Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DENENMESİ GEREKEN 7 TREND MAKYAJ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Göz Makyajı

DENENMESİ GEREKEN 7 TREND MAKYAJ

  • Temmuz 03, 2020

Yeni sezonda bazı makyaj trendlerini denemeniz gerektiğini düşündük ve sizin için 7 makyaj stilini yazdık.

İşte, denenmesi gereken 7 trend makyaj:



1) Miu Miu podyumunda gördüğümüz bordo dudak kalemi ile çerçevelenmiş koyu mor dudaklar oldukça heyecan vericiydi! Make Up For Ever Rouge Artist Intense N28 mor ruj ile Nars Velvet Lip Liner Pencil Lanikai dudak kalemi iyi bir ikili olabilir.



2) Kim demiş, renkli göz makyajı demode diye? Alexis Mabille defilesinde gördük ki, 70’lerin tropikal göz makyajı geri gelmiş. Mavi ve yeşil far ile pembe yanaklar... Önyargılı olmayın, deneyin. Make Up For Ever Artist Shadow Color Palette, tam 9 en beğenilen canlı renkten oluşuyor. Paletteki farların dokuları, metalikten elmas ışıltısına kadar uzanıyor. Bu renkli palet ile siz de gözlerinizde renk oyunları yapabilirsiniz.

Shiseido Luminizing Satin Face Color’un PK304 pembe rengi ile de yanaklarınıza gün boyu süren dayanıklı ve taze bir renk, yumuşak ve doğal bir görünüm verebilirsiniz.



3) Hacimli ve doğal bukleler + eyeliner her zaman işe yarar. Chloe de öyle düşünmüş olmalı. Tam bir hafta sonu görünümü! Nars Kohliner Minorque size mükemmel eyeliner görünümünü verecektir. Yumuşak sürümü ve derin siyah rengi ile makyaj artistlerinin son gözdesi olur kendileri...



4) Gözümüz aydın! Çarpıcı saç tokaları geri döndü! Alberta Ferretti’nin tercihi gelişigüzel saça tuttturulan gold metal tokalar oldu. Özellikle altın pırıltılı far ve parlak bir cilt ile büyük uyum içinde görünen bir model... Nars Dual Intensity Eyeshadow Telesto ve Nars Dual Intensity Blush Frenzy ile siz de Ferretti modelleri gibi görünebilirsiniz. Denemeye değer!



5) Christopher Kane’nin podyumundaki kaşları nasıl buldunuz? Biraz abartmış olsa da kaşlar artık kalın ve doğal görünümlü, bu net. Make Up For Ever Aqua Brow Kit ile kaşlarınızı şekillendirmediyseniz bugüne kadar çok vakit kaybettiniz demektir!



6) Michael Costello tam bir sakız pembesi ruj hayranı çıktı! Nars Roman Holiday Lipstick bu görünümün başrol oyuncusu


7) Marc Jacobs defilesinin makyajlarını yapan François Nars “maskara!” diyor, başka bir şey demiyor. Nars Audacious maskara ile kirpiklerinizi ayırın, uzatın ve belirginleştirin. Tane tane ayrılmış, Twigy kirpikleri bu sezon ve önümüzdeki sezon inanılmaz moda...
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ