Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DONUK CİLDİNİZİ CANLANDIRMAK İÇİN 8 FİKİR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
CLARIFYING CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Tüm Ciltler İçin Arındırıcı Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL-FREE SPF30
SHISEIDO
Cildi UV Işınlarına Karşı Koruyan & Yaşlanma Karşıtı Günlük Güneş Kremi SPF30 - Yağsız
2.150,00 TL

Yüz Maskeleri

DONUK CİLDİNİZİ CANLANDIRMAK İÇİN 8 FİKİR

  • Temmuz 02, 2020

Cildinizi uyarıp kendine getirmek için aslında yapacaklarınız çok basit. Her gün dikkat ettiğiniz şeyler size güzel bir ciltle geri dönecektir. Tembelliği bırakıp işe koyulun, bu önerileri alışkanlık haline getirin! İnanın hiç zor değil!
 

1) Cildinizi mutlaka düzenli olarak temizleyin, makyajla uyumayın. Makyajla uyumak cildinize yapacağınız en büyük kötülük olur. Gözenekler tıkanır, cildinizde sivilce ve siyah nokta gibi problemler baş gösterebilir. 

 

2) Cildinizi düzenli olarak uyarın. Yani her gün günde 3 defa parmak darbeleri ile yüzünüze masaj yapın. Kan dolaşımınız hızlanır, cildiniz canlı ve sağlıklı gözükür. 

 

3) Haftalık peeling yapmak, cildinizdeki tüm ölü tabakayı siler süpürür. Alttan canlı bir deri ortaya çıkar. Nars Double Refining Exfoliator içeriğindeki meyve asitleriyle cildinizi pürüzsüzleştirir, parlak gösterir. 

 

4) Her gün güneş koruyucu ürün kullanmaya özen gösterin. Makyaj altına da sürülebilir olursa çok iyi olur. Shiseido Urban Environment UV Protection SPF30 hem cildinizi korurken, nemlendirir ve besler. Olumsuz çevresel faktörlere karşı cildi 365 gün koruyabilir. 
 


 

5) Serum kullanın. Serumlar yoğun bakım kürleridir ve ciltte etkileri gözle görülür şekilde yüksektir. Shiseido Bop Glow Revival Serum, tamamen parlak bir cilt yaratmaya odaklanarak ,cildi kusursuzlaştıran çok fonksiyonlu bir serumdur. Deneyin, etkisini görün!

 

6) Eğer çok acil bir çözüm arıyorsanız Nars Multiple Copacabana ile cildinizin yüksek yerlerine aydınlık verin, günü kurtarın! Kimse sizin donuk ve cansız bir cilde sahip olduğunuzu anlayamaz. 

 

7) Aydınlatıcı özellikli nemlendirici kullanın. Nars Luminous Moisture Cream, 24 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlayarak cildi yeniler ve zaman içinde doğal olarak azalan parlaklığı geri kazandırır.

 

8) Beslenme düzeninizi değiştirin. Kafein, şeker ve fast food gıdaları minimumda tüketin. Bol su için ve sebze, meyve ağırlıklı beslenin. Beslenmenin cilt üzerinde doğrudan etkileri vardır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ