Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DUDAK KALEMİ NASIL KULLANILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Dudak Kalemleri

DUDAK KALEMİ NASIL KULLANILIR?

  • Haziran 30, 2020

Kadınların kahverengi dudak kalemi ile açık ton ruj kullanmayı ortaya çıkardıklarından bu yana, dudak kaleminin yıllardır süren kötü şöhreti devam ediyor. Ama kalemin makyaj rutinimize önemli katkıları olduğunu da unutmamak gerek.

Dudak kalemi renk katar, ruja iyi bir zemin hazırlar ve keskin çizgiler oluşturur. Burada dudak makyajı ile ilgili yapılmaması gereken önemli hataları ve dudak kalemi nasıl sürülür, onu sizlerle paylaşıyoruz.
 

 

Aşırı koyuya kaçmak

 

Erken 90’lardan öğrendiğimiz bir numaralı hata, asla rujdan daha koyu bir kalem kullanmamaktır. Sadece pejmürde gözükmekle kalmaz, dudaklarınızı da küçük gösterir.

Eğer kalemin rengi rujdan farklı ise seçiminizi bir iki ton açık renk kalemden kullanın. Dudaklarınızı daha dolgun gösterecektir. Örneğin, Nars Lip Liner Pencil Jungle Red ve Nars Audacious Charlotte Lipstick gibi.
 

Yamuk çizgi

 

Bir dudak kaleminin en önemli görevi mükemmel düz çizgiler yaratmaktır. Bir kısımda yanlış çizgi bırakmak dudağın şekilsiz görünmesine sebep olur. Herhangi bir hatayı kapatıcıya hafifçe sürülmüş fırçayla düzeltebilirsiniz.

Fırçayı dudak hattı dışından geçin ve bulaşmaları giderin. Bunun için Shiseido Perfect Stick Concealer kullanabilirsiniz.
 

 

Kaba çizgiler

 

Dudak çizgisi, hafif olmalı ve ruja yedirilmeli – karıştırılmalıdır. İki basit ipucu: kulak çubuğunu hat üzerinden geçerek çizgiyi yumuşatın ve asla kalemi sipsivri açarak kullanmayın.
 

Dudak hattı dışından geçmek

 

Sahte büyük dudaklar için en iyi yol dudak kalemi gibi görünse de, bu, abartı çizgileri daha çok fark ettirir. Bu yüzden dudak çizgisine bağlı kalın, çok az dudak hattının dışına çıkın. Shiseido Smoothing Lip Pencil, yumuşak ve doğal bir görünüm verir dudaklarınıza...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ