Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EBRU ŞALLI MAKYAJI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL

Ünlülerin Makyajı

EBRU ŞALLI MAKYAJI NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 06, 2020

EBRU ŞALLI MAKYAJI NASIL YAPILIR?

 

Sizin de dikkatinizi çekmiştir; Ebru Şallı’nın makyajı genelde pembe tonlarda ve parlak oluyor. Cildi ise her zaman gergin ve taze... Ebru Şallı’nın özel günlerde makyajını yapan Hamiyet Akpınar’ın youtube kanalı için çektiği videosundan bu makyajın püf noktalarını öğrendik.

 

Makyajın kilit ürünleri

 

- Ten makyajında başrol cilde blur bir efekt vererek yüzeyi pürüzsüzleştiren Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother’da. Bu baz cilteki gözenekleri minimize ediyor, cilde matlık veriyor. Akıllı filtreleme özelliğine sahip olduğundan sanki photoshop kullanmışcasına güzel bir cilt görünümü yaratıyor.

 

- Bazın ardından cilde ışıltılı likit fondöten Shiseido Synchro Skin Glow Naturel3 uygulanıyor. Ebru şallı, nemli, ışıltı ve doğal görünümü tercih ettiğinden bu fondöten ona çok uygun. Üstelik çok ince yapılı bir fondöten olduğundan ciltte asla ağırlık yapmıyor. 

 

- Göz çevresini daha aydınlık göstermek için Nars Soft Matte Concealer No2 kapatıcı uygulanıyor. Bu kapatıcı kremsi yapıda olmasına rağmen çok doğal bir bitiş sağlıyor. Hem de yüksek kapatıcılıkta bir ürün...
 

- Ebru Şallı’nın en sevdiği renklere geldi şimdi sıra! Narsissist Unfiltered II Cheek Palette, pembe ve tonlarından oluşan allık paleti. Bu palet, yüzü renklendirmeye, kontür yapmaya ve aydınlatmaya yarıyor. Şallı’nın yüzüne paletteki Hot Sand ile highlight yapılırken, pembe tonları karıştırılarak allık olarak uygulandı. 
 

- Dudaklarda ise sezonun en trend rujlarından biri olan Nars Velvet Glide Bound kullanıldı. Bound, gül pembe renginde dudaklara yarı mat kadifemsi bir görünüm veren likit rujdur. Hem günlük hayatta hem de koyu göz makyajları ile mükemmel kombinlenir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ