Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BU YAZ YENİ BİR PARFÜMLE ÇİÇEK AÇIN: MURASAKİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
GINZA EDP MURASAKI 90 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Meyvemsi
5.650,00 TL 4.520,00 TL
GINZA EDP MURASAKI
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Meyvemsi
4.050,00 TL 3.240,00 TL

Parfüm

BU YAZ YENİ BİR PARFÜMLE ÇİÇEK AÇIN: MURASAKİ

  • Mart 28, 2022

Ginza MURASAKİ ile bu yaz çiçek açmaya hazır olun!

Kadınlar için mor renkteki bir çiçek buketi. Çiçek ve meyvemsi notaların buluştuğu Ginza Murasaki yaz aylarının yaklaştığı bu zamanlarda kadınlığın gücünün sembolü olarak bu bahar ve yaz aylarında sizlerin en favorisi olmak için geliyor. 

Yaz demek yenilik demek, enerji demek, coşku demek. İşte Ginza Murasaki parfüm de tam olarak bunları temsil eden bir koku. Sizlere duyularınızı netleştirmenizi, iç gücünüzü keşfetmenizi ve gücünüzü ortaya çıkarmanızı vadediyor. Ve kadınları içten çiçek açması için içsel güçlerini ifade etmeye davet ediyor.

Shiseido'nun yeni kokusu Ginza Eau de Parfum Murasaki, parlak Murasaki mor rengiyle güçlü ve karşı konulmaz bir kadınlığı temsil ediyor. Kokusunun hipnotik rengi kadar çok yönlü ve zıtlıklarla dolu, odunsu notalarla keskinleştirilmiş mor bir buket. 

Ginza Eau de Parfum Murasaki’yi yakından tanıyalım mı?

HİKAYESİ

Murasaki; Japonya'da ünlü olan, asaletin, gücün ve inceliğin sembolü olan mor renginin bir tonudur. Eskiden yalnızca saraylarda ve Samurayların kullanmalarına izin verilen değerli bir renktir. Ginza Eau de Parfum Murasaki, çağdaş dünyamızda parlamak için yeterli güçle donanmış modern kadınlığı temsil ediyor.

KOKUSU

Üst notalarda, menekşe çiçeğinin inceliği, Fuji elması ve narın canlı notalarıyla buluşuyor. Çiçeksi orta notalarında, yaprakları ve demeti tek bir gövdeye sarılan Yasemin ile Wisteria çiçeğinin renkli bir karışımı bulunuyor. Bir frezya nefesi, bukete canlı, kadifemsi bir görünüm veren sandal ağacının gücüyle dengelenen ışıkla harmanlanıyor.

ŞİŞESİ

Tasarımcı Constance Guisset tarafından tasarlanan bu olağanüstü parfüm şişesi, zıtlıklar üzerine şekillenmiştir. Şişe kıvrımlı eğriler ile tek bir cam bloğundan oluşturulmuştur. Siyah bir hançer her kadına sahip olduğu içsel gücün sembolik bir hatırlatıcısı olarak doğrudan kokunun içine batırılmıştır. 

Sizde geç kalmadan bu harika kokuyu keşfedin ve bu yaz çiçek açmaya, ardınızda iz bırakmaya hazır olun.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ