Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ZAMANI GELDİ: PARLAMANIN TAM SIRASI!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL

Makyaj

ZAMANI GELDİ: PARLAMANIN TAM SIRASI!

  • Şubat 04, 2022

Soğuk havalarda cilt kuruyup cansız ve soluk göründüğü için parlaklığa ihtiyaç duyabiliriz.

Cildi canlı ve parlak göstermek için bazı ürünler daha çok öne çıkıyor. Şimdi bu ürünleri detaylıca inceleyelim:

1.Makyaj Bazı: Makyaj bazları, fondöten ve kapatıcı gibi ten ürünlerinin kalıcılığını desteklemek, parlak görünümünü arttırmak ya da mat görünüm elde etmek için kullanılabilir. Son olarak da cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlamak amaçlı da kullanabilirsiniz. 

NARS Radiance Primer: Hafif ve yağsız formülü cilde anında nem vererek cilt yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini destekler. İçerisindeki şeftali tonlu inci ışıltılar cilde parlaklık sağlayarak ten makyajınızın sıcak ve canlı görünmesini sağlar.  Evodai meyvesi kan dolaşımını hızlandırarak cilt renk eşitsizliğinizi dengelemeye yardımcı olur. UVA / UVB ışınlarına karşı SPF35 ile yüksek koruma sağlar. Özellikle kuru, mat ve soluk ciltler için idealdir. 

2. Fondöten: Makyaj malzemesi denilince en çok fondötenin ismini duymuş olabilirsiniz. Cildi güzelleştiren, kusurları gizleyen ve doğal bir örtü gibi cildi kaplayan en iyi fondötenler sayesinde her daim çekici görünebiliyoruz. Aydınlık görünümü en iyi verebileceğiniz ürünlerin en başında geliyor. 

Nars Sheer Glow Foundation: Doğal ve ıslak bitişi cilde anında nem sağlarken cilt dostu oluşu ürüne ekstra bağımlılık yaratacak gibi görünüyor. İçerisindeki zerdeçal özü büyük bir antioksidan özelliği sağlarken gliserin ile cildin nem bariyerini güçlendirip daha canlı görünmesine yardımcı oluyor. 28 gün düzenli kullanımda cilt renk eşitsizliğini düzenleyip cildin kaybolmuş ışını cilde geri kazandırmaya çabalıyor. Yani anlayacağınız her gün kullanıldığında cildin parlaklığını ve dokusunu iyileştirmeye yardımcı oluyor.

3. Hem kapatıcı, hem aydınlatıcı, hem cilt kusurlarını gizleyecek, hem de cildinize harika bir aydınlık verecek bir kapatıcı kullanmak isterseniz Nars Radiant Creamy Concelaer ‘ı deneyebilirsiniz. Bu sihirli ürünle yüzünüzü aydınlatabilir, kusurlarınızı doğal bir şekilde gizleyebilir, dudaklarınızı dolgunlaştırabilir ve hatta makyaj hatalarını bile yok edebilirsiniz!

Nars Radiant Creamy Concelaer: Botanik özlerle zenginleştirilmiş bu ürün cildi nemlendirerek, kızarıklığı alarak ikinci bir ten görünümü yaratır. İçeriğindeki mineralli ton düzeltme teknolojisi ile gücüne güç katıp diğer kapatıcılara açık ara fark atmayı başarıyor. 

4. Aydınlatıcı En son trendlerden biri olmasıyla birlikte makyaj dünyasına efsane giriş yapan trendlerinden biri de aydınlatıcılar. Yüzümüzü ışıl ışıl gösteren boyutlandıran aydınlatıcı hileleri çok seviyoruz. Yüzünün en yüksek kesimlerine yani elmacık kemiklerinin üzerine, kaşlarının altına, burnunun ucuna ve dudaklarının üzerine uyguladığında yüzünü doğal bir şekilde aydınlatmış ve boyutlandırmış olacaksınız. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ