Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KARMA VE YAĞLI CİLTLERİ DENGELEMEK İÇİN HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMALISINIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Günlük Cilt Bakımı

KARMA VE YAĞLI CİLTLERİ DENGELEMEK İÇİN HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMALISINIZ?

  • Temmuz 04, 2020

Görünümü parlak ve yağlı, gözenekleri genişlemiş bir cildiniz varsa yağlı cilde sahipsiniz demektir. Gözeneklerin içi genellikle dolu, siyah noktalı ve sivilceli de olabilir. Bu görünüm sizi rahatsız ediyor olabilir ama artık dert değil! Çünkü yağlı ciltlerin problemini çözecek özel ürün tavsiyelerimiz var size...

 

Cilt bakım rutininize aşağıda saydığımız ürünleri eklerseniz, cildinizdeki sebum salgısını kontrol altına alacak ve sağlıklı bir cilde sahip olacaksınız. Üstelik makyaj yaptığınız zaman da yağlı bir cilt görüntüsünden uzaklaşmış olacaksınız. Hem makyajınız da çok daha fazla dayanıklı olacak!
 

 

Temizleme
 

Shiseido Pureness Foaming Cleansing Fluid (temizleme köpüğü), köpüğe dönüşerek pürüzlere yol açan ve gözenekleri tıkayan kalıntıları, makyajı ve yağı cildinize hasar vermeden temizliyor. Ciltteki fazla sebumu alarak siyah noktaların oluşmasını engelliyor. İçeriğindeki gliserin cildi nemlendirirken biberiye özü arındırıyor. Şakayık özü fazla sebumu dengeliyor. 

 

Shiseido Pureness Refreshing Cleansing Water (temizleme suyu), kiri ve makyajı en iyi şekilde temizlemeye yardımcı oluyor. Hassas ciltlere de uygun nazik bir temizleyici. Ayrıca sivilce gibi problemlere cildi dayanıklı hale getiriyor. Yağsız ve alkolsüz olan cilt temizleme suyu cildinizin pH dengesini düzenliyor. Bu temizleme suyu ile göz ve dudak makyajınızı da rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

 

Hangi temizleyici ile yüzünüzü arındıracağınız tamamen sizin kullanım alışkanlıklarınıza ve tercihinize bağlıdır. İkisi de etkili şekilde cildi arındırır.

 

 

Tonik
 

Shiseido Pureness Balancing Softener, cildi hafifçe nemlendirir ve cilde muhteşem bir pürüzsüzlük kazandırıp rahatlık verir. Temizlemeni son aşaması olarak mutlaka kullanılmalıdır. Gözeneklerin durumunu iyileştirir.

 

Nemlendirici

 

Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oil Free, yağ emen pudra ve Nem Dengeleme Kompleksi ile cildin ideal nem dengesini korur. Parlaması kontrol altına alınmış ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Yağsız bu nemlendirici sayesinde cilt taptaze ve sağlıklı bir görünüm kazanır. Yağlı bile olsa, cildinizin nemlendiriciye mutlaka ihtiyacı vardır! Çünkü nemlendiriciler cildin yağ dengesini kontrol altına almada büyük rol sahibidir.
 

Kil maskesi

 

Shiseido Purifying Mask, fazla yağ da dahil olmak üzere matlaştıran pürüzleri absorbe etmeye yarayan Deniz Mineral Kili ile formüle edilmiş kremsi maskedir. Fazla sebumu emer. Işıldayan cildi ortaya çıkarır. Düzenli kullanımda kusursuz, güzel ve dinlenmiş bir cilt görünümü verir. Hafta 1-2 defa uygulamak yeterli olur.

 

 

Makyaj

Kompakt Fondöten Pudra

 

Yağlı ciltler makyaj yaparken de kendilerine özel bir ürün kullanırlarsa makyajdan tam performans alırlar ve ciltleri pürüzsüz görünür. Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oil Free, gözeneklerin görünümünü küçültürken cilde kadife gibi bir görüntü kazandıran yağsız, pudralı fondötendir. Matlaştırıcı, sebum dengeleyici bir özelliği vardır. Bu yüzden yağlı/karma ve problemli ciltler için çok uygundur. Yapışkan olmayan yağsız formülü ile ince, doğal bir örtücülük sağlar. 

 

Ayrıca, ciltte sivilce ve siyah nokta oluşumunu engeller, SPF 16 ile cildi UVA-UVB ışınlarından korur. Bir anlamda cilde bakım yapar ve cilt üzerinde bir koruma duvarı oluşturur.

 

Eğer likit fondöten kullanmak isterseniz...

 

Yağlı ciltlerin kullanabileceği likit fondötenlerin ortak özelliği cildi matlaştırıcı özellik taşımalarıdır. Ama yine de likit yapıda bir fondöten sürecekseniz önce matlaştırıcı baz ve fondötenden sonra da transparan pudra sürmelisiniz. Böylece gün boyunca cildinizin parlamayacağını garantilemiş olursunuz. Bunun için Make Up For Ever Shine Control Primer ve Nars Oil Free Pore Refining Primer’ı kullanabilirsiniz. Cildinizi matlaştırıp gözeneklerinizi minimuma indirirler. Üstelik fondöteninizin kalıcılığı da 3 kat artar. Fondötenden sonra da Make Up For Ever HD Pressed Powder veya Nars Reflecting Pressed Powder ile cildinize kadifemsi görüntüyü verebilirsiniz. 

 

Make Up For Ever Mat Velvet Foundation, yağsız dokusuyla cilde mat görünüm verir. Cilt kusurlarını gizler ve cilt tonunu eşitler.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ