafifçe boyayın. Sonrasında bir fırça yardımıyla karıştırın. Anında daha kalkık kaşlara sahip olacaksınız.

Yanaklarınıza sizi canlı ve sempatik gösterecek renkler sürün; hafif kırmızı ya da şeftali pembe, mesela  NARS Orgasm allık…
Maskara kullanırken kirpik diplerinize dikkat edin, kılların çıkış yönlerine doğru uygulama yaparsanız gözleriniz daha enerjik, büyük ve güzel gözükecektir. 

Fondöten, BB, CC kullanmadan önce her zaman cildinizin makyajı daha iyi taşıması ya da iyi görünmesi için cildinize uygun baz kullanın. Baz kullanmak uzun zaman kalıcılık sağlarken cildin canlı görünmesini de destekler. Unutmayın “ İyi bir ten olmadan makyaj iyi görünmez” 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ